Banner for MARC INBANE

MARC INBANE Bewertungen 368

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas een vlekkerig resultaat. Heb de klantenservice gecontact, op 3 verschillende manieren aangebracht. Slechts 2 druppels vermengt met 2 oogcremes en de Hydratant van Marc Inbane, maar vlek op vo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijke zelfbruiner mist moet het wel iedere avond gebruiken want het blijft bij mij geen 9 dagen zitten. Maar alsnog ben ik er heel erg tevreden mee. Geen onzuiverheden erdoor wat ik meestal wel kr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne producten, ik krijg altijd een compliment wat een mooie bruine kleur ik heb van de selftanning. Makkelijk besteld, snel geleverd en een cadeautje om uit te pakken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Marc Inbane gebruik ik al verschillende jaren, er is naar mijn idee geen enkele zelf bruiner die kan tippen aan dit merk.. mousse, druppels, spray, I love ❤️ it all Even sprayen en hup klaar voor ee... Mehr ansehen

1. Kosmetikindustrie
  2. Kosmetikproduktanbieter
  3. Kosmetikbedarf
  4. Kosmetikproduktehersteller
  5. Kosmetikgeschäft
  6. Hautpflegeklinik

Über MARC INBANE

Vom Unternehmen geschrieben

MARC INBANE is a leading player in the world of natural tanning cosmetics and is beloved by a wide audience. Several influential fashion houses, hair and makeup artists, dermatologists, and celebrities have been fans from the very beginning.

MARC INBANE has since won several awards and is available in over 45 countries.

Natural tanning without harmful UV radiation

Vom Unternehmen geschrieben

High-quality ingredients, innovative products
MARC INBANE is known for its high-quality ingredients and luxurious, natural tanning products, suitable for all skin types. Enjoy a radiant, natural glow without orange tint, streaks, or that typical self-tan smell.

Award-winning, Vegan & Cruelty free

A beautiful, natural tan without harmful UV rays

A beautiful, natural tan without harmful UV rays

No spots/streaks, no orange effect & no unpleasant self-tan scent.

Ordered before 16:00 = Shipped today!

Promotion box for MARC INBANE

Nominated Dutch Beauty Award!

Gradual Tanning Lotion - Builds a natural, summer tan up to 14 days!

4.5

Top product!

Top product!

17. März 2026

Antwort von MARC INBANE

Wat leuk om te horen, dank voor je review! 🖤
Fijn dat zowel het product als onze service goed bevallen

Super goed!

Super goed!

Dank je wel voor je review!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldig product en top kleur

Geweldig product! Kleur is prachtig met Max 3 druppels in mijn dag crème. Geur is prettig. Trekt snel in.
Prijs is wel hoog maar nu snap ik waarom.

Dank je wel voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het resultaat!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ben verslaafd aan de tanning drops

Ben verslaafd aan de tanning drops, ze hebben snelle verzending ook. Ik gebruik de drops bijna dagelijks en sluit hem altijd, alleen merk ik duidelijk verschil als hij net nieuw is, en het einde. Misschien kleinere flesjes maken. De kwaliteit gaat snel achteruit na opening en echt goedkoop is het niet.

Dank je wel voor je review!

Super om te lezen dat je zo gehecht bent aan onze tanning drops. Wel vervelend om te horen dat je ervaart dat de kwaliteit na opening achteruitgaat.

Onze producten zijn juist zo ontwikkeld en verpakt dat je er zo lang mogelijk optimaal gebruik van kunt maken. Mocht je hierin vragen hebben of advies willen, mag je ons altijd bellen of mailen, we kijken graag met je mee.

Snel geleverd

Snel geleverd

Dank je wel voor je review!
Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd.

Prachtige verpakking

Prachtige verpakking, als een cadeautje ontvangen. Smeert goed uit, borsteltje erbij is super zacht. Het ruikt lekker en ik hoop dat mijn huid niet uitdroogt zoals jullie zeggen. Dat is nog afwachten.

Dank je wel voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over de verpakking en het gebruik van het product.

Mocht je nog vragen hebben of advies willen, we denken graag met je mee.

Top producten

Top producten

Dank je wel voor je review!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verrast door de mooie verpakking en het…

Verrast door de mooie verpakking en het het gemakkelijke gebruik van het borsteltje.
Echt luxe

Dank je wel voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over de verpakking en het gebruiksgemak van het borsteltje. Precies de luxe ervaring waar we naar streven.

Perfecte service

Donderdag besteld en vrijdag al toegekomen wat wil je nog meer. Perfecte service.

Dank je wel voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en service.

Topservice

Antwort von MARC INBANE

Bedankt voor het delen van je ervaring!
Goed om te horen dat de levering en service aan je verwachtingen voldoen.

Parfait

Tout est parfait
Délais réception commande, produits
Présentation super

Antwort von MARC INBANE

Thank you very much for your review!
Great to hear that you are happy with the delivery, the products, and the presentation.

Enjoy your glow.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima producten

Prima producten, zeer tevreden!
Enkel de leveringstermijn is te lang!
Klanten wachten niet graag op hun product. Bij de meeste online winkels is voor 16 u besteld, de dag erna in huis.
Hier dus pas na enkele dagen.
Grt. Chris

17. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Dank je wel voor je review!

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten.

We streven ernaar om bestellingen die vóór 16:00 uur worden geplaatst dezelfde dag te verzenden. Helaas zijn we daarbij ook afhankelijk van derden, zoals het sorteer- en bezorgproces, waardoor er soms vertraging kan ontstaan.

Mocht er nog iets zijn wat we kunnen verbeteren om jouw ervaring helemaal compleet te maken, horen we het graag , we denken graag met je mee.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed product en snelle levering

Voor de 2de keer Hyaluronic Self-Tan Spray besteld. De 1ste keer is al even geleden want je doet er heel lang mee. 2 Dagen later had ik het alweer in huis. Dit keer een gratis body brush erbij gekregen. Heel blij mee!

Dank je wel voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de Hyaluronic Self-Tan Spray en dat je er zo lang mee doet.

Goed om te horen dat je bestelling weer snel in huis was en dat je blij bent met de body brush.

Top !

Zeer goede en snelle service. Als je vragen hebt over een product krijg je via een chat zeer duidelijke uitleg en advies. Ik kocht Perle de Soleil, ondanks ik wat twijfelachtig tegenover het product stond moet ik zeggen dat is zeer aangenaam verrast ben. Het geeft een zeer fijne, subtiele (geen oranje) en verzorgde teint, voor mij hoeft geen make up meer. Zowel de website als het product beveel ik aan.

11. März 2026

Antwort von MARC INBANE

Dank je wel voor je uitgebreide en mooie review!
Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent via de chat en dat het advies duidelijk was.

Mooi dat Perle de Soleil je positief heeft verrast en zorgt voor een subtiele, natuurlijke teint.

Premier achat

Premier achat. Livraison prévue à la date.
Bon produit.

Antwort von MARC INBANE

Thank you for your review!
Great to hear that your first experience went well and that your order arrived as scheduled.

Enjoy your glow!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

vlot

vlot, correct en product voldoet volledig

9. März 2026

Antwort von MARC INBANE

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles vlot en correct is verlopen en dat het product volledig aan je verwachtingen voldoet.

Mocht er nog iets zijn wat we kunnen verbeteren om jouw ervaring helemaal compleet te maken, horen we het graag.

Team MARC INBANE🖤

Top product

Top product

Dank je wel voor je review!
Fijn dat het product zo goed bevalt.

Geniet van het resultaat.

Team MARC INBANE 🖤

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr