Jeg er meget tilfreds med den behandling, jeg har fået hos Massage Eksperterne, især hos Henrik Jensen. Han er utrolig dygtig og har en imponerende evne til at finde spændinger i min nakke og ryg, s... Mehr ansehen
Jeg får jævnligt massage af Henrik hos massage experterne hvor man altid bliver mødt af smil og tilbudt te eller kaffe imens man venter. Lokalerne er meget indbydende, rolige og med stille musik til... Mehr ansehen
Jeg har gået hos Henrik i et par måneder, da mit bækken blev ved med at sætte sig skævt pga. spændinger. Siden opstart hos Henrik og fysioterapeut har jeg ikke oplevet skævhed i mit bækken. Henrik er... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Anders Kahn er den bedste massør jeg har mødt! En dybdegående session hos han føles som at få nedbrudt mine ømme busker og få dem genopbygget. Han formår at lave nogle lange tryk hvor jeg faktisk nærm... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Massage Experterne får du en effektiv behandling mod dine smerter. Massagen forgår i vores flotte og moderne massage klinik i rolige omgivelser. Vi har en klar holdning til, hvordan god og effektiv massage skal være. Det skal gøres med uddannelse, passion og nærvær. Massage Experterne er medlem af Dansk Behandlerforbund og registreret alternativ behandler (RAB). Så du er altid sikker på en ordentlig og højt uddannet behandling. Både vores massage klinik på Frederiksberg og behandlere er forsikret i Tryg og Top Danmark, så du er bogstaveligt talt i sikre hænder. Alle behandlere lever op til sundhedsstyrelsens uddannelseskrav og er RAB registreret.
Hostrups Have 62, 1954 Frederiksberg, Frederiksberg, Dänemark
- info@massageexperterne.dk
- massageexperterne.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg anbefaler Massage Experterne
Jeg er glad for at gå hos Massage Experterne. Der er meget pæne lokaler og godt og behageligt udstyr. Man mødes af alle med et smil og “vil du have en kop kaffe?”
Henrik er en dygtig massør. Han skaber en rolig og tryg atmosfære og har stor respekt for og opmærksomhed på personlige grænser. Han deler sin faglige viden og også gerne vittigheder eller anekdoter, når der skal distraheres fra den dybdegående massage.
Jeg anbefaler Massage Experterne!

Antwort von Massage Experterne
Jeg fik Steffen anbefalet af et familie…
Jeg fik Steffen anbefalet af et familie medlem og blev bestemt ikke skuffet.
Jeg har gennem lang tid haft spændings hovedpine, bestilte tid hos Steffen, og jeg må sige allerede efter de første behandlinger har jeg fået det meget bedre, jeg føler mig mere “ let “ og meget mere glad. Kroppen og psyken har det skønt. Af ❤️ TAK
Jeg fortsætter selvfølgelig min behandling og vil anbefale jer til ALLE 👍👍👍 alle jer massører er en gave og ALLE burde prøve jeres kyndige hænder.

Antwort von Massage Experterne
Responsive and professional service while visiting Copenhagen …
I needed a massage badly while visiting Copenhagen due to pain and tension from my neck to shoulder. I spotted Massage Expertene while on a tour bus, googled them and sent an email. They responded promptly and scheduled an appointment with Henrik for me. Henrik was quite professional and did a great job feeling and identifying the tension spots. I left feeling greatly relieved and refreshed.

Kan varmt anbefales
Jeg har gået ved Henrik i et par måneder nu, og han har virkelig fået løsnet op i min krop.
Jeg kan varmt anbefale det. Han er god til at ramme de ømme punkter og man føler sig meget tryg i hans hænder.

Massage hos Anders
Super god massage hos Anders ved Massage Experterne! Han tager super godt fat og fokuserer på de steder hvor du har ondt. Specielt for folk med ondt i ryggen vil jeg anbefale Anders, da han har gjort vidunder for min lænd.
Dejligt sted med rolig stemning. Kan varmt anbefales.

Antwort von Massage Experterne
Der er rigtig langt fra "hygge…
Der er rigtig langt fra "hygge afspænding" til den fine service yder, for Henrik gør en forskel! Henrik er god til at fornemme hvor hårdt han kan gå til problemerne og man opnår derfor efter min mening den størst mulige effekt - til trods for at mine udfordringer dersværre ikke helt har kunne løses på den første måned med en ugentligt behandling, men der gøres en reel, effektiv og professionel indsats, tak!

Fantastisk flot ny klinik
Fantastisk flot ny klinik!
Blev budt fint velkommen af et sødt og venligt personale, som var super imødekommende. Massagen var skøn, og kommer helt sikkert derned igen snarest 😍 - Min ryg har kunne mærke en tydelig forskel.
Mange tak!

Spændingshovedpine behandling.
Jeg begyndte hos Massage Experterne efter en periode med slynge resulterede i spændingshovedpine. Henrik tog sig godt af mig, og sikrede at min skadede skulder ikke blev anstrengt.
Stedet emmer af høj professionalitet, renlighed og venlighed og jeg føler mig altid i trygge hænder.

Antwort von Massage Experterne
Jeg har gået fast hos Henrik fra…
Jeg har gået fast hos Henrik fra Massageexperterne i et år nu og jeg har ikke i sinde at stoppe. Jeg har gået hos mange forskellige massører igennem årene, da jeg lider af kronisk hovedpine, migræne og nakkesmerter, men først da jeg prøver fysiurgisk massage hos Henrik, stoppede jeg med at lede. Henrik er super kompetent, virkelig rar som person og så gør han bare sit arbejde til perfektion. Jeg går hos Henrik minimum én gang om ugen og hver gang jeg går derfra, er jeg løsnet helt op. Jeg kan 100% anbefale massageexperterne.

Massage der virker!!
Massage der virker!
Jeg havde ikke brug for velværemassage, men en massage, som virkelig kunne hjælpe mig med smerter og spændinger i nakke, skuldre og ryg. Jeg er så tryg ved og glad for at jeg fandt frem til Steffen fra Massage Experterne. Han har gjort underværker ved mine mangeårige smerter og hovedpiner.

Antwort von Massage Experterne
Professionel tilgang og effektiv behandling
Over 100 behandlinger i løbet af 5 år taler vist for sig selv. Professionel tilgang og effektiv behandling hver gang. Der er formål med behandlinger og det kan mærkes både under og ikke mindst efter behandlinger.

Stor anbefaling
Har nu besøgt Henrik 2 gange - og jeg må sige han er en af de bedste jeg prøvet i Københavns området. Klar forbedring af problemstillinger efter besøg. Meget energisk omkring sit arbejde og utrolig professionel. Bestemt ikke sidste gang jeg besøger Henrik

Antwort von Massage Experterne
Effektiv og god massage der virker
Jeg har mange spændinger i nakke, ryg samt strålinger fra min ene skulder. Igennem de sidste mange år har jeg prøvet massage forskellige steder på Frederiksberg og indre by, men kunne mærke at de ikke havde styr på deres teknikker. Heldigvis fandt jeg for nogle år siden, Steffen hos Massage Experterne og han kan virkelig tage fat og har gjort en kæmpe forskel i at løsne op for spændinger og fast låste muskler/nerver. Har fået behandling hos både Steffen og Sara og begge kan tage fat og kan med det samme mærke hvor de skal behandle. Massage Experterne er et lille hyggeligt sted hvor behandlingerne virker. Kan kun anbefale dette sted.

Rigtig godt sted!
Jeg har fået virkelig god massage af Henrik og Susanne.

Henrik er en stjerne
Kan varmt anbefale behandling hos henrik. Henrik har nu flere gange løsnet mine spændinger i ryggen på kyndig vis. Har følt mig i virkelig trygge hænder hos ham. Henrik fortjener fuldt ud 5 stjerner.

Antwort von Massage Experterne
Kan varmt anbefale Steffen fra Massage…
Kan varmt anbefale Steffen fra Massage Experterne, hvor jeg fast har fået behandlinger de sidste 4 år. Det er effektivt og i en rar og positiv atmosfære

Noget helt særligt
Kompetent og effektiv massage. Steffen er ved at løsne op for mange års spændinger i nakke, skuldre, ryg og lænd. Jeg føler mig i trygge hænder. Oplever øget velvære efter hver behandling.

Antwort von Massage Experterne
Mine varmeste anbefalinger til Massage Experterne..!
Jeg har været fast kunde hos Massage Experterne siden 2016, og nyder hver eneste behandling. Steffen har styr på at lytte til min krop, og vise hensyn til de udfordringer jeg kommer med. Jeg kan kun anbefale Massage Experterne…!!

Antwort von Massage Experterne
Aldrig en fornøjelse før bagefter ;-)…
Aldrig en fornøjelse før bagefter ;-) Men det virker og jeg ville ikke være det foruden.

Kan 100 procent anbefale
Jeg er blevet masseret hos Massage Experterne før og kan 100 procent anbefale det. Jeg blev denne gang masseret af Steffen og det var en sindssygt god og professionel session, der hjalp meget.

Antwort von Massage Experterne
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.