2,5 jaar geleden tv gekocht nooit iets mee geweest sinds ik vorige week spontaan een update kreeg blauw scherm. Ik wilde op ok klikken maar dat deed hij niet, andere knopjes opafstandsbediening geprob... Mehr ansehen
Absolutely appalling customer service and repair. Have sent my laptop in twice for repair under warranty with the same issue and has not been fixed. They have had it for 3-4 weeks at a time, and still... Mehr ansehen
Nadat het toestel niet hersteld terug kwam hebben ze dit omgeruild na een maand. De te betalen kosten als het toestel beschadigt raakt bij transport die hoger liggen dan de kostprijs van een nieuw t... Mehr ansehen
Eigenlijk geen ster waard dit bedrijf! Sinds gisteren, continue strepen over het hele beeld! Functies werken helemaal niet meer! Alle facetten geprobeerd, schoon gemaakt, fabrieksinstelling,... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Medion AG is a German consumer electronics company owned by Lenovo.
John F. Kennedylaan 16A, 5981 XC, Panningen, Niederlande
- NL: 0900-2352534 BE: 02-2006198
- webcare-nl@medion.com
- medion.nl
Hat 14 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen

Super fijne robot stofzuiger
Super fijne robot stofzuiger
Doet goed zijn werk
Doet nettjes iedere dag zijn werk

Vlugge en goede service.
Vlugge levering en vlotte afwerking bij het terugsturen van een eerste artikel.
Goede service.

Antwort von Medion
Snelle levering, en goede service.
Aantrekkelijke producten tegen een scherpe prijs.

Antwort von Medion
Smart tv MD30050 met 32"/80cm scherm…
Smart tv MD30050 met 32"/80cm scherm gekocht van Medion. Aanvankelijk duurde het even om opgestart te geraken, met account enz. en het beeld leek niet zo scherp en dof, maar toen we de instellingen hadden aangepast, was het beeld ineens veel beter! Heel levendige kleuren met haarscherp beeld. Hij waarschuwde wel voor mogelijks hogere energieverbruik bij die instelling, maar dat was verwaarloosbaar door de kleinere schermgrootte. En voor die prijs was het echt een koopje, ik zou het zeker aanraden! Het geluid was trouwens ook beter dan de versie zonder smartfuncties (met ingebouwde dvd-player). Bij die vorige tv moesten we een speaker gebruiken, bij deze hoeft het helemaal niet.

Antwort von Medion
Makkelijk te bestellen goede prijs…
Makkelijk te bestellen goede prijs kwaliteit en snel geleverd

Antwort von Medion
Top PC besteld voor een scherpe prijs
Een hele goede ervaring gehad. 10 jaar geleden mijn eerste MEDION PC gekocht. heel erg goed bevallen. vandaar opnieuw gekozen voor dit merk. Overzichtelijke site, goede aanbieding/prijzen. en kan niets anders zeggen dan een hele fijne service. mijn volgende PC (of andere apparatuur) zal ook een MEDION worden.

Goed product
Goed product geleverd en alles volgens afspraak. Dit is mijn derde Medion laptop en ik ben weer tevreden.

Heb 2 ijsmachines besteld
Heb 2 ijsmachines besteld. Een defect ontvangen en de andere maakte veel lawaai. Beide retour gedaan. Het retour sturen was uitstekend geregeld, dat is een compliment waard.

Uitstekende notebook
Uitstekende notebook, groot scherm met goede resolutie, geen franjes, maar perfect geschikt voor de taken waarvoor ik hem nodig heb, en dat tegen een onklopbare prijs.

Wilde pc kopen p62032
Wilde pc kopen p62032. Staat bij dat er een 512 GB Intel ssd geheugen in zit. Bij de technische gegevens staat echter dat er een 1 TB geheugen in zit. Ik had dus ook gezocht bij de computers 1 TB. Heb gebeld dat ik deze computer wilde met de geadverteerde 1 TB ssd erin. Werd mij medegedeeld dat dit een foutje was en dat ze dit niet doen omdat in de kleine lettertjes op de website staat dat dit mogelijk was. Ik vind dit een zeer slechte zaak, dat zij zich er zo mee weg willen komen.

Antwort von Medion
Mooie en betaalbaalbare 4K smart TV van…
Mooie en betaalbaalbare 4K Smart TV van MEDION.
Deze Medion kost ruim de helft van een zogenaamde Merk TV en heeft nog meer in zijn mars ook nog!!
En hij doet er in kwaliteit niet voor onder.

Laptop
Product zoals omschreven. Beschadigde adapter werd snel opgelost en een nieuwe ontvangen zonder problemen. Goede opvolging en service per mail.

Antwort von Medion
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.