Ventede 1 time på drikkevarer, stadig ingen mad, spurgte tjener mange gange hvornår vi fik drikkevarer og mad. Måtte selv hente glas og vand fra vasken på toilettet 5 mennesker og 1 barn - 1 1/5 t... Mehr ansehen
Igen et pizzaria der lover på web site de kan levere, og ikke kan alligevel, så dobbelt tjek jeres levering inden bestilling, ellers hænger jeres penge i limbo til de bliver refunderet dage efter
En sød og rar tjener drøner rundt, og forsøger at betjene mange kunder. Drikkevarerne kommer lang tid efter de er bestilt. To borde på hver 8 personer venter 30 minutter uden betjening og vælger... Mehr ansehen
Mamma Rosa kan godt udefra ligne et standard pizzeria, men kigger du på menukortet indser du allerede der at de ikke alene gerne vil tilbyde noget anderledes. Det skal også være godt og virkelig lækk... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
utilfreds besøg!
Mig og et par veninder vælger at tage på Mamma Rosa, da vi før har været der, og haft en ret hyggelig og fin oplevelse. Denne her gang var det bare noget helt andet.
Her er hvorfor det bare gik galt:
1. Vi venter i 40 min på vores mad
2. Vi får endelig vores mad. mine ris er kolde, dressingerne er lagt oveni hinanden, og mine tortilliachips var tørre og smageløse.
3. Tjeneren som faktisk betjener alle på første sal, har åbenbart en virkelig dårlig dag, fordi hun slet ikke er venlig overfor hendes kunder.
4. Tjeneren er i gang med at servicere et mega sødt kæreste par, der sidder overfor os. Manden har så bestilt en pastaret, (og det skal lige siges at deres mad kom rimelig hurtigt). nå men hende her tjeneren går så rundt med sådan en parmesan pose, som du bare kan gå ned og købe i en netto og spørger om manden ikke kunne tænke sig noget parmesan til hans pastaret. Og jeg troede at de var en lidt mere formel restaurant..... åbenbart ikke.
Det er sku en ommer Mamma Rosa! :(
1'5 time om at lever en pizza kl14 tør og dårlig
Lang vente tid på maden de skiver 30 min men der går 1 time 30 før den kommer og den er kold og tør endte med at smide den ud og de vil ikke lever en nu eller refundere mine penge
Fick kalla smaklös pasta
Fick kalla smaklös pasta, lämna den åter fick lika kall igen.
Vi lämna restaurangen och fick betala fullt pris.
Non sono un grande fan dell'applicazione
Rigtig fin hjemmeside
Rigtig fin hjemmeside, dog lidt “oldschool”.
Men den kan hvad den kan.
Nem at bestille igennem, dog mangler jeg lidt at kunne betale online.
Da jeg kommer ned i butikken, tager de kun imod dankort.
Så jeg stod lidt i en uheldig situation.
Ønskede måske lidt, det blev tydelig gjort på hjemmesiden.
Maden var simpelthen delikat!
Der er ingen ting at komme efter der!
Desuden fulgte de min kommentar, da jeg ikke spiser tomat.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.