Marcello’s Bewertungen 282

TrustScore 2.5 von 5

2.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig mad. Top 3 over dårlige madoplevelser nogensinde. Kedelig burger, tørre pommes fritter og en elendig Cæsar salat. En blind kok der skærer tomater, agurk og løg ud i komisk store skiver. Av... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Øvøv bestilte bukser 6/4 kom i dag det er dog det værste jeg har oplevet sikke noget tyndt sjask hold jer fra denne hjemmeside det er fup og svindel noget tyndt sjask fra Kina eller Hong Kong De er... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fin service og mega flinke tjenere samt stort brunch udvalg, der smagte helt vildt godt købte fri juice, kaffe of the mener prisen blev 199 kr pr. Person. Der var intet der manglede ha... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Marcello Odense Tirsdag kl. 1800. Super oplevelse.. God betjening.. Vi fik bestilt stjerneskud og den kan absolut anbefales.. Eneste lille minus var manglende torsk, men trækker ikke n... Mehr ansehen

2.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker mad og god service!👌

Vi besøgte restauranten i Sønderborg og det var en meget fin oplevelse, med velsmagende mad (moulles frittes og steak) og en rigtig god service fra start til slut. Det er absolut ikke sidste gang vi spiser der👍👍.

18. Oktober 2023

Marcello Kolding🌟👑

Marcello cafe og restaurant Kolding:
Hjertelig velkomst♥️
Godt menukort-osse med noget for børn!
Og meget sød betjening!
Og maden var osse god-og der var rigeligt til en sulten mand! ( marcello pasta-uhm!)

17. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ville bestemt ikke anbefale stedet

Ville bestemt ikke anbefale stedet. Da jeg havde bestilt en grillet kylling. Og fik den rå. Og bedste dem om at få den stegt mere. Som de selvfølgelig gjorde. Men var stadigvæk rå og smagte råt. De sagde jeg kun kunne få rabat på min lille sodavand. Som jeg takket nej til. De kunne kun tilbyde mig 25% fra min kylling. Som ikke gav mening, da den ikke kunne spises. Så ende med at betale 150kr for nogle pommefriter og en salat 😣

22. September 2023

Marcellos Sønderborg - dårlig service

Vi var 4 personer der alle bestillte det samme (steak med fritter) - steak og fritter var OK dog manglede der grøntsager - der var kun et par små forkølede gulerødder og lidt rødløg.
Service kan man ikke klage over - der er nemlig ingen.
Der var ingen der spurge om maden var ok - om vi manglede drikkevare - om vi ville have dessert osv.
Kl ca. 20 begynde de at dække op til næste formiddags brunch - det må man altså vente med til gæsterne er gået ellers sender det et signal: -se nu at skride med jer.

15. September 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Var på Marcello's tirsdag d 8 august

Var på Marcello's tirsdag d 8 august. Rigtig lækker mad... Men men men da vi kommer og har fået vores plads ser vi der sidder en tjener 2 borde væk og spiser pizza? Øh kan man købe pizza her? Nå men vi får vores mad og får den spist og ikke 1 spørg til om alt var som det sku være, og ingen spørg om der var andetvi ku tænke os da de tager vores tallerken, oveni må vi selv gå op til baren for at betale. Så god mad men manglende service

8. August 2023

Marcellos Kolding

Har betalt knap 100kr ekstra for brunchbuffet i Kolding, da tjeneren gav mig forkerte byttepenge tilbage. Dette fandt jeg først ud af da jeg kom hjem, hvorefter jeg sendte en mail til Marcellos Kolding.

Eftersom jeg intet har hørt tilbage siden jeg sendte mailen d. 4/6, går jeg ud fra, at jeg ikke ser de penge igen. Det blev en pænt dyr brunch for mig - tjekker for fremtiden ALTID mine byttepenge.

3. Juni 2023

Marcello’s Sønderborg

Marcello’s Sønderborg
Vi ankom 3 personer. Betjeningen gad ikke rejse sig for at hjælpe. Der var et hav af ledige borde, alligevel tog det lang tid at finde frem til, om der var et ledigt bord.
Maden blev serveret, men pommesfritterne var virkelig ringe. Halvdelen var stegt til døde, den anden halv nærmest rå. Vi blev desværre ikke spurgt om maden var i orden. Selv ikke da vi skulle betale.
Virkelig ringe service.

19. Juni 2023

waited to be seated for 10-15 minutes without service in a half empty resutrant

Visited the sønderborg restaurant the 7/6 around 19:00. The restaurant was about half way full.

Me and my partner waited to be seated at the entrance/bar for around 10-15 minutes. There was a waiter literally standing behind the bar drinking water and doing nothing. Multiple waiters kept looking at us, restaurant wasn't super busy but still nobody seated us. After 10-15 minutes of waiting I went to the toilet and took a MASSIVE DUMP in the toilet and then went to a neighboring restaurant were we got service immediately.

Will do my best to avoid the restaurant in the future at all costs. :)

7. Juni 2023

Dårlig oplevelse

Vi havde bestil bord til 5, nogle dage før (Sønderborg).
Da vi kommer bliver vi vist hen til et bord til 4, hvor der på ingen måde var plads til en ekstra gæst, jeg beder dem finde et bord til 5 da det er det jeg har reserveret, tjeneren er meget tøvende og henviser flere gange til det samme bord, til sidst rykker de rundt og finder et bord med plads til 6.
Bordene var møgbeskidte med madrester på kanterne. Stolene var helt sorte og måtte tørres af med servietter.
Flere gæster der havde reserveret fik samme modtagelse som os, der var ikke plads!
Under alt kritik.
Maden var okay.
Vi kommer ikke igen!

28. Mai 2023

Marcellos Holstebro

Marcellos Holstebro - super fin service, lækker mad og rigeligt af alt, meget meget flot fødselsdags service og hyggelig atmosphære. Stor anbefaling fra os.

14. Mai 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ingen ved noget og alle har angiveligt for travlt

Det meste af maden var såden set okay, rugbrødet var dog som en skæv freesbee, lige så tør som havde den ligget i bakken fra sidste måned. Samtlige ting i brunch buffeten stod ujævnt og var ved at vælte, bevares det så da pænt ud, men man turde næsten ikke tage af det grundet risiko for at det røg på gulvet.
Der står på hjemmesiden at man skal nævne såfremt at der skal tages hensyn til allergener, det hensyn er der bare ikke nogen der har fortalt personalet. Så den samlede vurdering af Kolding udgaven er langt under middel.
Det skal dog også siges at samtlige gæster fik forkert drikkevarer gang på gang på gang!!!!

14. Mai 2023

Øv oplevelse

Fik en virkelig træls sandwich med kylling og bacon i dag. Jeg har aldrig set tomater, agurk, løg og salat skåret så groft. Kyllingen var også sej. Det var noget sjusk!
Absolut ikke at anbefale!

23. April 2023

Lækker oksemørbrad

Besøgte deres restaurant Kolding og bestilte en oksemørbrad. Kødet var så lækkert og mørt og sovsen smagte så godt! Altid venligt personale og lækre drinks

22. Februar 2023

Marcellos Sønderborg:

Marcellos Sønderborg:
Amazing service fresh cocktails the waiter who served us was so nice ask about food and take care of our service.

13. Dezember 2022

Marcellos Kolding
Rigtigt god service. Man kan tydeligt mærke at medarbejderne er servicemindede og ønsker at give alle gæster en god oplevelse. De er smilende og søde at snakke med.
Maden er så lækker og til en god pris. Kan klart anbefale.

26. Januar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr