Dårlig oplevelse i Svendborg, med selvskab på 17 mennesker Vi bowlet først hvor den ene bane ikke virkede på grund af børnbander dette blev først løst 30 min efter vi sagde dette Så skulle v... Mehr ansehen
Har haft et dejligt ophold med familien og venner med lejlighed til fødselsdagsfejring med aktiviteter og god mad. Et kæmpe ros til medarbejderne - Meget hjælpsomme i forhold til spørgsmål, informat... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde købt 25 minutters VR - vi var 4 afsted. To havde konstante problemer, og måtte få skiftet briller ud, oprette nye brugere. Hvilket betyde at vi ikke kunne deltage i konkurrencerne og ogs... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Næsten ingen kød i deres buffe! kl 19.30 løb de tør for oksekød! der var kun lidt kalkun og flæskesteg, det var en dårlig oplevelse. Først sagde de der gik 20 min da vi så blev ved med at spørge s... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Maximum er i familie med Bowl'n'Fun, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.
Dänemark
- maximum.dk
Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Elendig buffet og fuldstændig…
Elendig buffet og fuldstændig fraværende service – ødelagde min runde fødselsdag
Vi spiste buffet hos Maximum Kolding i forbindelse med min runde fødselsdag, og det var uden tvivl den værste restaurantoplevelse, jeg nogensinde har haft.
I de 2,5 timer vi havde bordet, kom der ikke én eneste tjener forbi. Ingen service, ingen opfølgning, intet. For en buffet er det helt uacceptabelt, for da vi endelig selv gik op, var halvdelen af maden kold, og den anden halvdel manglede fuldstændigt. Fade stod tomme, og de blev ikke fyldt op igen.
Der var ingen information, ingen undskyldning og ingen interesse i gæsterne. At betale for buffet og så opleve tomme fade og kold mad er direkte useriøst – især når det er en fødselsdag, som burde have været en god oplevelse.
Det her var spild af penge og tid. Vi kommer aldrig igen og kan på ingen måde anbefale Maximum Kolding til andre.

Vr med ubrugelige briller
Hvilket betyde at vi ikke kunne deltage i konkurrencerne og også gik ind i hinanden, da vores skærme gik i sort eller vi slet ikke bare fremme.
Vi fik ikke forlænget vores tid, vi fik heller ikke noget som helst andet.
Alt i alt spild af penge og ligegyldig oplevelse.

Antwort von Maximum
Hold jer væk fra Kolding afdelingen de…
Hold jer væk fra Kolding afdelingen de forstår at tage r…. På en.
Vi bestilte bord i dag d6/12 da vi får vores bord skal vi bestille hvad vi skal have vi bestilte bare buffet som vi har gjort før til 2 voksne og 2 børn med sodavand
Da vi får hentet noget mad er det meste koldt og kæresten fandt et langt hår i maden virkeligt lækkert
Det næste er da vi skal betale får vi en regning på 1200 hvor de så siger er fordi det er jule mad med musik ok flot intet har de sagt om det. Normalt kommer vi af med ca 700 for os 4
Musikken startede kl 19 lige efter vi tog hjem så vi har betalt for noget vi ikke har fået.
Sætter aldrig mine ben der igen

Antwort von Maximum
Rigtig dårlig oplevelse til vores søns…
Rigtig dårlig oplevelse til vores søns fødselsdag! Dagen efter skrev jeg en mail til dem omkring de ting som ikke vare i orden og det eneste svar jeg fik tilbage var, at vi bare kunne komme og hente gaven til vores søn, som vi i øvrigt heller ikke fik. Stedet har bevist at de kun tænker på penge og er fuldstændig ligeglad med tilbagemeldinger fra besøgende. Virkelig dårlig stil! Især når det omhandler børn!

Antwort von Maximum
Manglende vedligeholdelse i Happies legelandet i maximum
Vi besøgte Happies i Maximum Aalborg med store forventninger, men desværre blev oplevelsen markant påvirket af den meget dårlige vedligeholdelse. Det er tydeligt, at centeret trænger til en grundig gennemgang, hvis gæsterne skal blive ved med at komme.
Flere ting virkede slet ikke:
• Alle deres legetandhjul var ude af funktion.
• Lydsystemet på væggen med lys-knapperne var i uorden, og lyden lød som om bassen var gået i stykker.
• Ingen af luftpistolerne med bolde fungerede.
• Maskinen der skal få bolde til at svæve i luften, var også i stykker.
Derudover bar hele området præg af tydelig og gennemgående slid, som ikke længere fremstår acceptabelt for et legeland i denne prisklasse.
Hvis Happies ønsker, at gæster fortsat skal vælge dem, er det nødvendigt med en omfattende vedligeholdelsestjek og reparation af de defekte aktiviteter. Som det er nu, er vi desværre nødt til at sige, at vi ikke kommer igen, før der er sket en mærkbar forbedring.

ODENSE
ODENSE
Julefrokost i Bowl'N'Fun- Maximum.
Der var ikke noget at brokke sig over. Det lever op til det, den slags skal og kan.
Udemærket buffet.

Antwort von Maximum
Vi var en gruppe tidligere Aalborg…
Vi var en gruppe tidligere Aalborg taxafolk som holdt julefrokost. Super skøn oplevelse, sødt, venligt og smilende personale, maden var lækker og meget at vælge imellem. Vi kommer igen næste år, tak for en skøn aften 🌹

Maximum/bowlnfun Kolding
Først og fremmest vil jeg sige tak. Tusind tak til Elias fra bowlnfun/Maximum Kolding for at gøre vores 6årig datters fødselsdagen helt uforglemmelig. Den var fantastisk og Elias gjorde alt i sin magt for at gøre den helt vidunderlig, sikke en succes!
Elias fortjener en stor cadeau og al hjertens tak for alt hvad han gjorde. Alt var til tiden en stor forståelse for os og for børnene. Ja oplevelsen siger mere end tusind ord, helt uforglemmelig. Tusind tak Elias.
Det er bestemt ikke den sidste gang vi kommer ved ham.
Sikke en kompetent ung mand der lige ved hvad der skal til for at gøre sine kunder tilfredse. Ingen stress og jag, mad til tiden, hvis vi eller spurgte om hjælp så var han der, og tilfredsstilte hvert et ønske. et guldkorn i en stor kæde, han fortjener virkelig en stor tak. Hvis folk hsr haft dårlige oplevelser med Maximum eller bowlnfun, så har de hvertfald ikke haft Elias som vært.
Helt fortræffeligt, Mik datter kunne ikke have ønsket sig mere. Tusind tak til Elias, vi ses bestemt igen.

Antwort von Maximum
Lever ikke op til det de lover
Vi holdte børnefødselsdag i Maximum i Kolding, hvor børnene skulle spise, have skattejagt og i Lasergame, derudover havde vi købt kage som børnene skulle slutte af med.
Da børnene skulle ind til Lasergame, var der en vest der ikke virkede, hvilket de først fandt ud af da de var gået i gang og derudover havde flere af børnene problemer med vesten under legen. Det var svært at få hjælp fra en medarbejder når der opstod problemer, fordi de var i gang med andre ting, så det gjorde at nogle af børnene mistede omkring 5 minutter af de 20 minutter de skulle være derind.
Derudover så var de 2 kager vi havde bestilt, uspiselige. De var så tørre og hårde at de ikke kunne spises.
Jeg har været i kontakt med Maximums distrikschef som blot beklager oplevelsen, men vi står og har betalt over 4000 kr. for denne fødselsdag og føler egentlig ikke vi har fået det fulde ud af det og specielt ikke de kager vi har betalt for, dem burde de slet ikke have taget penge for.
Lidt ærgerligt at man ikke er mere til stede under fødselsdagen og ikke imødekommer en kompensation når man ikke kan levere det man er blevet lovet.

Bowl n fun svendborg…
Var ude at bowle med buffet i Svendborg og det var mangelfuldt især til de priser da forventer man en bedre service
Maden var delvist kun lunken og en del af fadene var stortset tomme
Noget af kødet havde en harsk og overdøvende smag fra grillen som bærmest gave en bismag lignende petroleum bestilling af deikke vare er digital og heller ikke særlig logisk på siden og man kan ikke betale ved bestilling så man skal ha fat i personalet som i forevejen er undemæbemandet
Bowling forløb ok ca det halve af tiden da vi var midt i spillet ville den ene børne bande ikke gå ned igen henvendte mig til personalet han ville komm ned men kom aldrig så vi måtte spille med defekt bane resten af tiden de høje drikkevare priser gjorde også vi ikke bestilte flere til selve bowling summa summarum havde vi da en ok hyggelig aften men dog ikke tilfredsstillende og 1300,-kr fattiger for lidt over 2 timers utilfredsstillende service

Antwort von Maximum
Jeg skriver denne anmeldelse mest pga
Jeg skriver denne anmeldelse mest pga. At man kun skriver negative anmeldelser.
MEN jeg vil gerne skrive en meget positiv anmeldelse om min oplevelse ved Maximum i Skalborg.
Jeg hol fødselsdag for 18 personer. De gange jeg måtte ændre noget på min booking var personalet så søde. Det hele klappede til punk og prikke.👏👏.
Og personalet i restauranten var ligeledes utrolig søde. Så stor tak til dem alle👌.
Vh Birgith

Antwort von Maximum
Fantastisk oplevelse hos Maximum…
Vi holdt et dobbelt fødselsdagsarrangement hos Maximum Sønderborg – og det blev en rigtig god oplevelse! 🍽️🎉
En særlig stor tak skal lyde til Sarah, som med sit smil, sin opmærksomhed og sin super service gjorde dagen ekstra hyggelig. Hun sørgede for, at vi intet manglede og følte os rigtig godt taget imod. Og ikke mindst også en stor tak til Sebastian.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Maximum Sønderborg – både for mad, stemning og service i topklasse. Vi glæder os allerede til næste gang! 💫

Dårlig oplevelse
Lørdag d. 1 November havde vi planlagt en hyggelig aften sammen med et sæt venner hvor vi havde bestilt buffet og bowling.
Da vi ankom blev vi anvist vores bord og blev spurgt om vi ville bestille drikkelse på QR koden som var vist på et skilt ved bordet.
Dermed gjort men vi havde spist forretten og måtte gå op for at høre hvor vores drikkevarer blev af, de havde ikke fået læst at der var kommet en bestilling 🙁
vi måtte hele tiden havde fat i dem med drikkelsen 🙁de havde slet ikke styr på det.
Maden blev ikke fyldt op og det der var tilbage var koldt.
Efter bowling satte vi os for at få lidt flere drinks men der måtte vi sande, at der var de løbet tør for noget sprut 🥃
Og havde lige bestilt en omgang og betalt, kunne så igen igen vente på at de skulle komme med dem og måtte igen gå til baren for at høre hvor det blev af, men fik at vide at de lukkede om 5 min ( kl var 22.55 ) og at vi kunne få drikkevarerne med i et plastikkrus.
Vi spurte hvor det stod at de lukkede kl 23 hvor svaret var i vores mail ( der stod det ikke ) vi viste mailen, ( så stod det på døren blev der sagt ) det gjorde det heller ikke.
Det er synd at der ikke er nogle der har styr på det.
Der mangler en voksen til at havde overblikket og styre sådan et sted
Besøg Trustpilot l Support l Trustpilots persondatapolitik

Antwort von Maximum
Tør og hård mad, ringe service!
Maden var tør, hård og kedelig. Vi kom lige da de åbnede til brunch, men man skulle tro maden havde stået i flere timer. Mega ringe service da vi skulle betale. Servitricen kunne ikke finde ud af det og slukke ringe til sin chef imens vi ventede. Vi skulle også betale for vores veninde, der blev syg på dagen. For man ved jo at man bliver syg 2 døgn før! Jeg kommer ikke igen!

Antwort von Maximum
Skuffende og frustrerende oplevelse, men ros for at sende penge retur for den dårlige oplevelse
Vi besøgte Maximum i Aalborg i dag – 3 voksne og 3 børn – og havde booket 1,5 time i Cube-aktiviteten. Desværre blev det en dybt skuffende og utilfredsstillende oplevelse, hvor fejl og mangler i rummene ødelagde det meste af aktiviteten.
• I golf-rummet var golfkøllen i stykker.
• I slangebøsse-rummet var elastikken defekt på 3 ud af 5 slangebøsser.
• I CARGO-rummet kunne døren ikke åbnes, selvom skærmen viste, at den var åben.
• I rummet med spillekort på væggen var skærmen helt sort.
• I rummet med røde reb og “ure” virkede den ene enhed ikke.
• Og der var flere lignende fejl i andre rum.
Vi gjorde personalet opmærksomme på problemerne, men fik blot en beklagelse og besked om, at “det nok virker næste gang”. Det er ikke acceptabelt, når man har betalt for en oplevelse her og nu, og halvdelen af rummene ikke fungerer.
Der blev ikke tilbudt nogen form for kompensation eller refundering, hvilket gør det hele endnu mere frustrerende.
Vi kommer ikke igen. Det var dårlig kvalitet, dårlig service og spild af penge.
Opdatering:
Jeg blev kontaktet telefonisk af Maximum Aalborg, som beklagede den dårlige oplevelse i Cube og de har sendt pengene, vi betalte for vores tur i CUBE, retur.
Jeg fastholder at oplevelsen i CUBE ikke var god og at vi ikke vil prøve den igen, men jeg vil gerne rose Maximum for at reagere på kritikken.
Derfor ændrer jeg min anmeldelse fra 1 stjerne til 2.

Rigtig dårlig oplevelse
Rigtig dårlig oplevelse, i Aalborg. Vi havde købt 2 timer i hoppeland og det vat en forfærdelig oplevelse med alt for lidt på arbejde og flabet pationale i baren. Med nogen vandvittige priser. Dårlig oplevelse

Dårlig service
Dårlig service, skulle betale for en der var blevet syg på dagen, fordi man åbenbart skal vide at man er syg 2 dage før og melde afbud. Selvom personen blev syg på dagen.

Antwort von Maximum
UMULIGT at komme igennem på telefon eller booke online
Har siddet i 45 minutter lyttet på den mest forfærdelige ventetids telefon sang / mand der snakker. Var ved at blive så syg i hovedet jeg begyndte at svare ham når han sagde jeg kunne booke online.... hvem end der sidder og laver jeres frontend så fyr dem.
kunne hverken taste noget ind i forhold til lokation og tid. Hvis jeg så søgte præcis hvorhen på google kunne jeg heller ikke komme videre derfra: HTTP req. fejler :)))))
Måske få jeres søde medarbejdere som ikke er skyld i dette til at tage telefonen inden for en times tid når jeres f***ing hjemmeside ikke virker. ELLER lav en callback funktion så man ikke får lyst til at gøre skøre ting efter man har lyttet på det l.o.r.t. der kører i telefonen mens man venter (:
Det gør mig ked af det når jeg bare gerne vil bowle med mit nye arbejde og drikke øl på seaport aalborg >:'(

Antwort von Maximum
Det var lige som det skulle være
Det var lige som det skulle være. I var 3 personer der skulle bowle i Aalborg og personalet var mega nice! Kan 100 % anbefales

Hunters Lodge
Vi var 4 voksne som ikke havde prøvet mange escape rooms før. At vi brugte 35 min ud af de 50 min, var både en sejr efterfulgt af skuffelse. 850 kr for noget der kan gøres så hurtigt af amatører er lige pebret nok. Selve gåderne var ok, men lidt ensformet at størstedelen var hængelåse. At det kun var et rum gjorde også oplevelsen lidt kedelig. I henhold til bestilling på hjemmesiden skal man betale ved bestilling og kan ikke afbestille bagefter. Man skal også gøre opmærksom på hvis man vil på The Grill, skal i bestille the grill og tilføje escape room bagefter, så får i 30 % rabat på aktiviteten. For det kan nemlig ikke laves om, hvis man har bestilt aktiviteten først.
Men servicepersonalet var smilende og imødekommende. Og oplevelsen var ok men al for dyrt tiden taget i betragtning

Antwort von Maximum
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.