Megadump Tiel Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Douchekraan besteld was niet correct(aansluiting schroef was ovaal aan een kant) retour gedaan je betaald eerst verzendkosten en dan nog 8.45 retourkosten als de kraan in goede staat was geweest... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Regendoucheset besteld van Boss Wessing, goedkoop merk thuisgeleverd gekregen, Huber. Ken ik zelfs niet. Na telefonisch contact zeiden ze : ja meneer, dat is ons huismerk... wou het terugsturen maar d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Plieger wc-rolhouder (50 euro met verzendkosten) besteld en er is en bevestiging waarin ook is aangegeven dat het via Post.nl bezorg wordt. 4 dagen later nog niets gehoord, dus maar gemaild. Krijg ik... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kraan in de badkamer heeft zijn beste tijd gehad, dus een nieuwe kraan nodig. Zoek opdracht op Google gaf Megadump en badkramen als eye catcher. Fraaie Grohe badkamer kraan, ook nog eens in de... Mehr ansehen

1. Badezimmerrenovierung
  2. Bäderstudio

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Megadump Tiel voor tegels, sanitair, toilet, badkamer en laminaat. Bestel Online of kom langs Sanitairwinkel Tiel ✓Topkwaliteit ✓Scherpe prijzen.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Superrrr slecht bedrijf

Superrrr slecht bedrijf. Als je er aan komt en je wilt een grote bestelling plaatsen wilt Thirza je zogenaamd super vriendelijk helpen. Vervolgens bestelling van zeker 7000 euro besteld. En als ik dan 1 ding wil omruilen vragen ze extra kosten en annuleringskosten. Als er iets niet klopt hebben ze gewoon schijt aan je. Ik zou dit bedrijf NOOOOIT meer aanraden had liever een ander blij gemaakt met dat geld!

14. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hele slechte ervaring met megadump

Hele slechte ervaring met megadump. Ik had een douche spiegel gekocht voor bijna 300 euro. In deze spiegel zit een ingebouwde verwarming, waardoor de damp snel verdwijnt na het douchen.

Na heel voorzichtig te zijn geweest met de spiegel, door voor de douche beurt de ventilatie aan te zetten en de spiegel na elke douche beurt alsnog af te nemen met een trekker, is er alsnog vocht getreden in de randen van de spiegel.

Nadat ik megadump heb benaderd hierover geven zij aan dat de fabrikzegt dat het aan onze ventilatie ligt en dat de spiegel dus niet vergoed wordt. Ik vind het sowieso al vreemd dat er achter de fabrikant wordt geschuild, gezien wij de spiegel bij megadump hebben gekocht en niet bij de fabrikant. Daarnaast is het slechts een aanname van de fabrikant gezien onze ventilatie naar behoren werkt.

Na heel wat heen en weer te mailen komt megadump met een ‘oplossing’ namelijk dat wij nog een keer de spiegel voor 225 euro kopen ipv de originele prijs. Dit vind ik super onredelijk omdat we verwachten dat de spiegel langer mee gaat dan 1,5-2 jaar. De spiegel die wij hiervoor hadden is bijna 6 jaar meegegaan. Ik mag hopen dat als je een spiegel koopt bij megadump dat die na 2 jaar niet al onder de vochtvlekken zit.

Wat het nog ironischer maakt is dat wij tijdens de aankoop van de spiegel hadden aangegeven of er vocht in de spiegel treedt. Juist omdat wij hier heel bang voor waren hebben we alle maatregelen in acht genomen en de medewerker die ons de spiegel verkocht vertrouwt op zijn woorden. Helaas zijn wij in de maling genomen door megadump en is de belofte niet nagekomen.

19. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verschrikkelijke service en ervaring.

Verschrikkelijke service en ervaring.
Koop je spullen bij Baderie! Prijs is beter, ze zijn betrouwbaar, je spreekt met normale mensen en uitstekende service.

Koop hier alleen iets als je een goede consumenten rechtsbijstand hebt!! Je gaat anders opgelicht worden, je spullen niet krijgen, je spullen te laat krijgen en / of verkeerd krijgen.
Megadump = garantie voor hoofdpijn. Personeel is onkundig, ze weten niet wat waarop past en doen maar wat (Onkundige Hugo). Als het niet klopt dan komt het onvriendelijke duo Melissa & Tirza in actie. Voor hen duidelijk dagelijkse praktijk om goedwillende consumenten af te wimpelen.

Ga niet naar deze winkel. Ze zijn duurder dan hun concurrenten, slechte service en zullen je oplichten. (Lees vele kritische berichten hieronder)

Voor je badkamer moet je echt naar Baderie ! Keurige nette zaak, die je badkamer spullen tegen een scherpere prijs aanbiedt.

2. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij hebben een bedrag van 8.000 euro…

Wij hebben een bedrag van 8.000 euro aan badkamer spullen uitgeven bij dit bedrijf, we hebben ons huis nog 1 jaar verbouwd en nu half jaar gebruik van de spullen te maken is onze spiegel van 350euro met led verlichting kapot en is ook verwarmbaar en dimbaar. Hierbij contact gezocht met het bedrijf en die krijgen van leverancier te horen dat te lang geleden is en dat we maar nieuwe spiegel moeten kopen!! Een nieuwe kopen?? Waarom kan die niet gerepareerd worden? En wie gaat zeggen als nieuwe aanschaffen over half jaar weer kapot is??
En geef je zoveel geld uit bij een bedrijf en is dit de service!! Nou voor mij nooit dat ik hier nog wat koop en zal mij vrienden kennisen en familie hier ook niet meer na toe sturen. Denk na mensen een nieuwe spiegel kopen het gaat niet om spiegel van 100euro!!

18. Dezember 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Spullen waren niet op voorraad

Spullen waren niet op voorraad.
Ontving een email met daarin de bevestiging dat het bestelde artikel in 1 a 2 dagen geleverd zou worden, echter stond daar onder dat het niet op voorraad was en 2 a 3 weken zou gaan duren.
Heel onduidelijk en tegenstrijdig, bestelling geannuleerd.

5. Juli 2022

Levering snel en top

Materialen bestelt bij megadump.
Website overzichtelijk en goed.
De Materialen konden volgens de website pas later geverd worden. 1 a 2 weken.
De spullen binnen 1 week binnen gekregen, top.

24. Februar 2022

Schandalig dit bedrijf

Schandalig dit bedrijf! Verkopen goedkope spullen aan mensen in de 60 en vervolgens wordt er van je verwacht dat je het zelf tilt! De spullen worden vervolgens buiten de poort geplaatst van de woning en ze weigeren om het naar binnen te tillen! Ik raad dit bedrijf NIEMAND aan. Heb gesproken met de klantenservice en tja ze vinden het erg maar kunnen niks doen ook niet tegen betaling want wij hadden dit kunnen weten. Wil je jezelf een hernia tillen koop dan vooral bij dit bedrijf wil je dat niet kijk dan zeker verder! In de winkel wordt dit niet aangegeven pas later op de factuur als je goedkope bestelling hebt geplaatst en betaald hoor je dat je alle spullen zelf mag tillen. SCHANDALIG!

26. November 2021

prima service

Een paar weken geleden, een badkamer radiator en met CV luxe aansluit materiaal besteld.
Snel en correct ontvangen. Helaas bleek later na installatie dat de thermostaat knop niet helemaal 100% werkte. Binnen 6 dagen ontving zonder problemen een gehele nieuwe thermostaat knop. prima service

9. Dezember 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Duidelijke website maar nooit meer iets gehoord

Ik vond het een duidelijke website en was echt van plan hier iets te kopen maar had vragen over het artikel. Gebeld en verkoopster wist het ook niet maar gaf als advies om een mail te sturen met de vraag en dan zou ik snel antwoord krijgen. Direct gedaan en nooit meer iets gehoord. Toen maar bij Sanitairwinkel gaan kijken en daar prima geholpen. Jammer, klant gemist dus.

13. November 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Badkamer kraan einde oefening ...

Kraan in de badkamer heeft zijn beste tijd gehad, dus een nieuwe kraan nodig.
Zoek opdracht op Google gaf Megadump en badkramen als eye catcher.

Fraaie Grohe badkamer kraan, ook nog eens in de actie gevonden, voor een zacht prijsje.
Snel binnen gekregen via pakketbezorger GLS.

Prima webshop, informatief en duidelijk en een goed CMS bij het order plaatsen.

19. Mai 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr