Markisemannen Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Min opplevelse. Opplevelsen med selger var bra og opplevelsen med montører var bra. Grunnen til at det ikke ble 5 Stjerner er at i og med at jeg skulle skaffe materialer til kledning inne i portåpnin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Han kom til avtalt tid og satte igang arbeidet etter en liten velkomstprat. Vi forstyrret ham ikke under monteringen og i løpet av ca. 2 timer var hele monteringen ferdig. Han viste oss hva vi skulle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Selgeren Nigel var kunnskapsrik og virket veldig til å stole på. Han var tydelig opptatt av å selge oss den beste løsningen for oss, ikke det dyreste. Ventetiden var litt lang, men monteringen gikk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Representant Bjarne Bertelsen utførte et meget godt salgsarbeid, med informasjon som var relevant. Han kommuniserte bra med oss. Montør Sarunas Siema med medhjelper, var på plass til avtalt tid. Be... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Markisenanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Hvert år produserer vi mer enn 30 000 markiser og screens, og de fleste av produktene er basert på egne patenter som er tilpasset nordiske krav til kvalitet. Markisemannen leverer solskjermingsprodukter til alle typer boliger, borettslag, næringsbygg og offentlige bygninger. Kontakt oss gjerne, og vi vil gi deg relevante referanser innen alle segmenter i markedet.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

399 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kvalitet produkt😃

Solid mekanikk og kraftig god duk.

26. Juni 2026

Hei Jan Olav,
Takk for at du deler din erfaring, det gleder oss at du setter pris på kvaliteten og er fornøyd!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Positiv opplevelse ved bruk av Markisemannen

Jeg har veldig positive opplevelser ved bruk av Markisemannen. Selger kom på avtalt tid og jorde en vurdering av min markise. Det aktuelle var bytte av duk samt montering av motor. Han forklarte og gjorde sine vurderinger av min duk/markise. Kom med forslag til løsning og jeg aksepterte tilbudet. Det var et rimelig tilbud i forhold til andre leverandører. Senere fikk jeg følge prossen med tillaging av mine ting. Så tok montør kontakt for avtale om tid for montering. De kom på tiden, var flinke og hyggelig - så helt topp!

25. Juni 2026

Hei Steinar,
Tusen takk for at du deler opplevelsen din med oss – det setter vi stor pris på. Dette var en hyggelig og detaljert anmeldelse, og det gleder oss å høre at du er så fornøyd!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slett kundebehandling

Selger var hyggelig og kom til avtalt tid. Etter bestilling mottok jeg en faktura på det som skulle være 50 % av salgssummen, og denne måtte betales før ordren ble satt i produksjon. Dette ble ikke kommunisert tydelig i forkant, selv om det sikkert står beskrevet et sted i betingelsene.

Utfordringen var at fakturaen oversteg 50 % av salgssummen. Dette gjorde at betalingen ikke ble avklart som forventet, og ordren ble dermed forsinket i produksjon.

Da jeg seks uker senere kontaktet selger for å få status på ordren, fikk jeg beskjed om at hun ikke kunne gi meg dette. Dette til tross for at hun titulerer seg som distriktsjef. Jeg ble i stedet bedt om å ta kontakt med Markisemannen, noe som opplevdes forvirrende, siden det var Markisemannen jeg trodde jeg allerede hadde forholdt meg til.

Jeg tok deretter kontakt med kundeservice. De var hyggelige, men kunne heller ikke opplyse om forventet tidspunkt for montering. Men opplyste om at en montør skulle ta kontakt, når de hadde opplysninger(?).

Totalopplevelsen er derfor at prosessen har vært unødvendig komplisert og lite transparent. Som kunde får man få oppdateringer underveis, og man må selv drive oppsøkende arbeid for å finne status på et produkt som allerede er bestilt. Det gir dårlig forutsigbarhet og trekker ned helhetsinntrykket. Ser det er mange lignende vurderinger på selskapet

25. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei Steffen,
Takk for at du deler tilbakemeldingen din.
Vi er lei oss for at du har opplevd utfordringer med kommunikasjon og oppfølging. Det er viktig for oss å holde kundene våre godt informert.
Det kan se ut som det har oppstått noen misforståelser underveis, og vi vil gjerne rydde opp i dette sammen med deg.
Ta gjerne kontakt med oss direkte, så finner vi en god løsning.

10 av 10

Proff selger. Kjapp levering og montering. Kan trygt anbefales.

23. Juni 2026

Hei Inger Johanne,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det gleder oss å høre at du er fornøyd med opplevelsen, og vi setter ekstra stor pris på at du anbefaler oss videre.

Hei Line,
Tusen takk for tilbakemeldingen og stjernene – det er godt å høre at du hadde en god opplevelse.

God veiledning og oppfølging

God veiledning og oppfølging. Veldig fornøyd med samarbeidet fra begynnelse til slutt. Kan anbefales på det sterkeste.

13. Juni 2026

Hei Stina,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er veldig gledelig å høre at du er så fornøyd, og vi setter stor pris på anbefalingen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Veldig useriøst firma

Veldig useriøst firma. Montøren kommer ikke når han skulle. Selv om han ga beskjed om han skulle. Varene ble ikke gitt til samme tid, ingen hadde tid til å levere varen som manglet. Dårlig service. Og jeg kjøpte solskjermer med solceller.

16. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei Line,
Vi beklager at du har fått dette inntrykket av oss. Vi ønsker gjerne å finne frem til ordren din og rette opp i eventuelle feil eller misforståelser. Vi ber deg derfor ta kontakt med oss på telefon 483 00 500, slik at vi kan følge deg opp videre.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God service og flinke montører.

God service og flinke montører.
Negativt var ledningen fra markisen til kontakt som var altfor lang, burde målt mer nøyaktig

Hei Eivor,
Takk for tilbakemeldingen! Hyggelig å høre at service fungerte bra og at du er fornøyd med montørene. Vi tar med oss innspillet om kabel videre.

rask montering

rask montering

Hei Valmira,
Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd!

God service og info.

God service og info Gode forslag og rask montering.

Hei Erik,
Takk for fine ord, vi setter stor pris på å høre at du er fornøyd!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God fagkunnskap og god kundebehandling

Faglig dyktig selger, som ga god og klar informasjon. Hyggelige og flinke montører, som ga beskjed om når de kom, og møtte når de skulle.

Hei Trond,
Tusen takk for hyggelig og detaljer tilbakemelding - det setter vi pris på. Det er kjekt å høre at du hadde en god opplevelse gjennom hele prosessen.

Løst håndtak

Dere har ikke tatt kontakt ang løst håndtak på den ene liftgardinen.

16. Juni 2026

Heisan,
Takk for tilbakemelding.
Kontakt oss på telefon 483 00 500 så skal vi hjelpe deg med liftgardinene dine!

Hyggelig og effektive folk

Hyggelig og effektive folk. God service

13. Juni 2026

Hei Jan,
Tusen takk for at du deler – det setter vi veldig stor pris på. Godt å høre du er fornøyd!

Hyggelig selger

Hyggelig selger, hyggelig montører og beste av alt vi får et svalt hus om sommeren😊

11. Juni 2026

Hei Lene,
Tusen takk for fin tilbakemelding! Så kjekt å høre at både selger og montørene våre ga deg en god opplevelse. Det setter vi stor pris på!

5 stjerner!

Effektive, raske, presise, hyggelige, både selger og installatør

11. Juni 2026

Hei Shaun,
Tusen takk for veldig fin tilbakemelding, det gleder oss at du hadde en god opplevelse!

Markisemannen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr