Ik kom er graag
Ik kom er graag, gezichtsbehandeling en massage alles is fijn daar. Het zijn ook hele vriendelijke meiden:)
Mel Skincare is een professioneel clean Skincaremerk dat staat voor gentle & effective skincare: effectieve huidverzorging die tegelijkertijd mild en prettig is voor de huid. Onze producten zijn vegan, cruelty-free en Natural Certified. We combineren zorgvuldig geselecteerde ingrediënten met doelgerichte formules voor verschillende huidbehoeften, zoals hydratatie, exfoliatie, huidveroudering, onzuiverheden en pigmentatie. Wij geloven dat effectieve skincare niet agressief hoeft te zijn. Daarom zijn onze formules vrij van agressieve alcoholen en synthetische parfums, met aandacht voor de natuurlijke balans en huidbarrière. Van cleansers en serums tot moisturizers, SPF en doelgerichte treatments: Mel Skincare maakt het eenvoudig om een complete routine samen te stellen die past bij jouw huid. Vegan. Natural Certified. Cruelty-Free. Gentle & Effective. Mel Skincare levert aan klanten in zowel Europa als de Verenigde Staten
Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
I was so excited when I found out Mel Skincare ships to the US! Love how the product makes my skin look and feel.

Antwort von Mel Skincare
My order came quickly and the products are amazing! The serum feels wonderful and Im obsessed with the body oil!

Antwort von Mel Skincare
Ik gebruik de producten dagelijks en ben super tevreden.
Ik gebruik soms wel eens van mijn zusje een paar producten en dit zijn echt fijne formules. Niet extreem vettig of droog. Mooie nette verpakking en zitten geen gekke geuren aan etc.
Goed merk ik zou het aanraden!
Normaal houd ik mij nooit echt heel veel bezig met skincare maar ik vind reinigen hydrateren en beschermen wel heel belangrijk, vooral omdat ik zelf een droge huid heb. Mijn dochter gebruikt dit merk al even en is hier erg tevreden over en introduceerde mij er aan. De cleansing Milk, hyaluron serum en dagcrème zijn erg fijn en trekken lekker en snel in. Zeker een fijn merk en zou ik erg aanraden!
Heerlijk zachte en niet plakkerige handcrème. Je hebt maar een klein beetje nodig voor verzorgde handen
Had nog nooit eerder van dit merk gehoord tot een vriendin van mij er over begon, heb zelf altijd veel last gehad van acne dus ik was altijd wanhopig op zoek naar producten die zouden werken, tot ik Mel skincare probeerde. Binnen een maand was er al duidelijke verbetering en nu heb ik al een hele tijd een zuivere huid met soms hier een daar een klein puistje of oneffenheidje. Dat hoort er bij. Als je het mij vraag is dit een top merk en ik zal niet snel naar iets anders overstappen!
Ik gebruik Mel Skincare al een lange periode. Voornamelijk voor de fijne lijntjes en mijn verouderende huid. De producten zijn prettig qua structuur en trekt goed snel in. Een comfortabel product die ik zeer zeker aanbeveel. Ik , én mijn om, zien de verbetering van mijn huid
Super goede fijne en kwalitatieve producten! Mijn huid straalt. Weinig last van oneffenheden. Heerlijk om na het douchen de producten te gebruiken. Voel me zo heerlijk fris daarna. Aanrader!
Amazing products for men aswell, didn’t leave me feeling dry or too greasy like store bought products. Will buy again!