Massageprodukter.se Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dom svarar inte på mejl. Dom skriver att Dom skickar från Sverige men det kommer från ett företag Zornali Solutions oŭ och det är inte Sverige. Jag har mejlat flera gånger tidigare till båda företag... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra och trevligt bemötande, beställde med kort varsel till en födelsedag, så jag skulle inte hunnit få den levererad med deras vanliga speditörer, men dagen efter kunde jag möta deras egna lastbil i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra, prisvärd produkt, ( massagekudde) köpte den till min dotter i present. Jag har en likadan. Mycket uppskattad och väl använd. Enda negativa är att på bilden visades produkten med handtag, men det... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Massagedyna Quadromed gjorde att min mor blev till en annan människa. Priserbjudandet var superb jämfört med kontinentet. Testade själv revitalise programmet 6 min Kände mig omedelbart mjukare o... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fachhandel für Massage-Zubehör

Über Massageprodukter.se

Vom Unternehmen geschrieben

Massageprodukter.se – Din väg till ett bättre välbefinnande sedan 2003

Vår bakgrund

Sedan starten år 2003 har vi engagerat oss för att höja livskvaliteten för våra kunder. Genom att tillhandahålla produkter som bidrar till avkoppling och förbättrar hälsan på lång sikt har vi etablerat oss som en ledande leverantör inom vår bransch. Vår strävan är att kontinuerligt utveckla vårt utbud för att möta dina behov på bästa sätt.

Vårt löfte

Hos massageprodukter.se ligger ditt välbefinnande i fokus. Vi förstår vikten av att kunna varva ner och återhämta sig i en alltmer stressad vardag. Därför har vi valt ut varje produkt med omsorg för att garantera högsta möjliga kvalitet och användarvänlighet. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och bidra till en mer avkopplande och hälsosam livsstil.

Framtiden

Vi är tacksamma för det förtroende och de goda relationer vi byggt upp med våra kunder genom åren. Det är med ödmjukhet vi fortsätter vårt arbete med att erbjuda produkter som gör skillnad i människors liv. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans med dig, mot ett mer välmående samhälle.

För att utforska vårt utbud och lära dig mer om hur våra produkter kan bidra till ditt välbefinnande, besök gärna vår webbshop eller kontakta oss. Låt oss tillsammans ta steget mot ett friskare och mer balanserat liv.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

72 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Snabb leverans bra produkt

Snabb leverans bra produkt

1. Juli 2024

Antwort von Massageprodukter.se

Tack Mikael! Roligt att du är nöjd. Hör gärna av dig om du behöver hjälp eller support med något mer från oss. Trevlig sommar! Bästa hälsningar Stefan

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det personliga service frånMaria var…

Det personliga service frånMaria var fantastisk!!

26. Februar 2024

Antwort von Massageprodukter.se

Tack snälla för ditt fina omdöme. Det är alltid kul att göra det "lilla extra". Hoppas nu gåvan blev uppskattad.

Må väl!

/Maria Englund

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick snabb hjälp med det jag…

Fick snabb hjälp med det jag eftersökte. Inga krångligheter..

7. Februar 2024

Antwort von Massageprodukter.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att allt gick smidigt för dig. Det betyder mycket för oss. Om du behöver mer hjälp, bara hojta till!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra kund kontakt och ett superbra…

Bra kund kontakt och ett superbra massagebälte!

31. Januar 2024

Hej Niclas!

Stort tack för ditt 5-stjärniga omdöme! Vi är glada att du gillade både kontakten och massagebältet.

Varmt välkommen tillbaka!

Bra & personlig service

Bra produkt, snabb kommunikation vid frågor via mail, mkt bra kundservice, anpassad snabb leverans

16. November 2023

Hej Sofia!

Tack för ditt 5-stjärniga betyg! Vi är glada att du uppskattade vår produkt, kommunikation och service.

Vi hoppas du njuter av ditt köp!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Välj den här butiken för massageprylar.

Jag är väldigt nöjd både med kundtjänst som snabbt svarade och hjälpte mig. Bemötandet var genomgående professionellt och tillmötesgående. Den infraröda mattan jag köpte blev en väldigt uppskattad present. Kan bara rekommendera den här firman.

16. Juli 2023

Antwort von Massageprodukter.se

Tack snälla Tobias för ditt fina omdöme!! Roligt att höra att din gåva är uppskattad. Bästa hälsningar, Maria

Jag är såååå nöjd

Jag är såååå nöjd, det var precis vad jag önskade! Tusen tack!

26. März 2023

Antwort von Massageprodukter.se

Hej Mladenka! Tack för det fina omdömet. Vad roligt att du är nöjd med din benmassage. Hoppas att den ska skapa mycket välbefinnande för dig! Bästa hälsningar Stefan

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Toppen

Minskad smärta i nacke och rygg och så skönt att få en genomkörare av denna produkt när musklerna låst sig 🙏🏼

5. Februar 2023

Antwort von Massageprodukter.se

Tack för ditt omdöme, Malin! 🙏Det är vår största motivation att få våra kunder att må bättre och bli hjälpta av våra produkter

Mycket nöjd!

Snabb leverans och lätt att få kontakt med kundtjänst. Jättenöjd!

11. Januar 2023

Antwort von Massageprodukter.se

Tack Britt för ditt betyg och feedback. 🙏 Vi värnar om att våra kunder lätt ska kunna komma i kontakt med oss och få snabb och bra service.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tyvärr så gick dragkedjan upp vid…

Tyvärr så gick dragkedjan upp vid första användningen. Sen gick sömnen upp på ena sidan av handtaget. Troligen för dåligt sytt.
Så är inte speciellt nöjd.
Tråkigt
Eva
Hej igen
Det vore väldigt snällt att skicka ett nytt överdrag till min massageprodukt. Hur gör jag för att få en ny
Med vänlig hälsning,
Eva

20. Oktober 2022

Antwort von Massageprodukter.se

Hej Eva! Det var tråkigt att höra att ditt överdrag till massagekudden inte höll måttet. Självklart ska vi rätta till det och skicka en ny produkt till dig. Du är mycket välkommen att höra av dig så ska vi ordna det. Med vänlig hälsning Stefan/Santé

Hej igen Eva. Vi skickar ett nytt överdrag till dig nästa vecka. Vi återkommer till dig när det är på väg. Med vänlig hälsning Stefan/Santé

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jag rekommendera företaget där jag…

Jag rekommendera företaget där jag köpte produkten.
Mycket korrekt och hjälpsam.

4. September 2022

Antwort von Massageprodukter.se

Tack Alexander för för fint omdöme. Hoppas att det fungerar bra med din massagefåtölj. Välkommen att höra av dig om du undrar något. Mvh Stefan/Santé

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans. Min vara var defekt fabrikationsfel. Ny vara och retursedel kom dagen efter med kontakt med företaget. Nya massagemadrassen fungerar perfekt.

14. Mai 2022

Antwort von Massageprodukter.se

Tack Anette! Vi vill alltid göra vårt bästa så att kunden alltid i nöjd, även som i detta fall med fabrikationsfel, så vill vi att du som kund ska känna att vi tar ansvar och åtgärdar så snabbt det bara är möjligt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket tillmötesgående leverantör och…

Mycket tillmötesgående leverantör och en väldigt bra fåtölj

18. April 2022

Antwort von Massageprodukter.se

Tack Klas för ditt fina omdöme och för trevliga samtal inför leveransen! Vi hoppas att ni ska vara fortsatt nöjda med er massagefåtölj.

1. April 2022

Antwort von Massageprodukter.se

Hej Geir! Tack för fint omdöme. Hoppas du ska bli nöjd med diin massagefåtölj och att den ska skapa mycket välbefinnande hos er. Välkommen när du vill med frågor och funderingar. Bästa hälsningar Stefan/Santé

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr