Jag instämmer med tidigare inlägg! Tog tåget till Helsingborg efter att fått en bra trovärdig beskrivning av bilens skick! Alex hämtade mig vid stationen. Efter provkörning och genomgång av bilen k... Mehr ansehen
Snabb och smidig kontakt via mail och telefon samt att bilen kunde reserveras. En felkod uppstod innan besök, men bilen var snabbt in på verkstad och fick många uppdateringar om när bilen lämnats... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Känn dig trygg med ditt nästa bilköp! Att köpa bil kan ibland vara svårt och allt annat än smidigt. Men hos oss kan du känna dig helt trygg. Genom våra goda erfarenheter och våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig trygga, enkla och snabba bilköp. Enkla signeringar och fördelaktiga betalsätt.
Verkstadsgatan 10, 26271 , Ängelholm , Schweden
- 0766123473
- Info@mariaparksbil.se
- mariaparksbil.se
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk service – Alex gjorde bilköpet till en toppenupplevelse
Jag hade en väldigt bra upplevelse när jag köpte bil här. Alex som hjälpte mig var supertrevlig, kunnig och väldigt professionell genom hela processen. Han gav ett seriöst och pålitligt intryck, vilket gjorde att jag kände mig trygg i mitt köp.
Hela företaget upplevdes som seriöst och välorganiserat. Jag kan varmt rekommendera både Alex och företaget till andra som letar efter bil – en riktigt positiv upplevelse!
Byte in min bil och köpte en annan bil…
Byte in min bil och köpte en annan bil han hade i lager snabb och smidig affär utan krångel tack för all hjälp blir det bil byte i framtiden så kollar jag hos dig först
Mycket fin och trevlig upplevelse när…
Mycket fin och trevlig upplevelse när vi köpte vår dotters första bil av Alex!
Vi är sååå nöjda med den superfina Audi A3 som vi hämtade idag!
Rekommenderar varmt!
Väldigt smidigt och trevligt bilköp
Väldigt smidigt och trevligt bilköp, ärlig service och fint bemötande. Det känns tryggt att vara kund hos Maria Parks Bil!
Riktig trevlig bemötande och köpte en…
Riktig trevlig bemötande och köpte en Renault Megan bilen va som han beskriver den bra skick för sin ålder 2012.
Tack för en bra affär
Bästa handlaren i stan !
Köpte en otroligt fin Honda, bilen var i bästa skick med tanke på mil och ålder, går som en dröm utan konstigheter eller dylikt. Tog min bil i inbyte på ett bra pris inga konstigheter alls. Mycket trevlig säljare. Kan varmt rekommendera alla som letar efter en bil att kolla vad som finns inne i lagret. 10/10.
Fixar problem
Bra och trevligt bemötande vid provkörning och köp. Fixade det som vi kom överens om innan köp. När jag körde hem började motorlampan lysa. Inga problem- fick lånebil under tiden bilen fixades på verkstad. Till och med sån service att lånebilen levererades till min arbetsplats i Helsingborg. Kommer definitivt återvända som kund när det är dags för bilbyte.
Tack Alex! (Maria Parks)
Jag instämmer med tidigare inlägg!
Tog tåget till Helsingborg efter att fått en bra trovärdig beskrivning av bilens skick! Alex hämtade mig vid stationen. Efter provkörning och genomgång av bilen kan jag konstatera att bilen var lika fin som den beskrevs!
Proffsig hantering av affären. Man kände sig verkligen trygg! Tack Alex för en bra affär.👍
Alex är en härlig, kunnig kille
Alex är en härlig, kunnig kille. Jag sålde min bil till Maria Parks Bil. Jag kände mig väldigt trygg genom hela processen. Jag upplevde att det var en rättvis affär.
Jag kommer garanterat kontakta honom igen när det är dax att införskaffa en ny bil.
Jag rekommenderar verkligen Alex.
Väldigt trevlig säljare
Väldigt trevlig säljare! Ärlig med allt som gäller bilen och hjälpte till när ett problem uppstod! Väldigt engagerad och behjälplig. Rekommenderar starkt!!
En mycket trevlig försäljare
En mycket trevlig försäljare, Mr Alex har en mycket proffsig servicenivå, vi rekommenderar varmt Maria Parks bil. Att komma en söndag var inga problem vi blev hämtade från bussen och sen blev det affär.
// Jason
Rekommenderar stort Maria Parks Bil
Rekommenderar stort Maria Parks Bil.
Alex är så serviceinriktad och vänlig.
Mvh
Ingemar
Utmärkt service och fantastiska bilar
Jag köpte en Audi A6 C7 2012 från Maria Parks Bil och är mycket nöjd med mitt köp. När jag först besökte bilfirman hade jag inga förväntningar på att köpa en bil utan ville mest titta runt. Jag blev positivt överraskad över bilens utmärkta skick. Servicen jag fick av Alex var enastående. Han mötte mig med ett vänligt bemötande, var mycket kunnig om bilen och var ärlig i sina svar på mina frågor. Denna ärlighet och vänlighet gjorde att jag kände förtroende för honom, vilket ledde till att jag bestämde mig för att köpa bilen. Det märks tydligt att Alex tar hand om sina kunder med samma noggrannhet och omsorg som han tar hand om bilarna. Jag åkte hela vägen från Göteborg för att besöka Maria Parks Bil, och det var verkligen värt resan. Jag rekommenderar varmt Maria Parks Bil och Alex för deras utmärkta service och fina bilar.
Maria Parks Bil är väldigt…
Maria Parks Bil är väldigt tillmötesgående och servicemindad. Fina och välskötta bilar och så även lokalen. Fick ett väldigt trevlig bemötande och körde därifrån med en himla trevlig bil också. Kan verkligen rekommendera Maria Parks Bil👍🏼👌🏼😁
Jag köpte en Volvo V60 av Maria parks…
Jag köpte en Volvo V60 av Maria parks bil och jag har varit otroligt nöjd. Bilen var lika fin som beskrivet och Alexandar som hjälpte oss var super trevlig och kunnig. Väldigt tillmötesgående och rimlig gällande pris och betalning/kontrakt skrivning gick väldigt smidigt.
Jag fick ett felmeddelande i bilen om att batteriet hade låg spänning efter att ha haft bilen ett tag. Jag ringde Alexandar och berättade detta. Han fixade ett nytt original batteri redan samma dag. Så otrolig service måste jag säga. Jag kan inte vara annat än super nöjd och jag kan varmt rekommendera Maria parks bil.
Hade letat ett bra tag efter det där…
Hade letat ett bra tag efter det där riktigt fina exemplaret av en Saab 9-3, den stod hos Maria Parks Bil. Super fin bil och jag är otroligt nöjd. Alex trevliga bemötande, smidiga affären och en toppen fin bil gör att jag gärna kommer tillbaka som kund igen.
Super!
Köpte en ford focus av Maria parks bil. Alex är väldigt trevlig. Fick en 2a på besiktningen 2 månader efter köpet men det var inga problem att få detta fixat och Alex var väldigt tillmötesgående hela vägen.
Köpte en Peugeot 308 -14 diesel
Köpte en Peugeot 308 -14 diesel
Såg ut som ny inuti, service bok ifylld,fick med vinterdäck, Alex himla trevlig o håller vad han lovar o ringer tillbaka när man skickar om saker,i mitt fall märkte jag att en framfjäder hade brustit,han fixade ny o erbjöd att byta den utan kostnad, proffsigt från första början till slutet 👍💯
Köpt Hyundai i40 hos Maria parks bil
Jag köpte en Hyundai i40 av Alex på Maria parks bil. Bilen är jättefin, väl omhändertagen och rekonditionerad. Alex är mycket trevlig och otroligt hjälpsam, långt över förväntan. Jag fick ett mycket gott intryck av både honom och bilarna han säljer. Han var väldigt ärlig och öppen med allting så jag kände mig helt trygg när vi gjorde upp affären. Nästa gång jag köper bil kommer jag definitivt först kolla vad dom har i lager innan jag kollar någon annanstans!
Trevlig
Trevlig, glad. Hjälper en med allt från skatt försäkring till val av bil. Rekommendera starkt Maria parks bil! Kändes som man va i trygga händer
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.