mbkkursuslokaler.dk Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kommer rundt til mange kursussteder, men MBK er mit yndlingssted at komme. Når man skal lytte til oplæg, er der rigtig rart at være et sted, hvor øjnene kan hvile mange steder. Jeg oplever, at a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

rigtig god service for under og efter vores lederseminar hos MBK. Derfor valgt vi MBK som ligger centralt. forstander på Søndersøhave

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hold op nogle lækre omgivelser at være på kursus i. Vi fik lov at sidde på 4. sal (der forefindes elevator) hvor væggene var prydet med smukke billeder, kunstneriske spejle og et betagende mesterværk.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behagelige og hyggelige lokaler med gode siddepladser og borde. godt syn til tavler og lign. Gode udluftnings muligheder. Nem adgang via elevator til etagerne Dejligt udemiljø til pauser med mulighe... Mehr ansehen

1. Vermietung von Konferenz- und Besprechungsräumen
  2. B2B-Dienstleistungen
  3. Kongresszentrum
  4. Ausbildungszentrum
  5. Personalberatung
  6. Meeting-Management-Dienst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

MBK er Danmarks bedst evaluerede kursuscenter! Vore lyse, sjove, skæve, inspirerende, smukke og venlige kursus- og mødelokaler er beliggende i centrum af København, kun 500 meter fra Nørreport Station (lige ved Rundetårn). Beliggenhed, lokaler, service og forplejning er i verdensklasse - og er ovenikøbt til at betale.

Hervorragend

Alle Bewertungen

27 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg syntes det er et rigtig godt kursus…

Jeg syntes det er et rigtig godt kursus
Jeg lærte hvad man kunne gøre for at undgå konflikter på sin arbejdsplads og blive bedre til at kommunikere med andre når de sidder over for dig.
Der er en god underviser som forklare faget rigtig godt og man fæler sig godt tilpas i lokalet.
Tak for et godt kursus.

4. Mai 2022

Interessant og relevant kursus

Super interessant kursus med levende underviser, der vekslede mellem teori og øvelser 2 og 2, og hvor vi blev godt blandet. Jeg gik fra kurset med måske ikke helt konkrete værktøjer, men med gode ideer og refleksioner.

4. Mai 2022

P-dag i inspirerende omgivelser

Vi fik afholdt vores pædagogiske udviklingsdag i MBK.
Som altid – superinspirerende! Lokaler, service, mad, kunst… En af medarbejderne sagde i Spisesalen: ”Det er lidt hjemligt – homie-hyggeligt!”.
Kan kun anbefale at afholde mødedage i de skønne omgivelser, og væk fra hverdagens vægge.

1. Mai 2022

Utroligt dejlige omgivelser

Utroligt dejlige omgivelser – en rendyrket æstetisk nydelse. Skøn forplejning. Søde medarbejdere. Alt hvad man behøver til en god og produktiv møde-dag.

23. März 2022

Fantastiske lokaler

Fantastiske lokaler. Uanset for øjnene kigger hen, er der nyt at se og opdage = VILDT FEDT! Elsker jeres krus og kaffen er fantastisk. Sødt personale og god frokost.

15. März 2022

🦋Kursussted = livsnydelsessted

🦋Kursussted = livsnydelsessted! 🦋 og så lige midt i København K 👌
“Al viden optages så absolut bedst i smukke omgivelser! “
Hvis du er enig i den antagelse, og hvis du samtidig vil forkæle din sjæl,💝, ja, så er det HER, du skal på kursus!
Jeg anede ikke, der var et sådan Himmelsk Rige, i Pilestræde, med service som på et 6 🌟’t hotel.
Mange kursussteder har jeg været på; intet som dette🌈🪲. Kan kun sige een ting: 1 gang her, og det bliver dit absolutte favorit- kursussted! 😍!

15. Juni 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er et skønt kursussted med 'et…

Det er et skønt kursussted med 'et twist'. Dejlige lyse lokaler og en forplejning er i top. Stedet har en masse kunst udstillet, som giver en inspiration for øjet. Synes det er et godt alternativ til de traditionelle konference facliliteter.

18. Februar 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr