MaxByg ApS Bewertungen 50

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik lagt nyt ståltag inden jul 23 og er super tilfreds med resultatet. Helt fra første kontakt med Susan og til projektet blev afsluttet, er alt forløbet efter planen. De spørgsmål jeg havde under... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Der var en rigtig god kommunikation og løbende orientering om projektet. Nikolai og Jonas lavede nyt tag og gavlender der blev udført / lavet helt som forventet og aftalt. Opgaven blev lavet på det a... Mehr ansehen

1. Zimmermann
  2. Stahlbau

Vom Unternehmen geschrieben

Hos MaxByg tilbyder vi en bred vifte af tømrerarbejde i Silkeborg og omegn – lige fra renoveringer til nybyg. Oplev holdbarheden, energieffektiviteten og det skræddersyede design, der adskiller os fra mængden. Vores ekspertteam af håndværkere sikrer, at hvert eneste tag, dør og vindue, vi monterer, er bygget til at holde. Med vores engagement i kvalitet kan du stole på, at dit hjem er i gode hænder. Vores erfarne tømrere er klar til at hjælpe dig med at realisere dine byggeprojekter. Vi er asbestcertificerede og hjælper dig gerne af med dit gamle asbesttag. Vi er altid friske på en uforpligtende snak om dine byggedrømme.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

50 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Super god oplevelse

En fornøjelse allerede ved første opkald for tilbud, hvor Susan gør en helt særlig forskel! I hele forløbet har vi følt os trygge og holdt i hånden ved beslutningen om ståltag. Montører-teamet er ligeledes fantastisk søde, super professionelle og effektive. Vi står tilbage med et utrolig smukt monteret ståltag og er super tilfredse. Kan på det varmeste anbefale at tage fat i MaxByg i Silkeborg for opgaver helt generelt!

16. Februar 2026

Antwort von MaxByg ApS

Hej Bjørg. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi kæmpe stor pris på.
Det har været en fornøjelse at arbejde for jer, og vi er super glade for at i er tilfredse, med det udførte arbejdet, det betyder alt for os :-) Endnu engang tak for opgaven, og lad os endelig høre, hvis der skulle være andet vi kan hjælpe med, på et senere tidspunkt. God dag :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan absolut ikke anbefales !!!

Fik besøg af Max ang.tibud af stålfasader, vi syntes det lød meget dyrt, men han fik os overtalt begrundelse, der var mange skæringer så det ville tage 2 mand 2 uger ! Da opgaven så skulle starte mandag kommer der 2 mand , der var lejet et sommerhus 5 minutter fra adressen ! Vi spørger så ind til tidsplanen, de fortæller at de er færdige torsdag det vil sige 4 dage, vi siger at Max fortalte det ville tage 2 uger ! de griner og siger at det må vi tale med Max om. Vi ringer så til Max ! som viser sig at være fuldstændig uden moral og empati, han siger nogle tilbud taber man på , så det må man så hente på de andre kunder ! Da tømrene så kører Torsdag , er det fra en ødelagt helt ny terrasse som skulle have været dækket af , ingen fuge under ny hoveddør , total dårligt rep.af råd , samt en masse bygge og mad affald. Det ser ud som om god faglig respekt, er skiftet ud med grådighed , profit og kynisme. !!!! . MAX BYG KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALES

4. November 2025

Hej Henry.
Det er korrekt, at Max var på besøg hos jer, efter at vi havde sendt et overslag til jer, på jeres nye facade plader. Efter hans besøg, fremsender vi et nyt tilbud, som er billigere end det først fremsendte tilbud, da opgaven havde ændret sig lidt.
Kort tid efter accepterer i det fremsendte tilbud, som er lavet ud fra en fast tilbudspris. Accepten sker, uden yderligere bemærkninger til prisen. Der er derfor ingen "overtalelse" eller noget fra vores side, det står jer frit for, hvorvidt i vil acceptere tilbuddet, eller vil ud at undersøge markedet, inden i siger ja.
Når Max fortæller, at det forventeligt vil tage 2 arbejdsuger a 4 dage, er det altid en vurderingssag. Byggeri er kompleks, og der kan opstå ting som gør tingene nemmere, men det kan også gå den anden vej. Derfor skal det altid ses som et tidsestimat, men dette burde være sagen uvedkommende, da prisen er en fast pris, som er accepteret af jer. Såfremt opgaven havde taget 3 uger, ville der heller ikke komme en ekstra regning, uanset at Max havde sagt det ville tage 2 uger.
Vores kollegaer er meget ærgerlige og uforstående, over at læse at de skulle have ødelagt jeres terrasse, efterladt affald (som ifølge aftalen skulle håndteres af jer), og leveret dårligt og ufærdigt arbejde. Da de var færdige, lavede de en gennemgang af projektet sammen med jer, som de altid gør, for at sikre sig, at de ikke har overset noget, og at alt er som det skal være. Efter denne gennemgang, kørte de fra jer, med ros i bagagen for flot arbejde. Ingen af de ting i nævner, er de blevet gjort opmærksom på. Ej heller efterfølgende. Havde i gjort det, var de selvfølgelig kommet retur, så der kunne komme styr på evt. mangler. Makkerparret der var hos jer, går meget op i god og direkte dialog, og er altid lydhøre overfor, hvis der er spørgsmål, eller ting man er i tvivl om, og vi ved at de udfører et godt, grundigt og højt fagligt niveau af arbejde.
I reklamerer efterfølgende over prisen, og sammen med Max, aftales der en ikke ubetydelig reduktion af prisen (på trods af, at vi er ganske uenige i dette, da der er sagt ja til en fast pris, som ikke har noget med længden af projektet at gøre. Vi er dog altid interesseret i at se tingene fra 2 sider, derfor går vi med til det) på enterprisesummen. Udover dette, laver vi et skriv til forsikringen for jer, således at I også kan få økonomisk hjælp denne vej.

Vi er kede af og ærgerlige over, at i står tilbage med de følelser i beskriver, og det har aldrig været vores hensigt, at i skulle have det sådan.
Når det er sagt, kan vi ikke rigtig se, hvordan vi skulle have gjort anderledes, da vi har leveret det aftalte arbejde, til den pris, som i har sagt ja til, og tilmed givet jer et afslag, i et ikke ubetydeligt omfang, og derfor har vi også svært ved at se os selv i de ord som i beskriver, men vi kan selvfølgelig ikke tage de følelser fra jer, som i står med, og det er okay, for vi ved, hvad vi står for, og det er meget langt fra jeres antagelse.

Dbh Team Maxbyg.

Godt arbejde

Vi har fået udført tag-, gavl- og vinduesarbejde af MaxByg ApS, og vi er meget tilfredse med resultatet. Arbejdet er udført flot og professionelt. Vi er meget glade for vores tag og nye vinduer og gavle. De unge tømrere var både effektive og søde, og de var altid lydhøre, når vi havde spørgsmål eller ønsker undervejs. Det har været en rigtig god oplevelse, og vi kan varmt anbefale MaxByg.

1. April 2025

Antwort von MaxByg ApS

Hej Lars. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi kæmpe stor pris på. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer. Jonas og Nikolaj har nydt at komme hos jer, og de og vi sætter stor pris på samarbejdet med jer. Endnu engang tak for den flotte anmeldelse og de flotte ord. Lad os endelig vide hvis der er noget vi kan hjælpe med på et senere tidspunkt :-)

Kæmpe anbefaling herfra

Vi fik skiftet vores asbesttag til et ståltag. Jonas og Nikolaj gjorde et fantastisk job. Super arbejdsomme, effektive og grundige - og med rigtig god kommunikation hele vejen igennem. Det var en fornøjelse at have dem gående, ikke mindst pga deres super gode humør og imødekommenhed. Og de fik ovenikøbet færdiggjort opgaven hurtigere end forventet - og med et perfekt resultat. Derudover også virkelig god service og kommunikation med Susan fra kontoret. De varmeste anbefalinger til Max Byg herfra.

27. August 2025

Antwort von MaxByg ApS

Hej Katja. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi kæmpe stor pris på. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer. Jonas og Nikolaj har nydt at komme hos jer, og er meget taknemmelige for jeres forkælelse af dem. Endnu engang tak for den flotte anmeldelse og de flotte ord. Lad os endelig vide hvis der er noget vi kan hjælpe med på et senere tidspunkt :-)

Effektivitet og god kommunikation

Vi har fået fjernet vores gamle tag (eternitplader med asbest) og monteret nyt ståltag, gavle, tagrender, vindskeder og sternbrædder samt efterisoleret loftrum med papiruld, monteret ny loftlem samt installeret ny emhætte og aftræk. Lige fra første besøg af Max til den efterfølgende kommunikation med Susan og ikke mindst arbejdet af Allan og Mikkel har vi haft en rigtig god oplevelse med både selve produktet og kommunikationen heromkring. Særligt vil vi fremhæve måden at tilgå potentielle problemstillinger (f.eks. en skæv gavl på et 70'er-hus) og vejlede os ifm. beslutningstagningen undervejs. Vi vil dog også fremhæve kommunikationen med Susan, som har været suveræn. Endelig er det vores oplevelse, at Allan og Mikkel har arbejdet enormt effektivt, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Processen har ligeledes været på vores premisser, og vi føler os i høj grad inddraget i alle faserne.

7. Juli 2025

Antwort von MaxByg ApS

Hej Nanna og Mathias. Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Den sætter vi kæmpe stor pris på. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer, og Allan og Mikkel har været rigtig glade for at komme hos jer. Tusind tak for ordren, og de flotte ord, sig endelig til hvis der er andet vi kan hjælpe med en anden gang. Dbh Team Maxbyg

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er ved få lagt nyt tag (fjerner…

Vi er ved få lagt nyt tag (fjerner asbest tag)ikke færdigt men kan kun kraftig anbefale Max byg der virkelig styr på alt og rigtig god hurtig Kommunikation super søde virkelig EFFEKTIVE gutter der sat på sagen giver 10 ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨herfra indtil videre KÆMPE ANBEFALING HERFRA

4. Dezember 2024

Antwort von MaxByg ApS

Hej Charlotte. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi kæmpe stor pris på. Jeg ved også at vores montører er rigtig glade for at komme hos jer. Vi glæder os til at levere jeres færdige tag inden så længe. Endnu engang tak for de flotte ord. Dbh Team Maxbyg.

Ståltag fra MaxByg

Vi har fået lagt ståltag af nogen dygtig effektiv og professionel fagfolk. Super god service hele vejen igennem. Super glad for resultatet. Mange tak til Susan, Michael og Mathias.
Jeg kan måske anbefale at få monteret snefang. Oplevet vores første sne kurer nemt ned fra taget pga. taget er jo glat. Der kom meget sne!
Mvh. Tibor

15. November 2024

Hej Tibor,
Mange tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Det har været en fornøjelse at samarbejde med dig. Lad os endelig høre, hvis der skulle være andet vi kan hjælpe med, på et senere tidspunkt. Tak for ordren og rigtig god dag. Dbh Team Maxbyg

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Høje og varme anbefalinger herfra

Efter meget god dialog og aftale brugte vi MaxByg til at skifte det gamle asbesttag ud med et nyt og flot ståltag samt opbygningen af nye kviste i stedet for skråvinduer.

De to tømrer, Jonas og Nikolaj, udførte et særdeles flot stykke arbejde. Vi er meget glade for det færdige resultat.

Lige så vigtigt ønskes det herfra at gøre opmærksom på, at det har været en fornøjelse at have de gode tømrer på adressen i tiden for entreprisen.
Udover det høje faglige niveau har de været særdeles informative, rare og tillidsvækkende. Selv naboer har henvendt sig og udtrykt glæde over arbejdet og en tillidsvækkende tilstedeværelse. Det har betydet meget.

De varmeste anbefalinger herfra.

18. November 2024

Antwort von MaxByg ApS

Hej Christian. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Herfra skal der også lyde et stort tak for en god og spændende opgave, som vi har nydt at lave. Tak for et godt samarbejde, og mange tak for ordren. Lad os endelig høre hvis der er andet vi kan være behjælpelige med, på et senere tidspunkt. Dbh Team Maxbyg

Fremragende kundeservice.

Fremragende kundeservice.
Alle aftaler overholdt

8. Mai 2024

Antwort von MaxByg ApS

Hej Jens Erik. Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi takker for opgaven og det gode samarbejde. Sig endelig til hvis der er noget vi kan være behjælpelige med på et senere tidspunkt. God dag. Dbh Team Maxbyg

Flexible og hurtige

Flexible og hurtige, godt solidt arbejde med et smil og en god tone. Alt hvad men kunne ønske sig til sin opgave.

26. Februar 2024

Hejsa,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Sig endelig til hvis der skulle være andet vi kan hjælpe med, på et senere tidspunkt. Ha en god dag. Dbh team Maxbyg

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God planlægning, finish og rådgivning

Fik lagt ståltag og installeret ovenlysvinduer af Maxbyg i 2023.
Spørgsmål,bekymringer og planlægning foregik hurtigt og effektivt med Susan på email.
Og på trods af en mindre forsinkelse ved opstart, knoklede håndværkerne igennem hele ugen og blev færdig til tid og budget.

Ville klart selv benytte eller anbefale MaxByg igen

31. August 2023

Antwort von MaxByg ApS

Hej David. Mange tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Herfra skal der også lyde en stor tak for et godt projekt og et godt samarbejde.
Sig endelig til, hvis der er noget vi kan hjælpe med en anden gang. Dbh Team Maxbyg

Nyt ståltag

Fik lagt nyt ståltag inden jul 23 og er super tilfreds med resultatet.
Helt fra første kontakt med Susan og til projektet blev afsluttet, er alt forløbet efter planen. De spørgsmål jeg havde undervejs svarede Susan på lynhurtigt, selv udenfor normal arbejdstid. Kæmpe ros.
Håndværkerne som lavede taget var også super søde og imødekommende, hvilket også gav ro i maven på sådan et stort projekt.
Så kan varmt anbefale MaxByg 😊

11. Dezember 2023

Antwort von MaxByg ApS

Hej Martin. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Herfra skal der også lyde et stort tak for et godt samarbejde, det har været en fornøjelse. Sig endelig til hvis der er andet vi kan være behjælpelige med. Ha en god dag. Dbh team Maxbyg

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God kundeservice, flot produkt

Virkelig god kundeservice og flinke medarbejdere.
Flot produkt. Meget tilfreds.
Sidste stjerne mangler da tilbud måtte justeres lidt. Onlinetilbud uden besigtigelse på stedet kan være svært. Men dette gælder for alle virksomheder.

22. Dezember 2023

Antwort von MaxByg ApS

Hej Karsten. Godt nytår og mange tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Ja desværre måtte vi justere lidt på prisen, da vi ikke havde været obs på underbeklædningen, da der blev målt op. Det beklager vi mange gange, og kan forsikre dig om at vi tager det med videre i vores læringsbog. Vi takker mange gange for opgaven og for den gode dialog projektet igennem. Sig endelig til hvis der er andet vi kan være behjælpelige med. God dag. Dbh Team Maxbyg

Virkelig effektive og proffesionelle

Virkelig effektive og proffesionelle, og min mand siger at de må ha en god læremester da de kan udføre så godt et arbejde i den unge alder. Min mand tager hatten af for ungdommen, og det siger ikke så lidt.

Stor ros og tak til Maxbyg drenge Magnus og Valdemar

6. Dezember 2023

Hej Poul og Pia..
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Den sætter vi enorm stor pris på. Glade kunder er det vigtigste for os, og vi ved hvor meget tryghed betyder i en tagproces. Tak for opgaven, sig endelig til, hvis der er andet vi kan hjælpe med på et tidspunkt. Ha en god dag. Dbh team Maxbyg.

Godt og flot arbejde.

Super god oplevelse at benytte
MaxByg ApS Til opsætning af vores nye tag. Kom som aftalt og var færdige til tiden. Det er et super flot stykke arbejde der er udført. De bedste anbefalinger herfra.

27. Oktober 2023

Antwort von MaxByg ApS

Hej Leif og Marianne. Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris. Tak for et godt samarbejde. Sig endelig til hvis der er andet vi kan hjælpe med. God dag. Dbh Team Maxbyg.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har netop fået lagt ståltag

Vi har netop fået lagt ståltag, af de mest professionelle og dygtige team.
Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale den løsning.

25. Oktober 2023

Hej Michael.
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi enorm stor pris på. Tak for opgaven, sig endelig til, hvis der er andet vi kan hjælpe med på et tidspunkt. Ha en god dag. Dbh team Maxbyg.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ståltag hos MaxByg - en fornøjelse!

25. Oktober 2023

Hej Liselotte.
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi enorm stor pris på. Glade kunder er det vigtigste for os, og vi ved hvor meget tryghed betyder i en tagproces. Tak for opgaven, sig endelig til, hvis der er andet vi kan hjælpe med på et tidspunkt. Ha en god dag. Dbh team Maxbyg.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Slåltaget larmer IKKE når det regner

Slåltaget larmer IKKE når det regner. Selv om jeg var en besværlig kunde fik jeg en god service, taget er flot og det gik hurtigt.
Kan varmt anbefale maxbyg, vil selv bruge dem igen.

25. September 2023

Antwort von MaxByg ApS

Hej Ole. Mange tak for dine flotte ord. Vi er glade for at du er godt tilfreds, og vi synes bestemt ikke du har været en besværlig kunde :-) Vi vil med glæde hjælpe dig igen en anden gang, tak for denne gang. Dbh Team Maxbyg

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bad om et tilbud på et tag i…

Jeg bad om et tilbud på et tag i februar i år. Siden den 16 februar har jeg ikke hørt fra dem siden ang det
Tilbud de ville sende selvom jeg gentagende gange har prøvet at få kontakt til dem… det burde ikke tage 6 måneder at lave et tilbud på et tag til et hus på 90 m2

12. August 2023

Hej Kaya,
Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig ked af at du ikke har modtaget det tilbud vi sendte til dig den 17/2 kl. 07.55. Det kan beklageligvis være havnet i spam, men jeg har dd. gensendt tilbuddet til dig. De gentagnende henvendelser du beskriver, kan jeg umiddelbart ikke se nogen steder. Er det på mail eller telefon du har henvendt dig? Som du selv beskriver, er vores sidste korrespondance fra den 16/2, hvor vi sender dig et tilbud dagen efter.
Vi svarer og sender altid tilbud ud, hurtigst muligt, og det får vi også en del ros for, og derfor er vi selvfølgelig også ekstra kede af din anmeldelse, når nu tilbuddet faktisk er sendt til dig, så vi håber at du vil revurdere din anmeldelse af vores virksomhed. God dag til dig og på forhånd tak. Dbh team Maxbyg.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Max Byg med styr på det hele

Efter at have ledt efter gode tilbud på nyt tag, blev vi gjort opmærksomme på Max Byg, og resultatet i start juli '23 er nu blevet et flot, flot ståltag ovenpå vores gamle eternittag fra 1970'erne.
Lige fra start var kontakten med Susan til UG, og al vores tvivl og spørgsmål om et nyt tag, pris, tidshorisont og alt andet fra A-Z blev taget seriøst og besvaret på dag-til-dag-basis. Vi blev forelagt en byggeplan på cirka 2,5 uge, men allerede efter 8 dage - inkl. arbejde i weekenden - stod taget snorlige, hvor de dygtige håndværkere Jonas og Nikolai knoklede med alt fra stålplader til nye tagrender og nedløb. Altid med et smil og god stemning fra både drengene og Susan! Al ros herfra, også da projektet blev afsluttet, og Max Byg lige ville følge op på, om alt nu stadig var i skønneste orden. Bravo til jer alle og tak.

4. Juli 2023

Hej Philip.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr