Gekocht via Bol.com de neushaartrimmer Elite van Mancraft Wat een fijne trimmer is dit van Mancraft. Hij doet precies wat hij moet doen zonder te trekken of te irriteren, wat bij eerdere goedkop... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
It’s a great product, I’ve got it now for some time and it works great. Unfortunate by some reason I lost my charger cable. Sinc it is the old model charger and not works with a usb-c cabl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ontvangen product is na een tijdje kapot gegaan binnen de garantietermijn. Na insturen van een video heb ik snel een nieuw apparaat gekregen. Ik hoop dat die langer meegaat. Qua service op dit gebied... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik had een poosje geleden een Mancraft superior gekocht en per ongeluk laten vallen waardoor de bovenkant van de neustrimmer was beschadigd, na mijn mailtje naar het bedrijf werd ik vriendelijk gehol... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mancraft geeft jouw body de upgrade die het verdient. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de moderne man, met oog op kwaliteit en comfort. Ons doel: Onze klanten met trots en een fris gevoel voor de spiegel te laten staan.
Parelweg 11, 1812RS, Alkmaar, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Na jaren een Philips 3-kops scheerapparaat te hebben gebruikt, koos ik voor deze Mancraft.
Was sceptisch, maar moet zeggen: wat een geweldig fijn apparaat. Stil, snel klaar en superglad. Voor baard en hoofd. Ben super tevreden.

Antwort von Mancraft
Mijn toestel werkte na een paar maanden plots niet, ik zocht meteen contact met hen op. Na wat heen en weer mailen was alles al geregeld en de dag zelf werd mij al een nieuw apparaat opgestuurd. Zeer snelle service en ook zeer vriendelijk! Het scheerapparaat zelf is ook nog eens zeer fijn om te gebruiken met mijn gevoelige huid. Zeker een aanrader!

Scheerapparaat gekocht.
Die gaf na een paar maanden problemen.
Ze hebben het heel netjes en snel opgelost.
Echt super.
Ik ben heel blij met de oplossing.
Zonder gezeur en gedoe.
Snel een terugkoppeling bij contact.

Antwort von Mancraft
Netjes en zoals afgesproken. Goed op de hoogte gehouden

Antwort von Mancraft
Eerste apparaat bleek kapot uit de doos gekomen. Na contact met de helpdesk direct een vervangende toegestuurd gekregen. Top service

Antwort von Mancraft
Dit scheerapparaat was een cadeau van mijn dochter. Zij had het al een maand in huis voordat ze het aan mij gaf. Het was echter het verkeerde apparaat maar mocht het alsnog ruilen. Ondanks de langere tijd dat zij het in huis had. Heel fijn.
Een hele goede service dus.
Ik heb 1 minpuntje: er staat op de verpakking dat er een flesje smeerolie bij wordt geleverd maar dit zit niet in de verpakking.

Antwort von Mancraft
Perfect voorbeeld van goedkoop duurkoop. Wat een slecht scheerapparaat. Trekt ontzettend. Verschrikkelijke ervaring.

Antwort von Mancraft
Hele vlotte verzending en echt een ideaal top product om mijn haar groei bij te houden voor een top resultaat, apparaat ligt heel fijn in de hand en gaat lang mee, materialen voelen ook echt heel goed aan

Antwort von Mancraft
Op kerstavond heb ik een scheerapparaat (mc3000a) besteld voor mijn vriend. Deze was binnen enkele dagen binnen ondanks de kerstdrukte!! Mijn vriend is er erg blij mee en vooral met alle extra scheer en trimkoppen.
Ook werden mijn vragen over het apparaat snel en nuttig beantwoord voorafgaand aan de aankoop

Antwort von Mancraft
Super toestel! Zag Mancraft , en wou eens een ander merk uitproberen ! Blij dat ik Mancraft heb gekozen !

Antwort von Mancraft
Vandaag besteld, morgen in huis, was helaas niet het geval. Product moet ik nog ontvangen, dus daar nog geen review over.

Antwort von Mancraft
Het is een kerstcadeau en daarom is gevraagd wanneer de bestelling geplaatst kon worden. Het antwoord is snel gekomen. Na het plaatsen van de bestelling was de levertijd 1 dag na de bestelling.

Antwort von Mancraft
Mooi apparaat, ligt goed in de hand, en was snel geleverd

Antwort von Mancraft
Fijn scheerapparaat, bijgeleverde trimmer ook prettig in gebruik!

Antwort von Mancraft
Snelle levering, mooie verpakking en product doet wat het zegt!

Antwort von Mancraft
Snelle levering, alleen pakket werd gewoon voor de deur gelegd door dhl

Antwort von Mancraft
Na wat opzoekwerk uiteindelijk bij Mancraft terechtgekomen.
Mooie en krachtige apparaten.
Lange gebruiksduur en veel verschillende standen.
Waterdicht, handig voor onder de douche.
Geen wondjes, snijwondjes of huidirritatie. Veel beter dan mijn Gillette Intimate trimmer.
Vervangmesjes verkrijgbaar voor de bodygroomer en de baardtrimmer. Alle apparaten hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Ook de klantenservice levert uitstekend werk. Toen ik na 4 werkdagen nog steeds geen beweging zag in het verzendproces, heb ik een mail gestuurd naar de klantenservice. Na 20 minuten kreeg ik reactie van Martin dat hij de zaak ging onderzoeken. Een dag later kreeg ik van de klantenservice (Martin) het bericht samen met een track & trace code dat mijn bestelling effectief was verzonden. De volgende dag werd de bestelling thuis bezorgd. Top service.

Antwort von Mancraft
Snelle verzending, net verpakt.
Apparaat is nog niet gebruikt want het is een kerstcadeau maar ziet er degelijk uit.
Leuk om cadeau te geven aan een man.

Antwort von Mancraft
Het was een kadootje voor mijn man en hij is er heel erg blij mee.

Antwort von Mancraft
Ik heb de neustrimmer besteld. Ik ben erg tevreden over dit product. Het model ligt goed in je hand en werkt soepel de haren weg. Het bestellen en leveren ging prima, op tijd binnen voor Sinterklaas.

Antwort von Mancraft
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.