Mannenzaak.nl Bewertungen 87

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima, en goede communicatie nadat iets later leverbaar bleek. Kleine tip: bij meerdere glazen flesjes deze even in extra papier wikkelen in plaats van los in de doos laten rammelen. Nu hebben wij ee... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn eerste review was negatief. Ik had mijn bestelling de volgende dag verwacht. Misschien heb ik de beschrijving van de bestelling niet goed gelezen. Na mijn e-mail naar de klantenservice kreeg ik e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze hebben fijne exclusieve producten die niet overal te koop zijn. Soms wel een probleem ervaren met de voorraad, maar de klantservice reageert altijd binnen 24u op je vraag en lossen dit goed op, ook... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mannenzaak heeft bijzonder fijne producten in het assortiment waar ik mij mee kan identificeren. Mijn voorkeur gaat uit naar OAK en Captain Fawcett, fijne premium artikelen die net even dat extra g... Mehr ansehen

1. Kosmetikbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Mannenzaak.nl is dé specialist op het gebied van mannelijke verzorging. Het brede assortiment bestaat uit boordevol trendy en exclusieve verzorgingsproducten van absolute topmerken. Mannenzaak.nl biedt met zijn hoogwaardige producten het juiste verzorgingsproduct voor elke man en persoonlijke wens.

4.5

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De klanten service was zeer behulpzaam

De klanten service was zeer behulpzaam. Ik heb ze met de kerst gemaild en ik heb direct een antwoord gekregen. Top klantenservice! Ik ben zeer blij met de producten die ik gekocht heb bij mannenzaak.nl .

25. Dezember 2023

Antwort von Mannenzaak.nl

Fijn om te horen! Bedankt voor je review Almouk.

Actieve klantenservice

Helaas, fles bleek niet goed gesloten gedeeltelijk leeggelopen, op mijn beklag geen reactie
Blijkbaar heb ik mijn beklag op het verkeerde e-mail adres gedaan, mannenzaak heeft naar aanleiding van de recensie contact met mij opgenomen . En een nieuwe fles gratis opgestuurd

Antwort von Mannenzaak.nl

Hi Joost, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je fles gedeeltelijk is leeggelopen. We hebben het nagekeken, maar wij kunnen helaas geen berichtje van je terugvinden. Onze klantenservice zal vandaag contact met je opnemen, zodat we dit gelijk even voor je kunnen oplossen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd snelle en nette leveringen

Altijd snelle en nette leveringen. Ook snelle reactie van de klantenservice.
Gewoon een goede zaak met goede kwaliteitsproducten.

Antwort von Mannenzaak.nl

Hi Floris, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor je review.

Super snelle levering

Super snelle levering, goede productlijn. Kan wel wat meer aandacht zijn voor mannen met lang haar 😉

Antwort von Mannenzaak.nl

Hi Michael! Goed om te horen en bedankt voor je feedback, dit gaan wij zeker meenemen😉.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heb baardolie besteld bij Mannenzaak…

Heb baardolie besteld bij Mannenzaak van Apohecary87, 2 flesjes van 30 cc, 29,90 per stuk. Dat vond ik het waard omdat ik dit bij mijn barbier altijd koop en heel lekker ruikt. Barbier had het niet meer op voorraad en adviseerde bij Mannenzaak te bestellen. Bij levering bleek het niet de Original Recipe te bevatten, wat er wel op stond. Geurloos. Ik reclameerde en werd keurig en snel te woord gestaan door Arjan. Stuurde het op ter controle en kreeg mijn geld retour en een goed advies voor een alternatief product. Opmerkelijke betrokken service. Van harte aanbevolen.

2. November 2023

Antwort von Mannenzaak.nl

Bedankt voor je review Jeroen! Fijn om te horen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top producten voor een goede prijs

Duidelijk omschrijving van producten, soepele en snelle levering en goede producten .
En de prijs van de baardolie Captain Fawcett scheelde mij ook nog eens 10 euro met wat ik er normaal voor betaal.
Zeer tevreden

25. Oktober 2023

Antwort von Mannenzaak.nl

Goed om te horen Rick! Bedankt voor je positieve review.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service

Dure scheerborstel met dassenhaar laat binnen 3 jaar haren los. Via Mannenzaak.nl wordt slechts een kleine korting aangeboden op een nieuwe, terwijl een scheerkwast minimaal 10 jaar onder normaal gebruik mee moet gaan. Gelukkig nam de fabrikant wel zijn verantwoordelijkheid en blijven we vertrouwen in het merk Mühle houden, echter niet in Mannenzaak.nl. Voor ons nooit weer! Verder valt het op dat ze alleen maar positieve reviews op hun site hebben staan (terwijl je bij een probleem gewoon wordt afgewimpeld), beheerd door Kiyoh (dat zelf heel slecht wordt beoordeeld) die voor hun de slechte reviews verwijdert. Dit is ook met mijn review gebeurd, dus eigen ervaring! Op Google kun je hen niet beoordelen, dus de reviews geven een hele onjuiste weergave van de werkelijkheid. Gelukkig duurt eerlijkheid nog steeds het langst. Voortaan gewoon bij de fabrikant bestellen (muehle-shaving.com), dan heb je tenminste garantie mocht je onverhoopt een maandagmorgen product hebben ontvangen.

4. Oktober 2023

Antwort von Mannenzaak.nl

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je onze geboden oplossing niet als voldoende hebt ervaren. Een scheerkwast kan na een enkele maand al haren verliezen. Helaas kunnen wij niet controleren hoe iemand zijn scheerkwast heeft onderhouden, waardoor wij zeker na 3 jaar gebruik niet kosteloos een nieuwe scheerkwast kunnen leveren. We hopen op je begrip hiervoor. Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen dan horen wij het graag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een goede ervaring met Mannenzaak. Ik had een (dure) scheerkwast besteld maar de kwaliteit was niet te best. Kan gebeuren, als je er 1000 hebt zit er wel eens een mindere tussen. Ik heb gewoon na één dag een nieuwe gekregen! Dat is pas service.

10. Oktober 2023

Antwort von Mannenzaak.nl

Bedankt voor je positieve review Hans! Veel scheerplezier.

Supersnel

Overzichtelijke website en zeer snelle levering.

24. September 2023

Antwort von Mannenzaak.nl

Bedankt voor je review Richard! Fijn dat alles goed is verlopen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veel producten om uit te kiezen en snel geleverd

24. September 2023

Hi Arjen,

Fijn om te horen! Bedankt voor je positieve review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mannenzaak heeft bijzonder fijne…

Mijn voorkeur gaat uit naar OAK en Captain Fawcett, fijne premium artikelen die net even dat extra geven voor mij.
Mannenzaak levert deze mooie producten snel en tegen een nette eerlijke prijs.

24. August 2023

Hi Jacco,

Bedankt voor je positieve review. Fijn dat de producten goed bevallen!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Geen (duidelijke) communicatie

Helaas genoodzaakt om een review te schrijven met de hoop op een snelle en fijne oplossing. Product wat op voorraad zou zijn op donderdag voor 21.00uur besteld zou de volgende dag in huis zijn...

Niets ontvangen, ook geen mail met track & trace... Nog steeds in afwachting van mijn pakketje en mail met track & trace.

Edit:

Bedankt voor uw reactie, ik heb het pakketje gelukkig ontvangen.
Voor wat betreft de langere levertijd, dit is mij ontgaan maar het zou zomaar kunnen, excuses.

Ik heb mijn review (sterren) daarom aangepast, echter is de mail m.b.t. de track & trace en daardoor de (latere) levertijd voor mij alsnog een vraagteken geweest.
Misschien ligt dit bij een externe partij maar deze terugkoppeling was voor mij voldoende om mijn review te herzien.

11. August 2023

Hi Dwight,

Bedankt voor je review. We hebben het nagekeken en je hebt een product besteld met een langere levertijd, dit stond op de productpagina boven de bestelbutton vermeld. Je bestelling is inmiddels verzonden en we hebben een track & trace link verzonden naar je e-mailadres. Mocht je nog vragen hebben horen we dat graag!

Top product

Mijn besteld product doet wat word beweerd dus ben hartstikke tevreden en zal gauw weer bestellen.

24. Juli 2023

Antwort von Mannenzaak.nl

Leuk om te horen Dietrik! Bedankt voor je review.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr