Ontzettend leuk bedrijf, waar persoonlijk contact voorop staat. Daarnaast - ook niet onbelangrijk - ben ik ontzettend blij met de producten. De gelnagelstickers zijn van hoge kwaliteit en halen met ge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Maniac is een geweldig product en bedrijf. Ik ben nu sinds de corona tijd klant. De nagelstickers zijn van super mooie kwaliteit en zijn ook nog doorontwikkeld en mooier geworden. Wat ikzelf het all... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De klantenservice verdient 5 * De site werkt niet optimaal, bestellingen kunnen vaak niet aangepast worden. De klantenservice biedt dan meteen uitkomst. De nagels blijven goed zitten, al merk ik na... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Deze stickers blijven makkelijk 3 weken goed zitten als je ff extra goed vast drukt langs de randjes en als je er een laagje topcoat overheen doet. Ik haal ze er echter na 2 weken altijd af, omdat ik... Mehr ansehen
Hat 91 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Blijft echt zeker twee weken zitten als je het goed aanbrengt! Heel gemakkelijk en wordt er steeds handiger in ;)

Antwort von Maniac Nails
Super mooie nagels en makkelijk aan te brengen!

Antwort von Maniac Nails
Echt hele mooie nagels! Goede kwaliteit en gaat lang mee, echt een aanrader!!

Antwort von Maniac Nails
Super! De klantenservice heeft super goed geholpen nadat ik zelf een foutje in mijn bestelling had gemaakt! Verder al 3 jaar vaste klant en elke keer super enthousiast! Top product!!

Antwort von Maniac Nails
Heel blij met mijn mooie nagels! Raad het zeker aan!

Antwort von Maniac Nails
Heel fijn!!! Zo makkelijk om aan te brengen en echt super leuke kleurtjes en printjes.

Antwort von Maniac Nails
Ik vind de maniac nails erg goed! Goede kwaliteit en veel verschillende soorten patroneren en soorten!!

Antwort von Maniac Nails
Erg blij met maniac nails, veel verschillende soorten, de stickers blijven goed zitten en makkelijk aan te brengen.

Antwort von Maniac Nails
Ik gebruik het nu een paar maanden en ben heel tevreden!! Het blijft zeker 3 weken zitten en ze zijn er vrij makkelijk met de olie af te halen. Helaas kan ik geen 2x met een setje doen omdat er dan te weinig grote stickers bij zitten, dus dat zie ik nog graag veranderd in de toekomst. En het aantal kleuren opties wat mij aanspreekt is beperkt. Dus zou het leuk vinden als er nog meer kleuren bij komen (denk graag met jullie mee 😉).
De klantenservice was heel goed. Mijn lamp ging kapot en heb heel snel een nieuwe gekregen.

Antwort von Maniac Nails
Het is echt een uitkomst! Gellak,biab en acryl bleef steeds slechter zitten bij mij. Deze nagels blijven langer zitten (en gaat het toch eens mis, dan kan ik het snel zelf herstellen), zijn goed voor de natuurlijke nagel en het aanbrengen gaat vlot en makkelijk. Ik ben er al bijna een jaar heel blij mee en heb het inmiddels al een velen doorverteld. Ook zij zijn enthousiast. De klantenservice reageert snel en met goede tips en oplossingen.

De klantenservice verdient 5 *
De nagels blijven goed zitten, al merk ik nadat ik bijv. mijn haar gewassen heb de bovenste rand wat los komt, maar wanneer mijn nagels weer droog zijn, is dat weer voorbij. Soms zit er wat kwaliteit verschil tussen de verschillende designs, maar ook dan biedt de geweldige klantenservice uitkomst. Voor mij niets anders meer dan Maniac. Ook omdat ik allergisch ben voor gellak. En mijn eigen nagels blijven gezond.

Antwort von Maniac Nails
Eerste setje: suuuuper! Alleen wel iets te smal voor mijn nagels. Nog wat experimenteren.
Jammer genoeg was tweede setje na enkele dagen al stuk, terwijl het eerste 2,5 weken bleef zitten.
Heb nog twee setjes om uit te proberen en zal zien of ik klant blijf🍀

Antwort von Maniac Nails
I fell in love with the Maniac Nails when i first bought them in July 2025, one pack lasted me for almost 2 months! But after ordering 2 more colors online, I was disappointed to discover that both of them had an extremely weak glue and came off after just one day even though i would thoroughly prep my nails and have experience with doing gel nails. It’s a shame

Antwort von Maniac Nails
Ik was in het begin een beetje sceptisch over de nagels. Dit omdat ik negatieve ervaringen heb met Glowdip. Bij Glowdip kon ik na drie dagen alweer opnieuw mijn nagels doen. Maar ik las een goede recensie op Instagram en toen ik een cadeaubon kreeg toch een poging gewaagd. En ik ben obsessed. Na twee weken zitten mijn nagels er nog steeds goed op. En ik kan je zeggen ik ben niet iemand die voorzichtig omgaat met haar handen. Dus echt dik tevreden. Ik ben bang dat ik binnenkort een abonnement moet afsluiten 🤭😇

Antwort von Maniac Nails
Super goede nagels die ook ECHT 4 weken blijven zitten. En de klantenservice is ook top 🥰

Antwort von Maniac Nails
Waardeloos, alles volgens de gebruiksaanwijzing gedaan. Maar gedurende de dag kwamen ze los ...
Jammer, bijna 100 euro voor niets uitgegeven. Vond overigens de lamp ook echt een goedkoop prutsding. Baal er goed van.

Antwort von Maniac Nails
De gelstickers blijven erg goed zitten en ik heb 2 weken lang mooie nagels. Echt perfect.
De uv lamp is van slechte kwaliteit. Pootje valt er steeds uit. Erg wiebelig.
Ik heb van mezelf goede en stevige nagels. Helaas zijn ze wel beschadigd na het dragen van deze gelstickers. Hoeveel olie ik ook gebruik om ze eraf te kunnen krijgen, je houdt beschadigingen over. Ik heb nu 3x een setje opgehad en tussendoor mijn nagels rust gegeven maar mijn nagels zien er niet meer mooi uit.

Antwort von Maniac Nails
Ik ben echt helemaal fan van Maniac. Heb thuis al veel gellac en biab geprobeerd maar dit bleef toch nooit goed zitten en beschadigde mijn eigen nagels. Nu sinds 3 maanden gebruik ik de Maniac nails en dit werkt echt geweldig! Het blijft lang zitten en beschadigd je eigen nagels echt niet. Mijn eigen nagels zijn nog nooit zo lang en gezond geweest.

Antwort von Maniac Nails
Ten eerste is het product gewoon geweldig. Mijn nagels zijn niet heel sterk, en met nagellak ben ik geen ster. Dus ik had nooit verwacht dat ik ooit mooi gelakte nagels zou hebben…. Met Maniac Nails is dat inmiddels wel mogelijk. En niet alleen effen, ook met mooie art.
Verder is hún klantenservice snel met advies, hulp en oplossingen.

Antwort von Maniac Nails
Love love love maniac nails!
I ordered my first set after my nails were COMPLETELY ruined of monthly nail appointments (back In February 2025). They were broken and thin and painful. I needed something to cover them and let them grow out “in peace” but still look polished. So I ordered maniac nails for the first time and fell in love with the concept - the quality is super! The designs are flawless and I enjoy doing my manicure (and since this summer pedicure) myself. It’s relaxing to put the stickers on and my nails are well again! They look so good and they have healed. I (and my nails) will forever be grateful for this invention 😉. Been using it for about 6 months now and I only change them after 2,5 weeks. ✌🏼

Antwort von Maniac Nails
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.