Spara er tid inget fungerar på hemsidan. Går inte att ansöka att vara ombud åt sitt eget barn. Går inte att boka tid. Går inte att ta bort sitt konto. Spara er tid och hitta ngt annat.
Das sagen Bewerter
Har varit kund hos Medicheck i flera år och är supernöjd. Har fått hjälp och rätt medicinering av min hypotyreos, den blir inte bara kontrollerad utan man går även på mitt mående när man medicinera... Mehr ansehen
Jag har haft två läkarkontakter, äntligen någon som är skicklig. Det var som att slå på en lampa, efter att ha varit i primärvårdens okunniga mörka rum i 7 år, som vägrat mig specialist trots stort be... Mehr ansehen
Aleksandr Kulak är helt fantastisk och har verkligen tagit sig tid att hjälpa mig. När ordinarie läkare på Psykiatrimottagningen inom öppenvården inte går att få någon kontinuitet med, utan nya ST ell... Mehr ansehen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Borde läst omdömen innan
Borde läst omdömen innan. Bokade tid med Bengt Lavö pga magproblem. Hans råd var att vända mig till vårdcentral/familjeläkare igen, såklart. Bortkastade pengar. Har aldrig tidigare skrivit något omdöme men nu kände jag att det var dags.
Uselt företag
Uselt företag , verkar vara fejk .
Går inte att nå via chat eller telefon .
Skickade faktura på försenad avbokning .. då det ej ens var 24 timmar mellan beställnings tid och bokad tid .
Riktigt dålig
Bokar tid i November kl.10
Appen fungerar inte alls var inloggad också via dator . 10:20 ringer läkare på telefon o berättar att han försökte ringa mig via appen utan framgång. Han erbjöd att resterande 10 minuter att pratar via telefon istället där jag förklarade att jag vill gärna ha video möte. Han va då stressad o sa att nästa ledig tid finns i Februari o la på luren.
Jag kontaktade kundtjänst o förklarade situation o dom svarade tyvärr läkaren har försökt ringa via appen men du svarade inte så därav det e ditt problem(teknisk) o du dls betala avgiften på 100sek..
Orkade inte o betalade 100sek. Som sent som igår fick jag faktura på 300sek för utebliven besök???????
Är ni helt seriösa??
På riktigt??
Finns någon institutionen som granskar såna som Medicheck ??
Ingen info eller mejl eller telefon nummer? Hur kan man driva sånt trots många mestadels negativa omdömen ?
Någon måste reagera.
Åk istället till nån riktigt vårdcentral o träffa läkare i verkligheten.
Skäms på er MEDICHECK
Varning för Medicheck som stänger av kontakter
Efter gjord ultraljudsundersöknimg hos Aleris skulle specialistläkaren komma tillbaka med bedömning och möte.
Jag hörde inte ett ljud
Inget svar från läkaren och Medichecks support. Inget möte kunde bokas.
Jag kunde inte få min medicin Ramipril från receptet som ej tillät flera leverantörer. Vad skulle jag göra?
1. Jag kontaktade sjukhuset där läkaren jobbade. De skickade påminnelse till läkaren.
2. Jag fick då kontakt med läkaren som ringde mig och anordnade möte kl 21 samma dag.
3. Jag tvingades underhand att skaffa Ramipril efter mycket besvär hos en online mottagning
4. Jag stängdes av från Medicheck av Petra M. Omöjligt att kunna diskutera detta.
5. Läkaren blev vänlig och rättade receptet. Något bokat och betalt möte blev inte av. Någon kontakt med Medicheck har inte inte kunnat erhållas beträffande den felaktiga avstängningen
6. Jag söker upprättelse med Medicheck som enligt årsredovisningar är på obestånd med mycket stora förluster.
Min långa erfarenhet av livet och…
Min långa erfarenhet av livet och människor säger mig att detta företag bör man undvika. Om du är bekymrad över din hälsa, vänd dig någon annanstans. Här vill man bara ta betalt.
Uselt
Uselt. Bokade möte och fyllde i all information som efterfrågades. När det väl var dags gick det inte att logga in i appen. Efter 10 minuters försök fungerade det, då ringde läkaren upp och verkade väldigt stressad och irriterad, och sa att han inte kunde göra något utan att se mina tidigare blodprover. "Du får boka ett nytt möte". En minut senare var mötet slut och det enda jag fått var dåligt bemötande. Direkt efter får jag ett sms med texten "Ditt ärende är avslutat". Kostnad 100 kr.
Läkaren anslöt aldrig
Läkaren anslöt aldrig. Jag väntade i 40 minuter. 2 timmar senare fick jag ett sms från läkaren att hon försökt ringa mig, vilket inte stämde, där hon föreslog att hon skulle ringa mig igen om 5 minuter alternativt att jag skulle få en ny tid om 2 veckor. Läkaren ringde aldrig upp mig och jag kunde inte svara på sms:et. När jag kontaktade kundtjänst för att få tillbaka min patientavgift skrev de att de skulle kontakta läkaren men efter 5 dagar har jag fortfarande inte fått något svar och inga pengar tillbaka. Riktigt uselt. De flesta vårdmottagningar jag använder mig av har möjlighet att erbjuda videosamtal idag och när tekniken strular ringer läkaren alltid upp och försöker lösa problemet men så fungerade det inte hos Medicheck. Supporten ville erbjuda mig en ny läkartid och jag gick med på det under förutsättning att tekniken skulle fungera denna gång men när jag föreslog tid och datum fick jag inget svar på många dagar och sedan hade tiden passerat. Efter någon vecka fick jag en faktura för att jag uteblivit från det första läkarbesöket, trots att supporten dokumenterat att jag var inloggad i god tid, så sen har jag varit tvungen att krångla med dem om den och har idag fått veta att de tar bort den fakturan. Nu väntar jag på svar om jag får anmälningsavgiften åter. Har anmält företaget till Patientnämnden och rekommenderar alla besvikna patienter att göra likadant, då företag som beter sig så här undergräver förtroendet för vården. Rekommenderar även patienter att skriva recensioner på Google, där Medicheck fortfarande har högt betyg.
Teknikhjälp saknas
Dåligt att det bara går att ta kontakt med företaget online. Alla är inte så tekniska, utan skulle behöva prata med någon för att få hjälp med tekniken. Det är många patienter som stängs ute i onödan.
Kundtjänst var urusla jag jag hade…
Kundtjänst var urusla jag jag hade frikort som inte blivit registrerat då jag betalade. När jag berättade det så skulle jag hålla på att ta fram All fakta andra vård inrättningar ringde Region Stockholm sedan var de klart. Kundtjänst var så arroganta . Det tog 3 månader innan allt var klart.
Läkaren dök aldrig upp
Läkaren dök aldrig upp. Kundtjänst har inte svarat på 1 månad angående det
Läkaren dök aldrig upp!!!
Jag bokade till hos psykiatriker och hon dök aldrig upp! Det enda jag kunde göra är skriva mail till kundtjänsten och gud vet när de svarar. Ren bedrägeri!
Idag hade jag till 8.30 för video…
Idag hade jag till 8.30 för video besök... efter ett antal gångers försök så får doktorn inte nån uppkoppling! Jag blir erbjuden ny tid som jag skall betala 750 kr igen för 😝?? Varför då för att dom har dålig uppkoppling?? Erbjuder man inte ett nytt kostnadsfritt besök då???🤔 såå dåligt jag jobbar själv inom vården skulle aldrig göra så mot en patient!!! Varning!!!!
Katastrofalt och hotfullt
Jag hade ett katastrofalt möte med Abdul Abduela. Skuldbeläggande, motstridigt och föraktfullt. Han menade att jag inte var seriös med min medicinering trots att jag följt hans råd. Det jag inte gjort var att betala en prenumeration. Jag frågade vad han tyckte att jag borde ha gjort. ”Du har inte gjort något men du måste förstå att du kan inte bara droppa in här när värdena ändrats och du mår sämre”. Det hela slutade med att han sa att han inte ville ha mig som patient. Tråkigt avslut och vändning då han var den som hjälpte mig från första början.
Bästa specialistläkarna i Sverige.
Jag är oerhört tacksam över att det finns hjälp att få trots att det inte finns kompetenta specialistläkare inom 50 mils avstånd. Jag rekommenderar verkligen Medicheck.
Ringde inte
Verkligen uselt
Verkligen uselt! Läkaren Lampros Ntintis rekommenderade en behandling som snabbt gjorde skadan - sårskada hand - väldigt mycket sämre. ”Konsultationen” tog fyra minuter och kostade 750 kr. Läkaren bemödade sig inte ens att titta på skadan!
Stort tack till Merlin Talhami
Efter fyra månaders oerhört lidande och utebliven hjälp från sjukvården för allvarliga och potentiellt bestående (om man inte får behandling) gör neurologen Merlin Talhami nu allt för att jag ska få den utredning som jag förtjänar! Kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är!
De dåliga recensionerna här tycks mest handla om tekniskt strul, och nåt sånt har jag personligen inte upplevt. Tycker det mesta funkar smidigt och bra. Det enda är att kundtjänst ej går att nå som de ska, istället får man prata med en chattrobot som säger samma saker om och om igen.
Merlins insats får hur som helst en solklar femma!
Tar betalt utan en bokning görs
App och hemsida lider av svåra tekniska bekymmer. Betalade via Swish i bokningsprocessen utan att det sedan gjordes någon bokning. Provar med alternativet faktura eftersom jag är desperat, och inte heller då bokas någon tid. Supertjorvigt att kontakta kundtjänsten, via chatt, och plötsligt har jag fått en bokning i alla fall utan några kommemtarer. Tre minuter innan konsultationen ska börja får jag ett sms som påpekar att jag missat att boka i barnets personnummer (vilket jag förstås borde gjort) och att jag ska rätta till det genom att kontakta samma kundtjänst, via chatten. Suck. Då de svarar (ett par minuter efter utsatt tid) är det inte längre möjligt att justera bokningen och läkaren har ingen tid förrän flra dagar senare. Märkligt, oproffsigt och rätt oseriöst.
Anlitat dom 3 gånger helt i onödan för…
Anlitat dom 3 gånger helt i onödan för det har alltid slutat med att man ska uppsöka sin egen vårdcentral. Stress vid kontakt,verkar max ha 15 min för att prata. Bättre gå genom vårdcentral som får skriva remiss till specialist.
Väldigt bra och kunnig läkare
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.