Mail Yousee Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg skrev kontrakt den 5 juli skulle først bruge både internet og tv men det virkede ikke 14 juli så prøvede support flere gange men det virkede ikke tilfredsstilene ville sige det hele op den 20 juli... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg var en ellers glad bruger af yousee mail . men så lige pludselig er mailen lavet om med sort baggrund og ingen link til ændring af dette . så fandt jeg endelig løsningen . de anbefalede at b... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Efter 31.10.2024 lavede de noget om på deres mailsystem. Problemet er efter den dag har deres indgående mailservere virket utrolig langsomme. Jeg har testet det fra både outlook.com og gmail.com. Der... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har aldrig oplevet noget så armertør agtigt. Fantastisk dårlig salg af fibernet, fantastisk dårlig service efterfølgende, gang på gang kommer der nye forklaringer, den ene medarbejder ved ikke... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

23 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Yousee har ændret på min Windows- mail…

Yousee har ændret på min Windows- mail uden at have givet mig besked.
Så jeg har intetanende og forgæves forsøgt at få adgang til min mail i mange timer.
Nu får jeg at vide, at det er umuligt at komme i mailboksen førend Yousee er færdig med at forny systemet. Det kan vare timer/dage/uger, førend Yousee får styr på det.

5. November 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slettede mails fra youSee webmailbox

En del historiske mails er blevet slettet fra min youSee konto. Jeg har derfor lige talt med en youSee medarbejder, som havde alle mulige forslag til hvordan jeg selv eller andre IT systemer kunne have slettet disse mails. Selv da han indså at ingen af disse muligheder var årsag til de manglende mails, ville han indrømme at fejlen kunne henføres til youSee. Det er uacceptabelt at man ikke kan stole på at youSee passer godt på ens mailkonto, men også at youSee ikke indrømmer deres fejl, når de tydeligvis er årsag til miseren.

26. Oktober 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vigtigt, hvis du vil beholde din mailkonto

Efter 20 år som kunde hos TDC og YouSee (og fortsat mobilkunde) modtages denne mail:

25.09.2018

"Har du ikke YouSee Bredbånd, kan du kun beholde din mailkonto ved at oprette et mailabonnement.
....
Vil du ikke have mailkontoen, behøver du ikke at gøre noget. Kontoen vil automatisk blive lukket den 31. oktober 2018. Hvis du har brug for at henvende dig til os, beder vi dig skrive din adresse og dit telefonnummer i mailen til os. "

Ovenstående er vist ikke i overensstemmelse med Privatlivspolitik for YouSee Mail:

"Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde de ovenfor anførte formål, dog ikke længere end maksimalt 45 dage efter du har opsagt dit abonnement på mail. Din e-mail adresse er gemt i 6 måneder efter opsigelse."

Og hvad med retten til dataportabilitet jf. GDPR

"Ret til at kunne få udleveret sine persondata, så de kan overføres til anden udbyder (dataportabilitet)"

Så ja, jeg har brug for at henvende mig til jer, YouSee. Men I svarer ikke på mail ... ?

16. Oktober 2018

Betal 59,- pr. måned eller vi sletter dine e-mails - en hilsen fra YouSee

Efter 20 års trofasthed skal man nu opkræves 59,- hver eneste måned for at bibeholde sin e-mail. :( Jeg er rasende!!! SÅ dårlig service!!!
Kun hvis man har bredbånd kan man få det gratis. Nu er det sådan at jeg har opsagt deres bredbånd pga. dårlig dækning og de ikke kan levere et ordentligt net. Så skal man straffes! De sletter alle ens e-mail, så nu skal man ud at oprette ny e-mail, og overføre samtlige e-mails manuelt enkeltvis til en ny mail for at så oprette nye mapper og ordne alt det! Man kan nemlig ikke overføre flere på engang. :(
Selvom man stadig er tv kunde hos dem hjælper det heller ikke. Så nu vil jeg heller ikke være TV kunde hos dem længere.
Det dårligste tiltag nogensinde!!!! Om jeg nogensinde har lyst til at være kunde hos dem igen. Gæt engang.!!! God service YouSee!!!! Virkelig "flot"!

16. Oktober 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte nyt fjernsyn Smart tv

Jeg købte nyt fjernsyn Smart tv, jeg skal love for det var smart. TV et kunne ikke komme på internettet. Jeg kontaktede YOU SEE og fik en lang forklaring om rekonfiguration og et par timers ventetid. Det virkede ikke. Ny kontakt en venlig medarbejder mente, at det var et nyt modem der skulle til. Nogle dage senere ankom modemet. Det blev tilsluttet lige efter brugsanvisningen. Det kom op med en meddelelse, at der var dårlig internetforbindelse, det skulle medføre et serviceteknikker besøg. Jeg besluttede at koble modem'et direkte til tilslutningspunktet .Med dette gjort, fik jeg den samme meddelelse dårlig internetforbindelse. Ny kontakt med en venlig servicemedarbejder. Har du en mobil eller en tablet, prøv at se efter wifi. Med lidt hjælp lykkedes det at komme på internettet. Første spørgsmål, vil du ikke have en højere hastighed, svaret var nej, jeg er godt tilfreds med den laveste hastighed. Jeg bad service medarbejderen vente lidt, da jeg ville have min normale installation genetableret. Det viste sig at det fungerede fint.
Advarsel nye fjernsyn bruger 5 GHz båndet det var ikke på mit gamle modem.
Anden ADVARSEL You see forsøger at sælge dig en højere hastighed som du måske ikke har brug for. Jeg er af den opfattelse at det er ufine metoder der anvendes for at opnå et mersalg.
Det var en meget dårlig kundeoplevelse derfor kun en stjerne.
MVH
Niels C. Mikkelsen

5. August 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr