I cannot recommend Jannie and MakeupYourWedding.dk and my hair and makeup master Daniella highly enough for wedding makeup and hair. From the very first contact, she was professional, warm, and a... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
eg bookede Makeup Your Wedding til at lave min makeup og hårstyling, da jeg selv skulle til en stor temafest med mit arbejde. Stylisten var super sød og lavede en fin gatsbystyling på mig. Jeg var meg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde booket dem et år før brylluppet og havde betalt depositummet. 3 måneder før brylluppet, ringer de til mig for at tjekke om jeg stadig er interesseret i at blive stylet. De havde et andet til... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We hired Makeup Your Wedding for our wedding last July at Engestofte Gods. Jannie came to do the hair and makeup for our entire family as well as for us. Since we didn’t have much experience with ha... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vores profesionelle team styler din brudefrisure og brudemakeup hjemme hos dig. Du kan læne dig tilbage og nyde dagen inden det store Ja. Vi kan også style din mor, søster eller veninde.
Kontaktinformationen
Klintevej 10, 4654, Faxe Ladeplads , Dänemark
- Info@makeupyourwedding.dk
- makeupyourwedding.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Utilfredsstillende service
Utilfredsstillende service - særligt håropsætningen og efterfølgende dialog med stylist

Fantastisk resultat og service
Fantastisk resultat og service. Jeg blev gift den 10. april 2021 og havde booket stylist fra Makeup Your Wedding længe i forvejen. På trods af corona holdt vi ved datoen, og det gav lidt problemer ift. nedlukkede erhverv, bl.a. frisører og stylister. Jannie fik dog hurtigt rettet på det, så jeg blev tildelt en ny stylist, som ikke var ramt af restriktioner - super god og hurtig service! Jeg blev stylet af Maryam, som allerede ved vores prøvesession var på bølgelængde med mig og kunne ud fra mine inspirationsbilleder finde lige netop det, som fungerede for mig! En særdeles fantastisk oplevelse ved mit bryllup, og jeg vil anbefale alle kommende brude at benytte Makeup Your Wedding. Absolut 5 stjerner værd!

Antwort von Makeup Your Wedding
Jeg havde brug for at få lagt makeup og…
Jeg havde brug for at få lagt makeup og hår til vores bryllup. Jeg valgt MYW til bryllupsmesse - da jeg efterspurgte “airbrush” og blev forstået med det samme. Vi blev ovenikøbet nødt til at aflyse én gang pga COVID - men intet problem med at booke ny aftale. MYW forsøgte meget ihærdigt at skaffe tid til min brudepige - men jeg var selv skyld i at det ikke lykkedes - da jeg var alt for sent ude. Darun lagde min makeup & satte mit hår - hvilket jeg altid vil være hende dybt taknemmelig for:) Hun har lyttet til mine tanker og har formået at få et fuldstændig fantastisk look til mig på vores store dag. Jeg har fået mange tilkendegivelser på både makeup og hår. Og alt sad som det skulle HELE dagen, aften og natten med! Tak!!

Perfekt hår og makeup
Awesome og super service! Vi måtte rykke datoen for brylluppet, pga. Corona, men det blev klaret uden problemer!
Jeg lignede en prinsesse til mit bryllup, og da det var meningen kan jeg ikke andet end at erklære mig tilfreds.
Til prøvesession havde jeg haft et billede med af hvad jeg nogenlunde kunne tænke mig, og det endte med ikke at blive den præcise frisure, men noget der passede meget bedre til mig. Takket være de professionelle råd, blev makeup-en også magisk. Kan varmt anbefales!

Antwort von Makeup Your Wedding
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.