Ik werd keurig op tijd geholpen. Het meisje dat mij hielp was vriendelijk. Huid onderzoek stelt niets voor, er wordt één plekje gescand. ECG apparaat werkte niet goed, ze is minstens 20 minuten bezig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Afspraak was snel geregeld, voldoende parkeergelegenheid en makkelijk vindbaar. Pand toont wat gedateerd, maar behandeling was prima. Fijne behandelaar en duidelijk wat er allemaal ging gebeuren. Zo'n... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ontzettende aardige kundige verpleegkundige die je alles goed uitlegde en op je gemak stelt.Moest 15 wachten en ze kwam gelijk zeggen het loopt iets uit.hoe anders als in een ziekenhuis chapeau.Volgen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het is een prettig idee dat je jaarlijks, zonder kosten, een gezondheids check kunt laten doen. Je wordt professioneel geholpen door zeer vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg. Zeer tevreden, volge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Voor een aangenamer leven voeren wij vitaliteit als beleid. Zowel op de werkvloer als thuis zou ‘vitaliteit als beleid’ het motto moeten zijn. MediHealthGroup focust zich op verschillende welzijnsgebieden: – Geestelijke gezondheid – Sport en voeding en Lichaamswaarden. Creëer bewustwording! Wij vinden het belangrijk dat wij naast het aanbieden van testen ook jou begeleiden in de vervolg stappen naar een vitaler leven. Werk samen met een van onze coaches aan een gezondere levensstijl, win advies in en doe belangrijke kennis op.
Weg en land 42c, 2661KR, Bergschenhoek, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Antwort von MediHealthGroup B.V.
Geen foto’s van bezoek vorig jaar in dossier dus geen vergelijkingsmateriaal,
zeer onprofessioneel

Antwort von MediHealthGroup B.V.
Ik ben tevreden met jullie bedrijf. Medewerkster was heel vriendelijk en dat er ondanks de werkdruk, alle tijd werd genomen voor mijn metingen.

Antwort von MediHealthGroup B.V.
Ze nemen rustig de tijd en vriendelijk personeel

Antwort von MediHealthGroup B.V.
De eerste keer bijna 20 minuten halfnaakt op een tafel gelegen omdat het hartfilmpjes apparaat niet functioneerde. Uiteindelijk is het gelukt en kon ik weg. Nu weer terug moeten gaan omdat het hartfilmpje niet te lezen was. Vrijmaken van werk hiervoor, door de file erheen. Waar kan ik deze kosten declareren? Want als jullie een no show hebben brengen jullie deze ook in rekening zonder na te gaan of het onmacht is.
Het voelt erg commercieel, zit gewoon een verdienmodel achter. Ruimte huren, inferieure apparatuur op de kop tikken en wat posters over het menselijke lichaam ophangen maakt nog geen professionele organisatie! En dat is duidelijk merkbaar. Voor mij één keer nooit meer.

Antwort von MediHealthGroup B.V.
Ervaring en kwaliteit waren goed.
Vriendelijk en goed geholpen en vrijblijvend info gekregen voor verdere behandeling en vervolg.

Deskundige vrouw, netjes, snel.profesioneel

Antwort von MediHealthGroup B.V.
vriendelijk en goed geholpen. Geen wachttijden.
De verpleegkundige had alle tijd voor mij. niets overhaat

Antwort von MediHealthGroup B.V.
Kundige en vriendelijke mensen met heldere uitleg!

Antwort von MediHealthGroup B.V.
Mijn bezoek was een goede ervaring omdat ik erg op mijn gemak werd gesteld en er tijd vrij werd gemaakt om mijn vragen te beantwoorden. De testen werden snel en kundig uitgevoerd en ook besproken.

Antwort von MediHealthGroup B.V.
Nemen de tijd voor je en zijn vriendelijk.
Er wordt duidelijk uitgelegd wat ze gaan doen en de uitslag was er binnen een week.

Antwort von MediHealthGroup B.V.
Vandaag " apk" gezondheidstest gedaan.
Fijne inteake , Prettig behandeld, duidelijke uitleg.

Antwort von MediHealthGroup B.V.
Het voelde goed en mevrouw die mij hielp die was rustig en aardig

Antwort von MediHealthGroup B.V.
Voor mij een rustpuntje even de tijd voor jou en gedegen onderzoek

Antwort von MediHealthGroup B.V.
Vriendelijke vrouw die mij geholpen met de onderzoeken. Duidelijke uitleg en fijne sfeer.

Antwort von MediHealthGroup B.V.
De ontvangst was vriendelijk en professioneel. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Daardoor voelde ik vrijwel geen spanning en gingen de onderzoeken soepel en snel.

Antwort von MediHealthGroup B.V.
goede ontvangst, uitleg van de onderzoeken en de follow up. Ook wat wel en niet mogelijk was.

Antwort von MediHealthGroup B.V.
Voor de medewerker. Zeer goede dienstverlening.

Antwort von MediHealthGroup B.V.
Ik ben vriendelijk en rustig geholpen.Ze nemen de tijd voor je en leggen goed uit wat ze doen.
Ook geven ze je evt advies wat te doen.

Antwort von MediHealthGroup B.V.
Hele lieve meid die mij heeft geholpen met het onderzoek.

Antwort von MediHealthGroup B.V.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.