Wat een leuke webshop! Dit is de eerste keer dat ik hier kom maar beslist niet de laatste. Heel mooie kaarten, prachtig inpakpapier. Wat een feestje! En dan is de eigenaresse ook nog eens heel vriende... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Meer dan tevreden! Snel bezorgd (de volgende dag al) en hele mooie kaarten van goede kwaliteit! Ze waren netjes verpakt, de setjes ook in plastic en er waren mooie boekenleggers bij gedaan. Twee kaart... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Er staan recent een paar negatieve beoordelingen , maar deze zijn verkeerd geplaatst, deze mensen hebben bij Marceline schoenen besteld en nooit gekregen helaas....maar ze hebben geen inpakspullen of... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helaas gaan de negatieve reviews over een andere webshop. Over marcelina ben ik niks anders dan positief! Super fijn contact en staat paraat voor vragen. Heel groot assortiment van prachtige artikel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Website in kaarten, sieraden, accessoires en meer. Kort samengevat: een cadeautjeswebshop! :)
de horst 8, 8309CK, Tollebeek, Niederlande
Hele leuke webshop met leuke christelijke kaartjes en cadeaus.

Antwort von Marcelina
Super leuke spullen. En snelle reactie op je bericht

Antwort von Marcelina
Super fijn contact en staat paraat voor vragen. Heel groot assortiment van prachtige artikelen. Snel verzonden en liefdevol ingepakt!

Antwort von Marcelina
Meg leuke cadeauzakjes en stickers besteld. Het kwam als een echt cadeautje bij mij thuis. Echt superleuk. Er zat zelfs een leuk cadeautje bij. Ik ga zeker nog eens bestellen.

Antwort von Marcelina
Leuke webshop waar ik wel eens kaarten en inpakmateriaal koop. Snelle bezorging en snelle reactie via Instagram.

Antwort von Marcelina
De beste webshop voor al je kaarten, inpakproducten en meer. En ook nog eens voor een lage prijs! Nergens krijg je het zo goedkoop voor goede kwaliteit! Wordt altijd snel bezorgd en wordt gerund door een vriendelijke dame!

Antwort von Marcelina
Ze maakt echt werk van je pakketje, is een feestje in de brievenbus.

Antwort von Marcelina
Prachtige spullen. Het een nog mooier dan het andere.
En hele leuke prijzen.
Ook is de service heel goed!
Heel blij met mijn aankoop bij Marcelina. Ik kocht hier kadootjes voor anderen, maar het pakketje voelde ook als een geschenk voor mij.
Geeft snel reactie! Super snelle bezorging! En gewoon fantastische spullen!🤍
Super leuke en mooie producten. Moet mij vaak inhouden om niet te vaak te bestellen. Wordt supersnel bezorgd en er zit altijd een leuk persoonlijk kaartje bij.
De kaarten waren op tijd en er was veel aandacht aan besteed. Een mooie kaart cadeau gekregen. Ik ben erg tevreden en zsl in de toekomst zeker nog eens mijn kaarten bestellen bij Marcelina

Antwort von Marcelina
Hele fijne webwinkel. Het fijnste vind ik het persoonlijk contact met de verkoopster. Alles is in overleg mogelijk.
Bedankt voor het presentje!

Antwort von Marcelina
Snelle levering en super leuk verpakt! Mooie spullen voor een goede prijs.

Antwort von Marcelina
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.