Makeup Lagersalg Bewertungen 331

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super gode priser og hurtig levering. De løber dog hurtigt tør for produkter og de står længe som udsolgt, inden de kommer på lager igen, hvilket er ret træls. Kom endelig med endnu større udvalg af k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig godt koncept! Elsker at de har billige hudpleje, makeup og hårpleje. Meget hurtigt levering fik allerede pakken dagen efter, har købt fra dem et par gange efterhånden og alt har været perfek... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er virkelig tilfreds med mit køb hos Makeup Lagersalg. Priserne er meget fordelagtige, og jeg fandt nemt det produkt, jeg ledte efter. Min ordre blev sendt hurtigt, og jeg modtog den uden probl... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fine varer- som forventet Leveringen fra Burd derimod er skuffende. Ville komme en aften og jeg kunne følge chaufføren via link. Pludselig fik jeg besked om at pakken ikke blev leveret, selvom jeg h... Mehr ansehen

1. Kosmetikbedarf
  2. Kosmetikgeschäft
  3. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Makeup Lagersalg er en dansk virksomhed specialiseret i salg af makeup og skønhedsprodukter til nedsatte priser. Vi fungerer som en outlet, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af kendte mærkevarer inden for kosmetik og hudpleje til fordelagtige priser. Vores mission er at gøre kvalitetsmakeup og skønhedsprodukter tilgængelige for alle ved at tilbyde dem til overkommelige priser. Vi stræber efter at give vores kunder en god oplevelse ved hver handel, både gennem attraktive priser og god kundeservice.

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alt godt

Det er gode priser og kommer meget hurtigt

26. März 2025

Antwort von Makeup Lagersalg

Hej og tusind tak for din anmeldelse!
Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både priser og leveringstid – det betyder meget for os. Vi håber, du bliver glad for dine produkter.

Elsker

Rigtig godt, hurtig levering og skønne produkter.

24. März 2025

Hej!
Tusind tak for din søde anmeldelse – hvor er det dejligt, at du elsker produkterne og har haft en god oplevelse med leveringen. Det varmer!

Helt som lovet

Købte en creme på tilbud og den er lige som lovet. Blev lidt bekymret efter at have læst nogle andre anmeldelser, men alt var helt fint. Der gik 3 dage fra jeg havde fået ordrebekræftelsen til at jeg kunne hente pakken. Dog gik der noget tid før jeg fik ordrebekræftelsen, men alt i alt var det helt fint at købe der fra.

7. Januar 2025

Antwort von Makeup Lagersalg

Hej og tak for din ærlige anmeldelse!
Det er rigtig rart at høre, at alt endte med at være som lovet – og tak fordi du alligevel valgte at handle hos os. Vi arbejder løbende på at forbedre vores kommunikation, så vi sætter stor pris på din feedback.

Godt

Det var godt

21. März 2025

Hej!
Kort og godt – og det sætter vi stor pris på! Tak for din anmeldelse og fordi du handlede hos os.

Dejligt udvalg, gode priser

27. März 2025

Hej!
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både udvalg, priser og levering. Det er præcis sådan, vi gerne vil have det!

Bedste

Hurtig og nem levering

Hej!
Tak for de flotte ord – det betyder meget for os! Vi gør os umage for at gøre det nemt og hurtigt, så det er dejligt at høre, at du har oplevet det sådan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pris og leveringstid i top

Gode priser, hurtig levering. Kun godt at sige om makeuplagersalg :-)

6. Februar 2025

Hej!
Tusind tak for den virkelig flotte anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at både pris og leveringstid har været i top. Det er lige sådan, vi gerne vil have det!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, sååå det jo dejlig

Hej!
Haha, ja præcis – sååå dejligt! Tak for din søde besked, og hvor er det dejligt, at leveringen var hurtig. Vi håber, du nyder dine produkter!

19. März 2025

Hej!
Mange tak for din anmeldelse – vi er glade for, at leveringen gik hurtigt. Det sætter vi stor pris på, at du deler!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forfærdelig oplevelse

Var i Slagelse i dag til åbning, og det var en KÆMPE skuffelse… nøj hvor var det sløjt… folk der skubber en rundt, åbnede og beskidte vare og et ekstremt lille sortiment, de har bare placeret nogle vare flere steder så det ligner de har et stort sortiment… hvis du overvejer og køre helt til vestsjællandcenteret for den oplevelse, kan jeg sku ikke anbefale det.

7. Februar 2025

Antwort von Makeup Lagersalg

Tusind tak for din ærlige anmeldelse. Vi er virkelig kede af at høre, at dit besøg i Slagelse ikke levede op til dine forventninger.

Vi forstår godt, at det kan være en udfordring med mange mennesker på én gang – særligt på åbningsdagen, hvor stemningen desværre godt kan blive lidt kaotisk. Vi forsøger at skabe noget for enhver smag, men vi ved også, at det desværre kan være svært at ramme alle 100 %.

Når det er sagt, så er vi rigtig glade for, at mange tusind besøgende fandt gode produkter og havde en positiv oplevelse med sig hjem – og vi håber meget, at du på et andet tidspunkt vil give os en ny chance, enten online eller i en af vores pop-up butikker!

Tak igen fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

19. März 2025

Rigtig god service

Rigtig god service, og hurtig levering. Vil klat anbefale!!

27. Januar 2025

Antwort von Makeup Lagersalg

Hej og tusind tak for de søde ord!
Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både service og levering – og at du vil anbefale os, det sætter vi stor pris på.

Kom mega hurtigt

Kom mega hurtigt. Og elsker at bruge min tid på at sidde og kigge på billigt lækkert makeup❤️🩷

11. März 2025

Hej!
Hvor er det skønt at høre – og hvor lyder det hyggeligt med en makeup-stund! Vi elsker, at du nyder at gå på opdagelse i vores udvalg af lækre og billige produkter ❤️🩷

hurtigt levering og vold billigt

hurtigt levering og vold billigt

Hej og mange tak!
Vi elsker, at du sætter pris på både den hurtige levering og de gode priser – det er præcis dét, vi ønsker at levere.

I love it

Der er gode varer/ make up og på en god pris som er mega Nice, jeg var forbi ved ishøj makelagerslag

Hej!
Hvor er det dejligt at høre – vi er glade for, at du har fundet gode varer til en god pris hos os! Hvis du vil kigge videre i ro og mag, så er du altid velkommen på vores webshop: www.makeuplagersalg.dk 💄

Super!

Dejligt nemt at købe fra. :)

16. März 2025

Antwort von Makeup Lagersalg

Hej og tusind tak for din anmeldelse!
Det er skønt at høre, at du synes det er nemt at handle hos os – det er lige præcis dét, vi stræber efter. :)

God dag! <3

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr