Jeg bestilte den 17 februar og det er nå 8 mars å har ikke enda fått pakken. Jeg prøver å kontakte dem men det har tlf nummer som er ikke i bruk og sendte de mail men får ikke var Vis noen har... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Hadde en bestilling med dere i 21 Februar, nå er det 6 Mars, har ikke fått det jeg har bestilt, ingen så svarer på Kundeservice å ingen svarer på Mail. Fikk ikke pakken før 31. mars, Nettsiden var ty... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Din Veiviser til en Sunnere, Brunere Hud med Melanotan Norge! 🌟 Velkommen til Melanotan Norge https://melanoran-norge.com - Din ultimate destinasjon for en tryggere og mer effektiv måte å oppnå den perfekte brunfargen på! 🌟 🛍️ **En Problemfri Kjøpsopplevelse:** Dykke inn i en sømløs shoppingopplevelse med vår brukervennlige nettside, hvor du enkelt kan navigere gjennom vårt omfattende utvalg av produkter, alle designet for å møte dine bruningsbehov. 🚀 **Rask og Pålitelig Levering:** Vi forstår viktigheten av tid, og derfor sikrer vi rask og pålitelig levering av dine bestillinger, pakket med omsorg for å sikre at produktene dine ankommer i perfekt stand. 💉 **Høykvalitets Produkter:** Våre Melanotan-produkter er formulert med høyeste kvalitetsstandarder, og gir deg en effektiv og sikker måte å oppnå den ønskede brunfargen på, uten å kompromittere din helse og velvære. 👩⚕️ **Sikkerhet Først:** Din sikkerhet er vår prioritet. Vi er dedikerte til å tilby produkter som er trygge og vitenskapelig testet, og gir deg ro i sinnet mens du oppnår den glødende brunfargen du ønsker. 🤝 **Stellar Kundeservice:** Vårt team er her for å støtte deg på hvert trinn av din bruningsreise. Vi er dedikerte til å sikre din tilfredshet og er alltid her for å hjelpe med alle spørsmål eller bekymringer du måtte ha. 💬 **Fellesskap og Støtte:** Bli med i vårt voksende fellesskap hvor vi deler tips, triks og inspirerende historier om bruningsreiser. Vi er mer enn bare et produkt - vi er et fellesskap som støtter hverandres velvære og skjønnhetsmål. 🔄 **Din Tilfredshet, Vår Belønning:** Vi er stolte over å ha hjulpet tusenvis av kunder å oppnå sin ønskede brunfarge på en trygg og effektiv måte, og vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår stadig voksende familie av fornøyde kunder. 🌞 Oppdag en verden av sunn brunfarge med Melanotan Norge - Der din bruningsreise transformeres til en opplevelse av velvære og selvtillit! 🌞
Kontaktinformationen
N/A, 0032, Oslo, Norwegen
- N/A
- bestilling@melanotan-norge.info
- melanotan-norge.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg bestilte den 17 februar og det er…
Jeg bestilte den 17 februar og det er nå 8 mars å har ikke enda fått pakken.
Vis noen har opplevd dette kan dere si fra eller er det meg som er utålmodig.
Kan dette være scam??
Hadde en bestilling med dere i 21…
Fikk ikke pakken før 31. mars, Nettsiden var tydeligvis ute av drift, men likevel dårlig å ikke kunne si fra om at butikken er nede.
Jeg gir full pott fordi jeg fikk…
Jeg gir full pott fordi jeg fikk følelsen av å være denne leverandørens eneste kunde. Alt gikk sømløst - fra bestilling til levering - og jeg vet ikke hvor mange som jobber her, men igjen - det var «royal treatment» - og er det fremdeles! Er det noe jeg lurer på, så finnes det tydeligvis faglig kunnskap hos MT Norge som overgår alt jeg har vært borti av ymse PT’er, kompiser med «de beste treningsprogrammene osv osv. Prøv selv😉
Utrolig fornøyd, anbefales!
Utrolig fornøyd med service og produkt!🙌🏻 god kommunikasjon med selger, og produktene funker utrolig bra. Både kjøpt melonotan 2 tidligere og fikk fantastiske resultater raskt, brunfargen varte lenge. Har også brukt wegovy/semaglutide i noen måender nå og fått gode resultater av dette også. Gått ned ca -10 kg tiden jeg startet for 3 mnd siden uten noe diett/restriksjoner. Anbefales!
Jeg er veldig fornøyd
Jeg er veldig fornøyd. Veldig serviceinnstilt.De svarer og hjelper med bestilling og eventuelle spørsmål jeg har via mail. Rask levering av pakkene.
Tipp-Topp👍
Therese.
Veldig god kvalitet .
Veldig god kvalitet .
Servicen er Utrolig bra.
Å varene kommer fort frem.
Super fornøyd 🙂👍
Veldig fornøyd med alt
Veldig fornøyd med alt! Har kjøpt diverse fra siden og får raskt svar via sosiale medier og/eller mail. Kundeservice og generelt 10/10! Interessert i hvordan produktene har fungert for meg og bruksanvisning av produkter gjør at det er veldig enkelt å forholde seg til.
Jeg har bestilt her før veldig fornøyd…
Jeg har bestilt her før veldig fornøyd 1 gangen men 2 gangen fikk jeg aldri pakken min.. nesespray til 2000kr kom aldri i posten. Fyfaen så sint jeg ble. Har aldri fått noe svar og det virket som scam..

Veldig fornøyd
Veldig fornøyd! God og rask service😀
Rask levering,gode produkter!
Helt insanely rask levering,jeg får alltid varene herifra max to dager etter bestilling,som regel neste virkedag,samt at melaen herifra er kjempebra,NULL bivirkninger,og har du spørsmål er kundeservicen også bra!:-)

Topp service og produkter
Topp service og produkter! Kan bare skryte !

Fantastisk
Fantastisk, brunfargen varer mye lengere, blir raskere brun og har knapt bivirkninger!

Antwort von Melanotan Norge
Patient and polite customer service
Patient and polite customer service! Even at 3AM.

Antwort von Melanotan Norge
Dette var til god hjelp da jeg nylig…
Dette var til god hjelp da jeg nylig skadet ankelen, fikk en raskere recovery enn det jeg ville fått uten. Setter pris på varene dere leverer 😇

Antwort von Melanotan Norge
Jeg er en stor skeptiker...
Jeg er en stor skeptiker når det gjelder netthandel og betaling på forskudd. Bestillingen min på melanotan Norge gikk over all forventning!! Takk for lynkjapp ordre behandling!! Under 1uke!! fra bestilling, til varen kunne hentes på posten!😀🥳 Jeg vil garantert handle på Melanotan Norge igjen 😀 ønsker dere en god sommer! På gjenhør ☀️

Seriøs og trygg handel
Rask leveranse. God kommunikasjon fra tilgjengelig selger. Fantastisk produkt! Anbefales på det sterkeste herfra :-)

Antwort von Melanotan Norge
Rask levering.Kjempe god service.Veldig…
Rask levering.Kjempe god service.Veldig bra produkt.Kjempe fornøyd:)

Antwort von Melanotan Norge
Super service og god kvalitet

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.