Magnussons Ur - Klockor & Smycken Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid köpt klockor här och den service jag och andra får här är bäst .. Aldrig segt och tråkigt .. bästa klockbutiken i stan .. Idag fick jag hjälp med att korta ner klocklänken 5 min senare så var... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helheten! Hemsidan lättanvänd, servicen ypperlig med fokus på detaljer, grymt bra urval samt mix av klockor. Med tanke på prisnivån som det spänner emellan så känns dom väldigt exclusiva i sitt handh... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans och bra pris! Toppen också att dom tog sig tid att pilla bort all plast från klockan samt även ställde in rätt tid och datum på den. Extra kul med den fina presentinslagningen samt godi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Uhrengeschäft
  2. Uhrmacher
  3. Juweliergeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Magnussons Ur säljer klockor & Smycken sedan 1862 i hjärtat av Göteborg. Vi säljer även våra produkter i på nätet via vår webbshop magnussonsur.se. Fri frakt & försäkring när du handlar online.

Hervorragend

Alle Bewertungen

47 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Antwort von Magnussons Ur - Klockor & Smycken

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du uppskattade både priset och den snabba leveransen. Det betyder mycket för oss att våra kunder är nöjda med sina köp.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Köpte en Longines klocka upplevde köpet…

Köpte en Longines klocka upplevde köpet som väldigt smidigt och leveransen gick fort jag är väldigt nöjd,
rekommenderar denna butik starkt!

3. Januar 2025

Hej Egzon,

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt köp av din Longines-klocka och att hela processen gick smidigt. Snabb leverans och en enkel köpupplevelse är något vi alltid strävar efter, så det är fantastiskt att få din positiva feedback.

Vi uppskattar verkligen din rekommendation och ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Bra och korrekt bemötande

Bra leveranstid allt fungerade som utlovat

18. Dezember 2024

Hej Bengt Åke,

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både bemötandet och leveransen. Det är viktigt för oss att allt fungerar som utlovat, och vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Köpte en fin klocka via nätet till ett…

Köpte en fin klocka via nätet till ett bra pris, bra informativ sida, snabb leverans och snyggt inpackad klocka!
Jag är nöjd!

10. Dezember 2024

Hej Sven Ulf,

Stort tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både priset, vår hemsida och leveransen. Det är alltid vårt mål att ge våra kunder en smidig upplevelse och vi uppskattar att du uppmärksammade den snygga inpackningen.

Vi hoppas att du får mycket glädje av din nya klocka och ser fram emot att hjälpa dig igen framöver!

Mycket snabb leverans

Mycket snabb leverans, utmärkt service.

5. Dezember 2024

Hej Richard,

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du uppskattade vår snabba leverans och service. Det betyder mycket för oss att våra kunder är nöjda.

Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!

Toppbetyg!

Superbra bemötande och superbra service! Toppbetyg!

2. Dezember 2024

Hej Åsa,

Stort tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att du är nöjd med bemötandet och servicen hos oss. Din uppskattning betyder mycket för oss och sporrar oss att fortsätta leverera service i toppklass.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Köpte en klocka som levererades på bara ett par dagar, inställd på rätt datum och tid, vilket inte är ett måste såklart. Däremot är det en fin gest.
Boxen var väl inslagen.

4. Dezember 2024

Hej Kristian,

Tack för din recension och för att du delade din upplevelse! Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt och att du uppskattade att klockan var inställd på rätt datum och tid – det är en detalj vi gärna lägger till för att ge en extra personlig touch.

Det är också roligt att höra att du var nöjd med inslagningen av boxen. Vi hoppas att du får mycket glädje av din nya klocka och ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver!

Mycket nöjd

Klockan jag letat efter var nedsatt 50%.
Otroligt snabb leverans och klockan fint inslagen.

2. Dezember 2024

Hej Ulrika,

Tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att du hittade klockan du letat efter och dessutom till ett bra pris. Det är också roligt att du uppskattade den snabba leveransen och inslagningen.

Vi hoppas att du får stor glädje av din klocka och ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Genomförde köpet online

Genomförde köpet online. Riktigt bra pris och snabb leverans.
Även justering av länk gjordes. Efterjustering hoppas jag kan göras i affären nästa gång jag är i Göteborg.

25. November 2024

Hej Bengt,

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både priset och den snabba leveransen. Det är också bra att höra att länkjusteringen fungerade bra.

Självklart är du varmt välkommen in till vår butik i Göteborg för en efterjustering när det passar dig. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

This was one of the greatest…

This was one of the greatest expoerience in cooperation.
Very professional attitude anfd cast delivery, as well as, very welcome comunication!

Thank You!

22. November 2024

Antwort von Magnussons Ur - Klockor & Smycken

Thank you, Liga, so much for your kind words and wonderful review! We’re delighted to hear that you had such a positive experience with us. Providing professional service, quick delivery, and warm communication are our top priorities, and it’s truly rewarding to know we met your expectations.

Kind regards,
The Team at Magnussons Ur

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans. Fin klocka, trevligt bemötande.

14. November 2024

Hej Madeleine,

Stort tack för dina fina ord! Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen och din nya klocka. Det betyder mycket för oss att du också uppskattade vårt bemötande – vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp i framtiden, oavsett om det gäller klockan eller något annat. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En besvikelse – Undvik Magnussons Ur!

En besvikelse – Undvik Magnussons Ur!

Jag köpte en klocka för cirka 10 000 kr hos Magnussons Ur till min 16-årige son, men tyvärr blev det en katastrofal upplevelse. Redan efter ett par veckor började problemen – sprintarna i armbandet lossnade, vilket gjorde att klockan inte kunde fästas på handleden. Vi gick tillbaka till butiken flera gånger under det första året, och de bytte sprintarna säkert fem gånger.

Efter bara sex månader bad jag om att få reklamera klockan och få pengarna tillbaka, men butiken vägrade. De hävdade att problemen berodde på att min son skulle ha slitit på klockan "onaturligt". Detta trots att problemen uppstod redan efter ett par veckor och att klockan var i gott skick. En klocka i den här prisklassen ska kunna användas dagligen utan sådana här problem.

På Magnussons hemsida står det:
"Vårt engagemang för kvalitet och kundservice har gjort oss till en betrodd partner för klockentusiaster och smyckesamlare både lokalt och internationellt."

Men min erfarenhet kan inte vara längre från detta. Det var först efter att jag började nämna ARN och konsumentköplagen samt kontaktade Seiko Europa som saker började hända. De förklarade att detta är deras mest säkra armband, och att problemet sannolikt berodde på att sprintarna inte monterats korrekt. När jag också nämnde att en säljare enligt enligt rättspraxis har två chanser att lösa ett problem innan reklamation gäller, började Magnussons agera.

Efter över ett år och mycket krångel fick vi till slut ett erbjudande att lämna tillbaka klockan, men det var först efter att Seiko Sverige hjälpte till.

Butikschefen, Eva, visade gång på gång ovilja att ta ansvar och kom med dåliga ursäkter för att undvika reklamation. Det är oacceptabelt för en så anrik butik. Hade jag inte haft min egen erfarenhet från klockor hade vi aldrig fått någon lösning.

Jag kommer aldrig att handla där igen och vill varna andra: kontrollera noga vad som gäller för garantier och reklamationer innan ni handlar. Undvik Magnussons Ur och deras tomma löften – särskilt Evas.

5. Oktober 2024

Hej Bo,
Vi är verkligen ledsna över att höra om din upplevelse och beklagar att den inte levde upp till varken dina eller våra förväntningar.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service och lösa problem på ett så smidigt och rättvist sätt som möjligt. I ditt fall har vi, tillsammans med Seiko, gjort vårt bästa för att åtgärda problemet genom att byta ut länken och till slut erbjuda en återbetalning. Vi förstår dock att processen tog längre tid än den borde ha gjort och att detta skapade frustration för dig och din son. För detta vill vi uppriktigt be om ursäkt.

Som återförsäljare är vi skyldiga att följa garantiprocesser och ge leverantörerna en chans att åtgärda eventuella problem innan vi kan gå vidare med reklamationer eller återbetalningar. I ditt fall önskar vi att vi kunde ha hanterat detta snabbare och mer effektivt.

Din feedback är viktig för oss, och vi ser detta som en möjlighet att förbättra våra rutiner och kommunikation framöver. Vi är ledsna över att du inte är nöjd med hur vi hanterade ärendet och önskar dig och din son allt gott med framtida köp och upplevelser.

Vänligen,
Eva och hela teamet på Magnussons Ur

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ingen respons

Mejlade 2ggr med ett par frågor, fick aldrig svar. Beställde sedan utan rådfrågning då priset var bra. Enligt följesedel ej öppet köp. Det har man rätt till enligt lag vid distans köp.

4. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick en klocka av märket Michael Kors i…

Fick en klocka av märket Michael Kors i februari.
Använts 1 månad då ett stift lossnade och klockan tappades.
Vid förfågan om lagning fick jag svaret "försök i din stad eller kom inom Göteborg, kostar nästan inget att fixa"
Ingen urmakare eller annan affär som säljer klockor kunde laga. Stiftet för grovt.
En smyckesaffär skulle laga. Vid inlämningen noterade de att det stiftet som ännu satt kvar, satt alldeles för löst.
Det visade sig efter en vecka att de ej kunde laga. Armbandet har inga reservdelar utan man måste byta hela armbandet.
Vilket jag då fått göra OM jag vill använda klockan.
700 kr för detta.
Så alldeles gratis var det ju inte.
Detta är tydligen ingen kunskap eller vetskap butiken har alls.
Man hade ju tex kunnat be mig skicka klockan till dom i Göteborg för lagning av dom. Men inget förslag alls och dessutom ganska nonchalant bemötande.

14. Mai 2024

Rekommenderar!

Beställde en klocka som studentpresent. Blev uppringd då den jag beställt var slut men fick ett väldigt proffsigt bemötande och hjälp att hitta en ny som skickades direkt. Väldigt nöjd 🤗 Rekommenderar!

7. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har letat efter denna klockan i 20 år.

Ni hade den klocka jag letat efter till bra pris i över 20 års tid. Detta kommer jag aldrig glömma. Så återigen, stort tack för klockan och ert bemötande! Jag handlar gärna av er igen! Jag är oerhört nöjd med klockan och priset!

Priset var otroligt bra och leveransen gick på under ett dygn från första kontakt, och då ingick lite teknikstrul i den tiden dessutom. Fantastiskt bra jobbat!

10. Januar 2024

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr