Marcello Bergamo Bewertungen 372

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre produkter og god kundeservice. Det kom desværre en revne i de BIBs jeg havde bestilt efter få ture. De blev hurtigt sendt retur og fik et nyt par. God kommunikation undervejs.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Marcello Bergamo levere top lækre produkter. Jeg har købt bukser, jakke, shirts, vest.... mm. Hvor min oplevelse altid har været, top lækre produkter der lever fuldt ud op til mine forventninger.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet med Marcello Bergamo ad flere gange og altid har jeg været super glad. Tøjet er af høj høj kvalitet virkelig behageligt at have på, også at præstere i. Størreses guiden på deres hje... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlet Marcello Bergamo tøj igennem flere år. Det er mit foretrukne mærke. Flot forarbejdning, lækker og ikke mindst holdbar kvalitet. Det er altid simpelt, og nemt at handle i webshoppen, hurti... Mehr ansehen

1. Aktivbekleidungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Cykeltøj til den kræsne - teams og private.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot og lækkert tøj hurtig levering og…

Flot og lækkert tøj hurtig levering og super god bytte service.

3. November 2020

Hej Bjarne,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du er tilfreds med at handle hos os og med den service vi yder.

Hurtigt levering - lækker kvalitet

Netop modtaget mit køb, dagen efter det blev bestilt. Produktet lever op til billeder/beskrivelse og virker som en super kvalitet !

26. Oktober 2020

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse. Der glæder os at du er tilfreds med at handle hos os.

Super kvalitet

Super kvalitet. Hurtig levering

26. Oktober 2020

Hej Marianne,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med at handle hos os,

Godt tøj

Godt tøj, gode priser

25. Oktober 2020

Hej Allan,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre at du er tilfreds.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

High-quality accessories as you would…

High-quality accessories as you would expect of Marcello Bergamo, as well as speedy services. Compared with other cycling accessories brand, the pricing is very reasonable in Denmark. Highly recommended!

19. Oktober 2020

Hi Ying,

Thank you for your kind review. It's much appreciated.

Best.

Lyn hurtig levering

Lyn hurtig levering, og den velkendte kvalitet :-)

17. Oktober 2020

Hej Ruben,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds.

Mvh,

Super

Hurtig levering, kvalitets vare. Har ikke haft brug for service endnu.

5. Oktober 2020

Hej Rene,

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition - også mht retur. Og lækker trøje jeg fik bestilt... desværre meget lille i størrelsen, så det skal man være opmærksom på :)

4. Oktober 2020

Hej Peter,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med at handle hos os.

Godt produkt

15. September 2020

Hej Lars,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du er tilfreds med vores produkter.

Mvh,

Alt i orden

Alt i orden - super godt

14. September 2020

Hej Allan,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du er tilfreds med at handle hos os.

Hurtig betjening og levering

Hurtig betjening og levering.
Simpel og fin indpakning.
Jeg er nødt til at returnere produktet da størrelsen ikke helt passer, men jeg formoder at også denne del vil gå glat.

7. September 2020

Hej Kasper,

7. September 2020

Hej Henrik,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

To klik og dine vare lander højst to…perfekt

To klik og dine vare lander højst to dage efter. Sådan føles det i hvertfald, super nemt og hurtigt!

24. August 2020

Hej Mads,

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering. Er ofte modtager man dagen efter, hvis der ikke går postnord i den :)

23. August 2020

Hej Leif,

Utroligt lækkert tøj

Utroligt lækkert tøj.
Da forsendelsen var havnet i postnords sorte hul, Blev en ny bestilling eftersendt med levering den efterfølgende dag.
Jeg bruger normalt størrelse XL / 2XL, men måtte op i en størrelse 4XL, da størrelserne er italienske.

22. August 2020

Hej Bjørn,

Mange tak for din anmeldelse. VI er glade for at du er tilfreds med os og vores produkter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, hurtig levering, alt pakket pænt i en pose incl. retur mærkater.
Tøjet er i høj klasse, virkelig lækker kvalitet og fede design

17. August 2020

Hej Kasper Emil,

Lækre produkter ..

Lækre produkter ...
super personlig service..

15. August 2020

Hej S.D

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du er tilfreds med os og vores produkter.

Perfekt.

Perfekt....

10. August 2020

Hej Lasse,

Mbergamo

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr