De bedste anbefalinger til Marskens Begravelsesforretning. Jeg ringede kl. 04.30 om morgenen, og allerede dér blev jeg mødt med ro og overskud. Glenn var der fra start til slut i hele forløbet, o... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Glenn er en ualmindelig venlig og kompetent bedemand, var rigtig god til at takle måden på tilrettelæggelsen af vores elskedes bisættelse. Glenn stod altid til rådighed hvis man manglede svar,... Mehr ansehen
Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til Marskens Begravelsesforretning. Fra første kontakt blev vi mødt med en ro, empati og professionalisme, som betød alverden i en svær og sårbar tid.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I forbindelse med vores fars død blev vi mødt med en helt særlig omsorg og professionalisme hos Marskens Begravelsesforretning. Fra første kontakt følte vi os trygge og i gode hænder i en meget... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
En tryg og rolig afsked med dine kære hos Tønderegnens lokale bedemand
Kontaktinformationen
Østergade 26, 6270, Tønder, Dänemark
- 74720001
- post@marskens.dk
- marskens.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Meget hjælpsom og omsorgsfuld.
Meget hjælpsom og omsorgsfuld.
Fin afvikling, fra start til slut, af bisættelsen.
Marskens begravelses forretning kan kun anbefales.

Antwort von Marskens Begravelsesforretning
En super god og professionel venlig…
En super god og professionel venlig service.
Også i tiden efter, altid klar til hjælpe også med alt det praktiske.
Så mange tak Glenn, du gjorde det til en god oplevelse.
Familien friedrichsen

Antwort von Marskens Begravelsesforretning
Bedemanden var nærværende og lyttende
Bedemanden var nærværende og lyttende, ikke dominerende eller dirigerende, men støttende på en god måde, så vi følte os trygge. Han tog ikke ekstrabetaling for at hente en særlig kiste fra fjernlager. Vi har intet at kritisere.

God snak
God snak , og god service med Gleen..
Pli, empati og god opførsel
Og ok priser….

Glenn var service mindet
Glenn var service mindet, og havde tid til at være lidt spøgefuld så det ikke blev alt for formelt. Alt i alt en god oplevelse i en svær tid.

Antwort von Marskens Begravelsesforretning
En meget behagelig bedemand som sørgede…
En meget behagelig bedemand som sørgede for at alt blev gjort som det var ønsket
Kan kun anbefales

Antwort von Marskens Begravelsesforretning
Varme, Tryghed og Empati.
Det var første gang jeg og min familie stod for kontakten til bedemanden.
Allerede efter telefonopkaldet fik jeg ro på og det har jeg haft hele vejen i forløbet.
Glenn er en utrolig varm og empatisk bedemand.
Jeg vil anbefale ham til alle der mister.
Han gjorde det nemt for os alle.

Særdeles professionel
Særdeles professionel, meget venlig og imødekommende. Det var også til en rimelig pris.
De bedste anbefalinger til Glenn, Marskens begravelsesforening.

Min mors bisættelse
Vi fik en fantastisk hjælp helt fra start til slut. Mange ting vi slet ikke havde i tankerne mindede Glenn os om. Det hele foregik stille og roligt og vores mor fik en smuk afsked.

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.