Mancraft Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gekocht via Bol.com de neushaartrimmer Elite van Mancraft Wat een fijne trimmer is dit van Mancraft. Hij doet precies wat hij moet doen zonder te trekken of te irriteren, wat bij eerdere goedkop... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

It’s a great product, I’ve got it now for some time and it works great. Unfortunate by some reason I lost my charger cable. Sinc it is the old model charger and not works with a usb-c cabl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontvangen product is na een tijdje kapot gegaan binnen de garantietermijn. Na insturen van een video heb ik snel een nieuw apparaat gekregen. Ik hoop dat die langer meegaat. Qua service op dit gebied... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een poosje geleden een Mancraft superior gekocht en per ongeluk laten vallen waardoor de bovenkant van de neustrimmer was beschadigd, na mijn mailtje naar het bedrijf werd ik vriendelijk gehol... Mehr ansehen

1. Elektrofachgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Mancraft geeft jouw body de upgrade die het verdient. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de moderne man, met oog op kwaliteit en comfort. Ons doel: Onze klanten met trots en een fris gevoel voor de spiegel te laten staan.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

55 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Top product

Na wat wat onderzoek op internet bij de Mancraft bodygroomer uitgekomen. Blij dat ik deze besteld heb! doet precies wat het moet doen voor al het lichaamshaar. Zeer blij mee

8. Oktober 2024

Antwort von Mancraft

Wat super om te horen dat je zo blij bent met je keuze voor de Mancraft bodygroomer! 😊 Het is altijd fijn als een product precies doet wat je ervan verwacht. Bedankt voor je vertrouwen in ons na je onderzoek en veel plezier met je aankoop! Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Groetjes, Jeremy van Mancraft klantenservice.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima en fijne bodygroomer / snelle service

Prima en fijne bodygroomer. Op een gegeven moment laadde het apparaat niet meer op ... Na contact met info@mancraft (Bart) werd direct een nieuwe groomer toegezonden. Klasse !!! Ben erg blij met de geboden oplossing en snelle service !

1. Oktober 2024

Antwort von Mancraft

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de bodygroomer en de snelle service van ons team. We vinden het belangrijk om altijd een passende oplossing te bieden, dus het is top dat Bart je zo goed heeft kunnen helpen. Veel plezier met je nieuwe groomer, en als er nog iets is, weet je ons te vinden! 😊 Jeremy van Mancraft klantenservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voldoet zeker aan verwachting!

Ik heb nog nooit meegemaakt dat een online bestelling na het betalen zo super snel werd ingepakt en verzonden! Letterlijk maar een aantal minuten. De kwaliteit van de materialen is zeer goed en het apparaat werkt verbazingwekkend goed voor deze prijs. Een heel goede koop voor zowel nat als droog scheren met handige oplader. Het wordt ook mooi en met gevoel van luxe ingepakt. Duidelijke informatie op de website over de details van het product.

30. September 2024

Antwort von Mancraft

Bedankt voor je positieve woorden en je leuke review. Het is fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze snelle service, de kwaliteit van het product en de zorg waarmee het is ingepakt. We streven er altijd naar om onze klanten de beste ervaring te bieden, en jouw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn. Veel plezier met je aankoop en als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar! 😊 Groetjes Jeremy, Mancraft klantenservice.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

the body groomer is amazing!

the body groomer is amazing! super easy and safe to use

2. Oktober 2024

Antwort von Mancraft

At Mancraft we are very happy that you find our body groomer Amazing, :) thank you for your review. Greetings, Jeremy from Mancraft

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een goed product ontvangen

Ik heb een goed product ontvangen, en het voldoet aan de verwachtingen!!
Snelle snelle service. 100% tevreden top😁

2. Oktober 2024

Antwort von Mancraft

Dank je wel Wouter voor je leuke review en dat het product je bevalt :) Daar zijn we bij Mancraft heel blij me. Groetjes, Jeremy
Klantenservice Mancraft

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed product zeer veilig en makkelijk…

Goed product zeer veilig en makkelijk in gebruik! Beste van tussen alles tot nu toe gebruikt. Hopelijk gaat die ook lang mee.

29. September 2024

Antwort von Mancraft

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Mocht je verder nog vragen hebben horen we dat graag. Groetjes, Jeremy van Mancraft.

Heel goede service.

Heel goede service.
Er was een probleempje met het apparaat.
Ik kreeg goede tips en het was geen probleem om het te vervangen.

27. September 2024

Antwort von Mancraft

Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met onze Klantenservice. Als je nog meer vragen hebt of hulp nodig hebt, laat het gerust weten. Groetjes, Jeremy van Mancraft klantenservice

Goed product

Goed product, ligt goed in de hand, fijn in gebruik. Werkt precies als aangegeven. Enige aanmerking is dat de aangegeven minimale scheerlengte 0.3mm niet haalbaar is in de praktijk.

27. September 2024

Antwort von Mancraft

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het product! Het is altijd een pluspunt het fijn in gebruik is. Het kan kloppen dat praktische ervaringen soms kunnen afwijken van de specificaties, maar het is goed dat je het aangeeft. We zullen dit doorgeven aan de juiste afdeling. Groetjes Jeremy van Mancraft klantenservice.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Scheerapparaat met goede marketing

Ik vind het ook raar dat er zoveel positieve reviews zijn. De aan/uit knop zit op een plek waar je het scheerapparaat vast hebt, waardoor deze tijdens het scheren ingedrukt wordt en het apparaat dus uitvalt. Ook maakt het apparaat meer geluid dan ik gewend ben. Ja, verpakking is mooi, en hij oogt ook mooi.

26. September 2024

Antwort von Mancraft

Bedankt voor je feedback! Je opmerkingen zijn waardevol en kunnen ons helpen bij het verbeteren van het product. Zou je ons even je order nummer kunnen opsturen en dan gaat onze klantenservice contact met je opnemen. Dit kan naar info@mancraft.nl. Alvast bedankt voor je medewerking. Met vriendelijke groet, Jeremy van Mancraft.

20. September 2024

Antwort von Mancraft

Wat leuk om te horen dat de levering zo snel was! We hopen dat ons product je bevalt. Groetjes Jeremy van Mancraft klanten service.

Naar verwachting

Het apparaat werkt zoals beloofd en de bezorging was snel, Niets speciaals.

4. September 2024

Antwort von Mancraft

Fijn om te horen dat het product goed werkt en dat de bezorging snel was! Groetjes Jeremy van Mancraft klantenservice.

Vlotte levering

Vlotte levering, prima apparaat. Ligt lekker in de hand en scheert goed. Goede prijskwaliteit verhouding.

15. September 2024

Antwort von Mancraft

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat de levering vlot was en het scheerapparaat goed bevalt. We waarderen je feedback!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Verzending en contact was prima

Verzending en contact was prima . Het scheerapparaat
scheert ontzettend langzaam wil je een glad resultaat hebben. Je bent heel lang bezig dus. Niet echt een aanrader.

15. September 2024

Antwort von Mancraft

Beste Ronald, Bedankt voor je eerlijke feedback! Fijn om te horen dat de verzending en het contact naar wens waren. We vinden het jammer dat het scheerapparaat niet aan je verwachtingen voldoet. We willen graag helpen om ervoor te zorgen dat het apparaat optimaal werkt.

Neem gerust contact met ons op via info@mancraft.nl zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden. Je tevredenheid is belangrijk voor ons en ik help je graag verder!

Geheel naar verwachting

Product voldoet geheel aan mijn verwachting. Via Mancraft een goede service en snelle levering. Tot op heden nog geen negatieve punten.

11. September 2024

Antwort von Mancraft

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen! :-)

snelle verzending top apparaat

snelle verzending. lekker simpel scheerapparaat en geen last van scheer irritatie

28. August 2024

Antwort von Mancraft

Hi Joris! Bedankt voor je positieve review, ik ben blij om te horen dat je blij bent met je aankoop.

Fijn apparaat!

Vandaag het apparaat binnengekregen. Wat direct opvalt is hoe compleet het product is. Vele opzetstukken zijn aanwezig! De eerste scheerbeurt is als prettig ervaren!

Ik raad dit product zeker aan! Ook de klantenservice is fijn en reageert snel!

27. August 2024

Snel en klantvriendelijk

Ik had een nieuwe opzetkam voor de bodygroomer nodig. Kin ik eerst niet vinden, maar na een vraag via de mail kreeg ik direct een bestellink. Na bestelling snelle levering. Prima allemaal.

21. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr