Banner for MARC INBANE

MARC INBANE Bewertungen 368

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas een vlekkerig resultaat. Heb de klantenservice gecontact, op 3 verschillende manieren aangebracht. Slechts 2 druppels vermengt met 2 oogcremes en de Hydratant van Marc Inbane, maar vlek op vo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijke zelfbruiner mist moet het wel iedere avond gebruiken want het blijft bij mij geen 9 dagen zitten. Maar alsnog ben ik er heel erg tevreden mee. Geen onzuiverheden erdoor wat ik meestal wel kr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne producten, ik krijg altijd een compliment wat een mooie bruine kleur ik heb van de selftanning. Makkelijk besteld, snel geleverd en een cadeautje om uit te pakken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Marc Inbane gebruik ik al verschillende jaren, er is naar mijn idee geen enkele zelf bruiner die kan tippen aan dit merk.. mousse, druppels, spray, I love ❤️ it all Even sprayen en hup klaar voor ee... Mehr ansehen

1. Kosmetikindustrie
  2. Kosmetikproduktanbieter
  3. Kosmetikbedarf
  4. Kosmetikproduktehersteller
  5. Kosmetikgeschäft
  6. Hautpflegeklinik

Über MARC INBANE

Vom Unternehmen geschrieben

MARC INBANE is a leading player in the world of natural tanning cosmetics and is beloved by a wide audience. Several influential fashion houses, hair and makeup artists, dermatologists, and celebrities have been fans from the very beginning.

MARC INBANE has since won several awards and is available in over 45 countries.

Natural tanning without harmful UV radiation

Vom Unternehmen geschrieben

High-quality ingredients, innovative products
MARC INBANE is known for its high-quality ingredients and luxurious, natural tanning products, suitable for all skin types. Enjoy a radiant, natural glow without orange tint, streaks, or that typical self-tan smell.

Award-winning, Vegan & Cruelty free

A beautiful, natural tan without harmful UV rays

A beautiful, natural tan without harmful UV rays

No spots/streaks, no orange effect & no unpleasant self-tan scent.

Ordered before 16:00 = Shipped today!

Promotion box for MARC INBANE

Nominated Dutch Beauty Award!

Gradual Tanning Lotion - Builds a natural, summer tan up to 14 days!

4.5

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Snelle levering!

25. Februar 2026

Antwort von MARC INBANE

Geweldig om te horen dat je bestelling zo snel werd geleverd. Snel en correct leveren blijft voor ons een absolute prioriteit! 🖤

Keurig verpakt. Top

Keurig verpakt. Top spul

23. Februar 2026

Antwort von MARC INBANE

Wat fijn om te horen, dank je wel!
Geweldig dat alles keurig is aangekomen en dat je zo tevreden bent over het product. Geniet van je glow!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Heel mooi ingepakt alle mini’s

Heel mooi ingepakt alle mini’s. Heel fijn om het op deze manier uit te proberen. Vind persoonlijk dat het wel heel weinig is om echt uit te proberen en het uiteindelijke effect te zien. Prijs/verhouding

23. Februar 2026

Antwort von MARC INBANE

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je de mini’s mooi ingepakt vindt en dat het een prettige manier is om het product uit te proberen.

We begrijpen dat het voor jou misschien wat weinig lijkt om het volledige effect te zien, maar de mini’s zijn vooral bedoeld om te ontdekken welk product het beste bij jou past voordat je een groter formaat kiest.

Nogmaals dank voor je reactie, we waarderen het dat je dit met ons deelt! 🖤

Bronze zonnencreme + tanning spray + drops + getinte creme

1. De bronzer zonnecreme: gebruik ik al 3 jaar super.
2. De spray tan ruikt hard maar geeft wel een mooie kleur maar de geur vind ik verschrikkelijk.
3. De tanning drops geven een kleur / geen geur maar als ik mijn gezicht was in de avond gaat de kleur mee weg. Ik ben métisse en zie met de drops dus weinig verschil/ geen hechting aan mijn huid. Heb al geprobeerd na een scrub, met en zonder te mengen met een dagcrème, altijd na het wassen van mijn gezicht met la roche cleansing gel maar het echt niet. Jammer.
4. De getinte crème is mooi voor een subtiele teint.

24. Februar 2026

Antwort von MARC INBANE

Bedankt voor je uitgebreide feedback! We vinden het altijd waardevol om te horen hoe onze producten ervaren worden.

Het is natuurlijk heel normaal dat het ene product beter bij iemand past dan het andere, zeker bij tanning-producten, omdat ieder huidtype en iedere routine anders is.

Een belangrijke tip bij het gebruik van onze producten: gebruik geen crèmes of scrubs met olie voordat je het tanning-product aanbrengt. Olie legt namelijk een laagje op de huid waardoor het tanning-product niet goed kan intrekken en hechten.

Als je nog vragen hebt, mag je ons altijd contacteren. We helpen je graag verder!

Nogmaals bedankt voor je feedback, we hopen dat deze tips helpen om het beste resultaat uit onze producten te halen. 🖤

Antwort von MARC INBANE

Bedankt voor het delen van je eerlijke feedback.

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de teint. Tegelijkertijd vinden we het erg jammer dat je toch een typische “selftan-geur” hebt ervaren.

Hoewel we de formule zo hebben ontwikkeld dat de bekende selftan-geur zoveel mogelijk wordt geminimaliseerd, kan deze geur eventueel ontstaan door de reactie van DHA met de huid. Of en hoe sterk die geur wordt waargenomen, kan per persoon verschillen en is onder andere afhankelijk van de zuurtegraad (pH-waarde) van de huid. Bij sommige huidtypes kan deze reactie tijdens het ontwikkelen van de kleur iets sterker merkbaar zijn.

We nemen je feedback zeker mee.

Mocht je dit verder willen bespreken, dan helpen we je graag via onze klantenservice.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

JAMAIS ETE DECUE DE VOS PRODUITS EN…

JAMAIS ETE DECUE DE VOS PRODUITS EN PLUS HYDRATE TRES BIEN LA PEAU .MERCI MARC INBANE

11. Februar 2026

Bonjour Arline,

Merci beaucoup pour votre magnifique retour ✨ Nous sommes ravis que nos produits vous apportent entière satisfaction et hydratent votre peau comme souhaité.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Magique très facile a applique

Magique très facile a applique, on obtient un hale doré très naturel.
Je vais commandé le lait corps prochainement .

9. Februar 2026

Bonjour Levy,

Merci beaucoup pour votre retour ✨ Nous sommes ravis que le résultat vous plaise et espérons que vous apprécierez tout autant la Lotion Corps.

Hele mooie natuurlijke teint

Super snel geleverd.
Ik heb de tanning mouse met de glove aangebracht en het lukte heel goed.
Het resultaat is echt mooi, egaal en het ziet er heel natuurlijk uit. Ik ben fan

4. Februar 2026

Antwort von MARC INBANE

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met het resultaat én dat de levering snel was. Geweldig dat het aanbrengen met de Tanning Mousse en de Glove zo goed is gelukt, daar doen we het voor!

Een mooie, egale en natuurlijke teint is precies wat we willen bereiken, dus dit maakt ons echt blij om te lezen. Super dat je fan bent! ✨

We hopen je snel weer terug te zien. 🖤

Je connais déjà bien les produits Marc Inbane

Je connais déjà bien les produits autobronzants (spray hyaluronique et mousse) que j’utilise depuis plusieurs années maintenant. Pour l’exfoliant visage, je n’avais eu qu’un échantillon jusqu’à présent. Je suis heureuse d’avoir pu le découvrir gratuitement en grand format. Il est très satisfaisant. J’utilise aussi la poudre teintée SPF 50 depuis cet été, et j’adore ! 🤎

5. Januar 2026

Bonjour Bénédicte,

Merci beaucoup pour votre fidélité et votre superbe retour ✨ Nous sommes ravis que nos produits vous accompagnent depuis des années et qu’ils continuent de vous satisfaire.

topervaring

Fantastische producten die in een mooie verpakking geleverd worden. De levering gebeurt heel snel en is makkelijk op te volgen via het track and trace systeem. Ik heb tal van mijn vrienden en familieleden gelukkig gemaakt met een kerstgeschenk bestaande uit de producten van Marc Inbane.

30. Dezember 2025

Antwort von MARC INBANE

Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze producten, de verpakking én de snelle levering met Track & Trace. We vinden het belangrijk dat de hele ervaring klopt van bestelling tot uitpakken.

En hoe leuk dat je vrienden en familie hebt verrast met MARC INBANE als kerstgeschenk! Daar worden wij ontzettend blij van.

Dankjewel voor je vertrouwen en enthousiasme! 🖤

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Très bon produit

Très bon produit, il faut que j’achète le gant ce sera plus facile à appliquer.
Quel est le produit appliqué avant l’autobronzant sur la vidéo ?
Car les petites imperfections ressortent avec le colorant…
Mais globalement très efficace

3. Januar 2026

Bonjour Marjorie,

Merci beaucoup pour votre retour ✨ Nous vous recommandons d’exfolier et d’hydrater la peau avant l’application pour un résultat plus uniforme. Nous sommes ravis que le produit vous plaise.
Pour éviter que les imperfections et taches pigmentaires ne foncent, nous vous conseillons d’appliquer une fine couche de Stick Solaire, de crème riche ou de vaseline sur ces zones avant l’autobronzant, afin de créer une barrière protectrice.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dankjulliewel voor de snelle levering

Dankjulliewel voor de snelle levering, ondanks de drukte 🎄 lag het door jullie mooi in gepakt en op tijd onder de kerstboom
Ik ben absoluut fan van de Tanning drops, ik doe (ook in de winter) een paar druppeltjes in de zonnefactor, dat gaat geweldig!

28. Dezember 2025

Antwort von MARC INBANE

Bedankt voor je mooie review! 🖤

Wat fijn om te horen dat je bestelling zo snel is aangekomen. We doen ons best om elke bestelling zo snel mogelijk en met zorg te verzenden. Ook super om te lezen dat je fan bent van de Tanning Drops.

Veel plezier met je MARC INBANE producten en enjoy your glow!

Team MARC INBANE

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niks dan lof voor deze producten

Niet alleen zijn de producten van Marc Inbane top maar ook de pakketjes worden zo zorgvuldig ingepakt wat heel leuk is om te ontvangen! Dikwijls krijg je er ook iets bij zoals nu de black exfoliator, ook echt een supergoed product. Niks dan lof hier, een tevreden klant!

27. Dezember 2025

Antwort von MARC INBANE

Dankjewel voor dit mooie review!

Super om te horen dat je zo blij bent met onze producten én met het uitpakken van de pakketjes. En leuk dat de Black Exfoliator ook zo goed bevalt!

Enjoy your glow!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerst het gelaat gescrubd ,daarna de Taning drops vermengd met de dagcreme die ik dagelijls gebruik. Makkelijk en eenvoudig aan te brengen. Mooie tint die niet oranje kleurt.

21. Dezember 2025

Antwort von MARC INBANE

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je zo blij bent met het resultaat van de Tanning Drops. Precies zoals bedoeld: makkelijk in gebruik en een mooie, natuurlijke tint zonder oranje ondertoon.

Fan van Tanning Drops.

Heel tevreden met zowel het gemak van bestellen, de snelle levering en het product. Ik ben fan van de tanning drops. Ik meng een á twee druppeltjes in mijn favoriete dagcrème en ik zie er stralend uit. Een echte aanrader voor bleekscheten zoals ik. Bedankt team van Marc Inbane tot de volgende keer.

17. Dezember 2025

Antwort von MARC INBANE

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over het bestellen, de snelle levering én natuurlijk de Tanning Drops. Veel plezier toegewenst en tot de volgende keer. 🖤

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr