Markisemannen Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Min opplevelse. Opplevelsen med selger var bra og opplevelsen med montører var bra. Grunnen til at det ikke ble 5 Stjerner er at i og med at jeg skulle skaffe materialer til kledning inne i portåpnin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Han kom til avtalt tid og satte igang arbeidet etter en liten velkomstprat. Vi forstyrret ham ikke under monteringen og i løpet av ca. 2 timer var hele monteringen ferdig. Han viste oss hva vi skulle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Selgeren Nigel var kunnskapsrik og virket veldig til å stole på. Han var tydelig opptatt av å selge oss den beste løsningen for oss, ikke det dyreste. Ventetiden var litt lang, men monteringen gikk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har veldig positive opplevelser ved bruk av Markisemannen. Selger kom på avtalt tid og jorde en vurdering av min markise. Det aktuelle var bytte av duk samt montering av motor. Han forklarte og gj... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Markisenanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Hvert år produserer vi mer enn 30 000 markiser og screens, og de fleste av produktene er basert på egne patenter som er tilpasset nordiske krav til kvalitet. Markisemannen leverer solskjermingsprodukter til alle typer boliger, borettslag, næringsbygg og offentlige bygninger. Kontakt oss gjerne, og vi vil gi deg relevante referanser innen alle segmenter i markedet.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

395 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Alt gikk fort og greit

Alt gikk fort og greit, rask og hyggelig respons på henvendelse. Rask faring og tilbud. God kompetanse på løsning og fargevalg ihht sameiets regler.
Supereffektiv og rask montering.

23. September 2026

Hei Sten,
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med hele prosessen, fra første henvendelse og befaring til valg av løsning og montering. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Efektiv og rask montør

Efektiv og rask montør. Negativt, måtte betale 50% før bestilling ved 2 stk porter.

15. September 2026

Hei Bjørn,
Takk for tilbakemeldingen. Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med monteringen. Vi setter pris på både de positive tilbakemeldingene og innspillene dine, og takker for at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dyrt selv med rabatt på montering og…

Dyrt selv med rabatt på montering og duk, men det ble veldig fint. God service. Kjapp montering.

15. September 2026

Hei Anette,
Takk for at du deler din erfaring. Det gleder oss å høre at du fornøyd med resultatet og hadde en god opplevelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God informasjon og rask levering

God informasjon og rask levering. Og flott oppfølging med montering.

4. September 2026

Hei Anette,
Takk for at du deler din erfaring med oss, det gleder oss å høre at du opplevde god informasjon og oppfølging, og er fornøyd med levering og montering.
Velkommen tilbake!

Kan anbefales

Hyggelige og hjelpsomme. Kom med anbefalinger og fant gode løsninger.

19. September 2026

Hei Brita,
Takk for at du deler din erfaring med oss, det gleder oss å høre at du hadde en god opplevelse og følte du fikk god hjelp!

Rask og hyggelig kundeservice

Rask og hyggelig kundeservice, veldig fornøyd med montasje og kvalitet på produktet. Anbefales👌

19. September 2026

Hei Greta,
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både kundeservice, montering og produkt. Takk for anbefalingen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tid for levering og montering av markise ble overholdt

Tid for levering og montering av markise ble overholdt. Så langt jeg kan se er alt i samsvar med bestillingen.

18. September 2026

Hei Askjell,
Takk for tilbakemeldingen. Det er hyggelig å høre at både levering og montering gikk som avtalt, og at markisen er i tråd med forventningene. Vi setter stor pris på at du delte erfaringen din med oss.

God service, gode folk😊

19. Februar 2026

Hei Hilde,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det er godt å høre at du hadde en fin opplevelse og er fornøyd!
Velkommen tilbake!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God opplevelse fordi jeg fikk tillit…

God opplevelse fordi jeg fikk tillit til de ansatte

12. September 2026

Hei Ingrid,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det betyr mye for oss å høre at du hadde en god opplevelse og fikk tillit til de ansatte. Takk for at du delte erfaringen din med oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hyggelig gutter.

God service og hyggelig gutter.

5. September 2026

Heisan Randveig,
Tusen takk for hyggelige og motiverende tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på de fine ordene og tar dem med oss videre.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Godt produkt men svært lang leveringstid

Godt produkt og veldig fornøyd med monteringen. Men screens ble svært forsinket levert, mange uker lengre enn det som ble antydet av både selger og nettsiden. Normal levering ble sagt å være ca 6 uker, men noe lengre pga sesong. Produktet ble først levert etter 13 uker. Vanskelig å komme i kontakt med kundeservice på epost, svar kommer ikke før mange dager etter kontakt.

12. September 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei Runar,
Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med både produktet og monteringen. Vi beklager at leveringstiden ble betydelig lengre enn forventet, og har forståelse for at dette var frustrerende.
Vi setter pris på at du deler erfaringen din med oss, og tar med oss tilbakemeldingene videre i arbeidet med å forbedre kundeopplevelsen.

Raskt

Raskt, god kommunikasjon og jobb

4. September 2026

Antwort von Markisemannen

Takk for gode ord. Kjapt levert, tydelig kommunikasjon og godt utført arbeid er akkurat slik vi vil ha det – fint å høre at du opplevde det sånn.

Vennlig hilsen oss i Markisemannen

Super

Meget godt fornøyd

8. September 2026

Hei Elisabeth,
Så godt å høre at du er godt fornøyd, det gleder oss å høre. Takk for stjerne og takk for at du deler din opplevelse med oss!

Meget effektivt arbeid

Meget effektivt arbeid. Eneste er at jeg ikke får markise helt inn ennå, så når den er kjørt inn til den stopper så har jeg problemer med verandadøra. Den går oppi armen på markisa🤔

6. September 2026

Antwort von Markisemannen

Tusen takk for tilbakemeldingen – godt å høre at arbeidet gikk effektivt! Det du beskriver med markisen som ikke går helt inn, høres ut som noe som bør justeres, og det vil vi gjerne se på. Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning slik at verandadøra går fritt. Vennlig hilsen Markisemannen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kom presis til avtalt tid for befaring

Kom presis til avtalt tid for befaring. Informerte godt om forventet levering. Levering/montering ble gjort raskt og effektivt. Hyggelige folk fra start til slutt.

26. August 2026

Antwort von Markisemannen

Takk skal du ha! Godt å høre at alt gikk presist og effektivt fra befaring til ferdig montering. Skrytet sendes videre! Vennlig hilsen Markisemannen

Gode produkter

Gode produkter. God service. Veldig hyggelige og erfarne håndverkere.
Har både solskjerming og garasjeporter levert og montert fra Markisemannen

5. September 2026

Antwort von Markisemannen

Tusen takk for de fine ordene! Ekstra hyggelig å høre fra en kunde som har valgt oss til både solskjerming og garasjeport, og at håndverkerne ga et så godt inntrykk. Vi hilser dem gjerne med skrytet! Vennlig hilsen Markisemannen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr