Got an email from IDEAL stating that the company has gone bankrupt and that they are keeping all the funds that they get.. if i knew i was making a donation i wouldn't have. what a stupid company
Psp kabel besteld, stond op de website afgebeeld als een orginele psp kabel. Kreeg helaas een Japanse namaak thuis gestuurd met nog een prijskaartje erop die minder was dan ik online betaald heb. Hi... Mehr ansehen
Sent multiple messages regarding my order over the course of a month without a single reply. Tried to reach out via email, the contact form on the site, as well as facebook. No one seems to be steerin... Mehr ansehen
Een zeer tevreden klant. Meermaals besteld bij Magix Buttons. Bij één bestelling een Nintento 64 controller gekocht waarvan het pookje los zat. Contact opgenomen via e-mail waarbij ik persoonlij... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Buy and sell video games and consoles. Large selection of collectable retro gaming products available. Worldwide shipping and support.
Pampuslaan 67, 1382 JM, Weesp, Niederlande
- magixbuttons.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Top service ook op afstand!
Afgelopen maand heb ik mijn playstation 4 en spellen verkocht. In het begin vond ik het heel lastig, omdat ikzelf niet in de buurt woon van Magix Buttons - dus besloot ik het op te sturen. Echter, werd mijn vertrouwen steeds groter omdat Magix Buttons mij elke dag op de hoogte hield van de status van mijn zending. Uiteindelijk is alles perfect afgesloten en heb ik het geld binnen 1 dag ontvangen!! Top service en erg professioneel, een echte aanrader!
Perfect voor gebruikte Gameboy Colors
Een gebruikte GameBoy Color gekocht via Ebay. Bestelproces ging soepel en de volgende werkdag werd de bestelling meteen verzonden. De GameBoy zelf was in uitstekende staat voor een gebruikte console van 20 jaar oud. Een paar krassen op de behuizing zoals verwacht maar alles deed het nog naar behoren.
Zoals altijd super
Zoals altijd super snel geleverd, netjes ingepakt en scherp geprijsd.
zoals altijd goed en snel ...geen…
zoals altijd goed en snel ...geen opmerkingen verder
Levering sneller dan reactie op vragen
Snelle levering ondanks de tijd waarin we leven. Communicatie is traag en foto van product ontbrak. Maar wat ik verwachtte te ontvangen, heb ik gekregen.
Snelle levering en goede producten.
Slechte communicatie
Veel contact opgenomen via facebook en email geen reacties gekregen en heb geen idee wanneer ik mijn pakketje kan ontvangen.

Antwort von Magix Buttons
Elke keer Italiaanse of Duitse…
Elke keer Italiaanse of Duitse carts als je games koopt. En elke keer zonder dat ze het vermelden.
Edit op het antwoord hieronder. Op beurzen verkopen ze carts en games als Engels, als je het hun vraagt. Echter thuis ontdek je dat het niet zo is, aangezien het op niet alle carts te lezen valt. Daarna als je het wil omruilen duurt het weken voor er iets gebeurd. Nu duidelijk genoeg? :)
Edit2 heb al via Facebook gestuurd.

Antwort von Magix Buttons
De service die magix buttons levert is…
De service die magix buttons levert is zeer adequaat en vriendelijk. Ze hebben verstand van hun producten en helpen graag wanneer nodig. Een aanrader!
Netjes en snel bezorgd
Netjes en snel bezorgd. Zeker een aanrader!
Uitstekende service!
Onlangs 3 boxed n64's gekocht bij magix buttons. En ben er uitermate blij mee.
Aardige jongens, mooie prijzen en de service is uitstekend! Ik zal hier zekee vaker spullen kopen, en raad dat andere mensen pok aan!
Op 11 september een bestelling…
Op 11 september een bestelling geplaatst onder ordernummer: (000000275) nog steeds niks ontvangen.
Ben bang dat het ook niet meer gaat komen.
Zal helaas de laatste keer zijn dat ik bij Magix Buttons nog iets bestel.
Mvrgr,
Dennis Visser
Zeer Tevreden
Koop hier regelmatig en ben altijd tevreden, vandaag nog een pakje ontvangen. Verloopt allemaal prima. Een aanrader voor mede collectors of gamers 👍😊👌
Thx MB
Mvg Richard
this webshop really knows what its all…
this webshop really knows what its all about! Great offers, huge online stock, great know how and fast shipping! Buy to believe!
Thx!!
Dennis
Great service!
Very observant team, as I forgot to add my home address number. They made very sure my purchase would eventually find its way toward me. It arrived super quickly after that; packaged very securely as well!
Great service
Tot de volgende bestelling 😊👍👌
Altijd tevreden als ik hier mijn retro games bestel, groot aanbod en snelle service. Duidelijke foto's van de staat dus je weet van te voren precies wat je koopt.
Very nice and friendly service!
Excellent service
Excellent service, quick and easy payment, fast delivery. Item arrived in perfect condition, exactly as it was shown on the website.

Goede site, goede klantenservice
Had het verkeerde spel besteld maar de klantenservice heeft het geregeld. Ook al vaker besteld en geen problemen mee gehad.