Snelle, vriendelijke en hulpvaardige dienstverlening. Hulp bij het verzenden van de kleurstalen, bij het kiezen van de geschikte stof en juiste kleur. Supersnelle levering.
Ik was op zoek naar kussens die zowel stijlvol als functioneel waren, en deze kussens voldeden aan al mijn eisen. Het ontwerp en de kleuren zijn eigentijds en passen perfect bij mijn buiteninrichting.... Mehr ansehen
Was op zoek naar op maat gemaakte kussens voor de Douglas U- banken onder de veranda. Had al eerder bij Matrix wat kleinere kussens besteld en was toen erg tevreden. Kreeg pdf doorgestuurd die ik kon... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Matrix Kussens is dé leverancier voor al je buiten kussens op maat. Met onze handige ontwerptool kun je zelf je gewenste kussens online ontwerpen en bestellen. Wij zitten inmiddels al jaren in het vak en kunnen daardoor de beste kwaliteit kussens binnen korte tijd leveren en daarnaast nog eens voor de laagste prijs. Slechts binnen 1 week na bestelling in huis! De kussens worden handgemaakt in eigen atelier in Amsterdam en gratis geleverd door heel Nederland en België.
Keizersgracht 241, 1016 EA, Amsterdam, Niederlande
- 020-2442898
- contact@matrixkussens.nl
- matrixkussens.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Perfecte diensverlening
Bootkussens op maat!
Voor onze boot hadden we al twee jaar kussens die scheef waren afgesleten. Matrix Kussens heeft nieuwe kussens gemaakt die perfect aansluiten op de rondingen van de bank. Ik was vooral verrast door de kwaliteit van de Sunbrella Stof water glijdt er zo vanaf en zelfs na meerdere regenbuien zien ze er nog als nieuw uit. De communicatie met Daisy was top: snel, vriendelijk en meedenkend. Het vakmanschap is echt van bijzonder hoog niveau, hoge kwaliteit en nog betaalbaar. Wij komen hier zeker terug voor toekomstige projecten!
Top Kwaliteit kussens...
Top Kwaliteit kussens, Topkwaliteit kussens! Snelle levering en perfecte pasvorm. Onze lounge ziet er weer als nieuw uit.
Meerdere kussen bestellingen gedaan
Meerdere kussen bestellingen gedaan, altijd is de kwaliteit van topniveau, goede prijs kwaliteit verhouding voor op maat gemaakte kussens
5*****
Snelle levering.
Uitstekende kwaliteit.
Vriendelijke service.
TOP 5 STERREN
Oplichting!!!
Wacht al sinds 17 maart op een bestelling. Heb 237,- euro betaald maar nu 6 maanden later nog steeds niets ontvangen!!!!!
Tevens laten ze niets meer van zich horen. Reageren niet (meer) op mijn berichten.
Goed en snel geleverd
Goede site om tuinkussens op maat te bestellen. Het kost wat, maar dan heb je ook fijne kussens om op te zitten buiten. Je kunt alles makkelijk zelf invullen en bestellen online. Snel geleverd en zit goed. Kleur is iets donkerder dan ik gedacht had, maar dat blijft altijd een risico met online bestellingen.
Super meegedacht en geholpen!
Super meegedacht en geholpen en ook eindresultaat is top! Wilde graag met zelf gekochte stof nieuwe afwijkende maat caravankussens en vulling laten maken. Omdat de stof ook nog eens gestreept was, moest ik zeker weten dat ik genoeg stof meestuurde. Na telefonisch contact was het zo geregeld. Super blij mee!
Beloftes worden niet nagekomen
Er wordt continu iets beloofd maar er wordt niets gerealiseerd. Het is bijna onmogelijk om iemand aan de lijn te krijgen en als je iemand aan de lijn hebt wordt er veel beloofd maar afspraken worden structureel niet nagekomen.
Ze willen graag alles via de app, maar er wordt niet gereageerd op appjes en er wordt niet gereageerd op telefoontjes.
Let goed op!
Let goed op! Als je kussens breder zijn dan de lengte plaatsen zij zelfstandig de rits op de korte zijde i.p.v. in dit geval de langste zijde. De rits zit dus nu aan de zijkant wat aan de achterkant had gemoeten. Zij kunnen dat weer verhelpen maar dan tegen een extra prijs van € 29,95. Deze kussen zijn dus waardeloos.
Verschrikkelijke klantenservice
Verschrikkelijke klantenservice!
Er is iets fout gegaan met het formaat van het kussen. Ze zijn niet te bereiken. Bellen op hele gekke tijdstippen terug of sturen hele korte botte appjes om 7 uur 's ochtends.
Ontzettend onprofessioneel.
Er staat dat je garantie hebt op de kussens, maar als ze zo met je om gaan als klant, zou ik er niet op vertrouwen.
Echt niet bestellen hier.
prima ervaring
Prima, snel, adequaat en vooral mooi. Kussens met mallen gemaakt van karton voor zeilboot besteld - paar daagjes wachten en prachtig. Mocht ik meer horen hebben zou ik het wel weten 😁
Dikke loungekussens voor de…
Dikke loungekussens voor de steigerhouten hoekbanken besteld zitten prima, mooie outdoor stof. Levering snel!
Goede kussens en mooi.
Kussens voor de caravan zijn prachtig…
Kussens voor de caravan zijn prachtig gemaakt alles perfect op maat en ook voor de 2e camper hebben we de kussens besteld!
Via de app werd ik vriendelijk en snel…
Via de app werd ik vriendelijk en snel geholpen. De communicatie was duidelijk en de levering verliep soepel. De kussens passen precies zoals gewenst!
Uitstekende kussens!
Vandaag de hele set voor de tuin binnen…
Vandaag de hele set voor de tuin binnen gekregen, kussens handig voorzien van klittenbandlusjes voor onder de picknicktafel.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.