Vi er veldig fornøyd med produktet (plissegardiner) og hele tjenesten, fra første kontakt i butikken og befaring for å ta målinger til montering av gardinene. Vi fikk veldig god forklaring om ulike lø... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Strålende! Mål ble tatt på avtalt tidspunkt av en hyggelig person som ga gode råd. Montering også på avtalt tidspunkt. Raskt og effektivt. Jeg er så fornøyd som det går an å bli😀
Jeg tok kontakt med Markisehuset, og fikk umiddelbart svar. Dette var viktig for meg, siden jeg skulle reise på ferie, og markisen min ikke lot seg sveive tilbake. Den hadde dermed etter all sannsynli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi fikk akutt trøbbel med vår terrassemarkise og skulle reise på ferie. Superrask, hyggelig og effektiv service fra Markisehuset i Oslo. Forbilledlig og uvanlig god kundeservice! Etter flere dårlige e... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Norwegen
Bittet Kunden um Bewertungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Antwort von Markisehuset AS
Tredje gangen jeg bruker Markisehuset og det er alltid proft, hyggelig og vellykket resultat. Anbefales!

Antwort von Markisehuset AS
De kommer til rett tid, gir god service og besvarer henvendelser raskt. Bare god erfaring hele veien, fra befaring, gjennomgang av pristilbud, og til ferdig montering. Gir også rask og god rettledning i etterkant når behov melder seg. Kan absolutt anbefales.

Antwort von Markisehuset AS
Vi bestilte rullegardiner til soverommet. Enkel og grei kommunikasjon fra start til ferdig montering. Ingenting å klage på.

Antwort von Markisehuset AS
Jeg er veldig fornøyd med hele opplevelsen. Fra første kontakt med kundeservice ble jeg møtt med vennlighet og grundig informasjon som gjorde det enkelt å ta en avgjørelse.
Montørene som kom og installerte markisen var også svært hyggelige og profesjonelle, og arbeidet ble utført med høy presisjon og omtanke.
Selve markisen er av god kvalitet og passer perfekt på balkongen.
Jeg valgte denne leverandøren nettopp på grunn av den gode og detaljerte veiledningen jeg fikk ved første henvendelse.
Anbefales på det sterkeste – tusen takk for god service!

Antwort von Markisehuset AS
God oppfølging hele veien. Dyktige og høflige montører som kom til avtalt tid og gjorde en suveren jobb.
Fikk også god innføring i bruk av det nye produktet.

Antwort von Markisehuset AS
bra kvalitet og pris. Hyggelige og fleksible mennesker

Antwort von Markisehuset AS
En hyggelig og profesjonell opplevelse fra A til Å. Montering ble utført til avtalt tid og av dyktige montører som ga oss gode og nyttige tips og råd. Vi kan bare anbefale Markisehuset.

Antwort von Markisehuset AS
Levering av en ny komplett utvendig markise, 8 x 2,4 m.
Alt gikk etter planen, uten noen anmerkninger.
Meget profesjonell behandling, både av selgere og montører.
Anbefales!

Antwort von Markisehuset AS
God kommunikasjon og rask reparasjon av slitasje. Anbefales!

Antwort von Markisehuset AS
Fra første kontakt med Markisehuset opplevde jeg topp service fra alle involverte. Jeg ble hele tiden informert om pris, tider og fortgang i prosessen. Montørene kom til avtalt tidspunkt og utførte jobben raskt og effektivt. Jeg er hundre prosent fornøyd med hele jobben og nitrivs på terrassen under en velfungerende og elegant markise. Jeg har tidligere fått installert persienner og rullegardin fra dem. Markisehuset anbefales til alle som ønsker solbeskyttelse!

Antwort von Markisehuset AS
Jeg er svært fornøyd med hele prosessen, fra første kontakt med kundeservice til ferdigstillelse av monteringen. Da jeg ringte kundeservice, ble jeg møtt med vennlighet og profesjonalitet. Han som kom på befaring tok seg god tid til å forstå våre behov og anbefalte stoff som både passer vårt interiør og er funksjonelt. Han besvarte alle mine spørsmål grundig også. Dessuten gikk monteringen raskt og problemfritt👍 Vi er fornøyde med vår Zip screen, og vil absolutt anbefale denne tjenesten til andre☺️

Antwort von Markisehuset AS
Befaringen og veiledningen ga tillit, den var tydelig begrunnet i hvilke utfordringer som var relatert til mine spesialdesignede vinduer. Kvalitet ble beskrevet likeså pris. Tidsangivelse for montering og ferdigstillelse var i overensstemmelse.
Utføring av montering var rask og pent gjort, Og instruksjon i bruk nyttig. Svært fornøyd

Antwort von Markisehuset AS
Hyggelig betjening med god kunnskap som løste behovet mitt veldig effektivt.

Antwort von Markisehuset AS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.