Maggiesgemakker Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

JEG ELSKER ALT VED MAGGIES GEMAKKER ❤️ Servicen er i top og de er så hurtige til at sende ordrerne. Jeg elsker alt den inspiration jeg får på deres Instagram profil - det eneste negative der er at s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg følger altid Maggie’s Gemakker på Instagram, og handler der osse. Den fineste service og vejledning får jeg, hver eneste gang. Senest købte jeg en fødselsdagsgave til en kær veninde - gaven kom... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg følger altid Maggie’s inspirerende stylinger, og handler der osse❣️ Har netop købt en fødselsdagsgave, der ikke blot kom dagen efter bestilling, den var osse pakket smukt ind, og gaven faldt li... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Maggies gemakker er et hyggeligt fashion-univers for alle kvinder. Vi har et mix af lækre brands, og sælger tøj som er ægte garderobe-skatte. Vi styler og giver inspiration på vores Instagram @maggiesgemakker Tøj skal bruges, ikke hænge i skabet.

Kontaktinformationen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Service ud over det sædvanlige👌

Service ud over det sædvanlige👌
Super inspirerende stylinger og mange af dem👌 Fortsæt fortsæt fortsæt❤️

28. September 2024

Antwort von Maggiesgemakker

Ai for filan 🤩 der er ikk meget gru og uhygge over den her fine anmeldelse, på selveste halloween aften 👻🎃 hvor er du skøn og dejlig at skrive sådan om os - og hey stjernerne lyser virkelig smukt op - tusind tak 🙏🏽♥️
Knus fra team maggies

Min absolutte FARVORIT webshop⭐️

Min absolutte FARVORIT webshop⭐️
Jeg kunne bruge alle mine penge på de virkelig lækre mærker og styles!
Ud over det, er det også med oprigtig glæde at følge med på Instagram, hvor man nemt får inspiration til sammensætning af de lækre produkter 🥰
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1. August 2024

Antwort von Maggiesgemakker

Louise for søren, TUSIND tak, du er et dejligt menneske, sådan at dele dine gode oplevelser her. Tak fordi du følger med og hey virkelig tak for bling bling her ✨
Klem team maggie

Maggiges gemakker

Min favorit webshop er uden tvivl maggies gemakker⭐️ Hver dag åbner jeg spændt IG for at se, hvad Vita og Steve har af lækker inspiration🤩 Jeg elsker de piv lækre brands, og hvordan man kan mix og matche de cool styles på mange måder🫶🏼 Servicen er en klasse for sig, der er smil på læben og man mærker pigerne brænder for det de laver. Så fem store, flotte og glimtende stjerner herfra❤️

3. September 2024

Antwort von Maggiesgemakker

Er du tosse mand, hvor blir vi bare glade og pavestolte, når vi modtager sådan en anmeldelse ☺️ fedt at du kan fornemme vores passion - tak for din tid, dine søde ord og fem af den flotte slags, som vi elsker🙏🏽 🥰
Klem fra team maggies

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe ros til Maggies Gemakker der…

Kæmpe ros til Maggies Gemakker der dagligt kommer med mega lækker inspiration på Instagram og samtidig bare har en fantastisk service. Vil til enhver tid anbefale MG til andre.. 🪩💃🏼🎼🍾🥂

8. August 2024

Så for pokker 🥳
Tusind tusind tak for de søde ord, dem putter vi i lommen, de er altid gode at ha’ ☺️
Og det er ingen hemmelighed at vi er vilde med stjerner, især 5 blinkende styks 💃🏻
Tusind tak!
Knus team maggie

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker webshop og så fantastisk…

Lækker webshop og så fantastisk Instagram side med en verden af inspiration til så mange typer og kæmpe fristelser:-)
Bedste anbefalinger mht ordre, forsendelse m.m de par gange jeg har handlet der❤️

8. August 2024

Antwort von Maggiesgemakker

For pokker da oss, hvor er du sød at bruge tid på at skrive søde ord om og til os 🥹 det betyder SÅ meget for være lille hold. Tusind tak, og hey er det ikk 5 stjerner der blænder 😜
Knus team Maggie

Fantastisk service !

Er først for nyligt begyndt at handle på Maggiesgemakker ❤️🙏🏻 og det er en kæmpe fornøjelse at opleve SÅ fantastisk service.
Lynhurtig levering, svarer med det samme på spørgsmål på mail, og ikke mindst en yderst flot service i forhold til en reklamation jeg havde på et par sneakers.
Jeg kommer til at handle på jeres hjemmeside fremover - for I har da virkelig forståelse for GOD service ❤️

7. August 2024

Antwort von Maggiesgemakker

Ai for filan da oss🥹 sikke en anmeldeselse at vågne op til, den er vi rigtig glad for, TAK for den og tak for alle de smukke stjerner også 💫 de klær os rigtig godt 😉
Knus team maggies

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elsker at handle ved jer

Elsker at handle ved jer. God service og bytteservice. Altid en dejlig hilsen med på vejen.

20. Mai 2024

Antwort von Maggiesgemakker

Jamen for sulan da - tænk engang at være så heldige med verdens bedste kunder 🎈Tak for dine søde ord - det er da en perfekt måde at gå på weekend på 👏🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Team Maggie gør bare lige noget ekstra…

Team Maggie gør bare lige noget ekstra for kunderne 🌸🌸🌺🌺og fantastisk skønne mærker - altid dejligt at besøge Jer ❤️

21. Mai 2024

Antwort von Maggiesgemakker

Ai men for pokker 🫶🏼 vi er nogle heldige bavianer - endnu en kæmpe sød anmeldelse 🥹 Tusind tak - og tak for at tage turen til Skørping for at besøge os, det er knasme nogle flotte stjerner du drysser ud over os 🙏🏽
Klem team maggies

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig dejlig butik med god…

Virkelig dejlig butik med god inspiration.
Hurtig levering og skønne produkter.

10. Mai 2024

Antwort von Maggiesgemakker

Tak for dine søde ord - det er en sand fornøjelse at drive butik med så fantastiske kunder 🥰🌸

Elsker som i elsker Maggies gemakker ❤️

Elsker som i elsker Maggies gemakker ❤️.
I giver den bedste inspiration på instagram - jeg ser frem til Vita’s stories 🌸👟👚🎒….
Den bedste service nærmest 24-7 ❤️🌻🌈. Max hurtig levering 🎁💌📦.
Hvis man returnerer en vare, er pengene nærmest retur den dag I modtager 👏🏼.
Lækreste styles I vælger 🔥🔥🔥
Jeg håber, jeg en dag får mulighed for at besøge jer i den fysiske butik 💌🛍️🎀.
Knus Lica 🎈

24. April 2024

Antwort von Maggiesgemakker

Nej nej nej 🥹 hvis ikke torsdags humøret allerede var i top, så røg vi da helt ud af skalaen nu 🥳 sikke en anmeldelse 1000 tak 🙏🏽♥️ hvor er du sød at skrive så flotte ord - og de stjerner der de blænder jo nærmest, på den gode måde altså 🤪
Tak Lica vi håber oss du kommer en dag ♥️
Knus team maggie

Altid en kæmpe fornøjelse👌🏼

Altid en kæmpe fornøjelse at shoppe hos Maggies - god vejledning, hurtig og smuk levering👌🏼
Dertil får man uden tvivl nogle af DK’s bedste stylingstips ved at følge Maggies på Instagram🤩

5. Dezember 2023

Antwort von Maggiesgemakker

Årh altså 🥹 tusind tak, det er store ord men vi har god plads til dem 😉
Tak for du tar dig tid til at anmelde, det betyder meget 🙏🏽
#whatgoesaroundcomesaround
Knus team maggies

Lækker inspiration på SoMe 🌸

Lækker inspiration på SoMe, lækre brands, god vejledning, webshop overskuelig og nem at navigere i, hurtig ekspedition og skøn indpakning. Kan absolut anbefales 🌸

15. April 2024

Antwort von Maggiesgemakker

Så kan vi vist ikk be’ om mer’ - tusind tak kæreste D, 5 stjerner rimer flot på maggiesgemakker 🤭
Tusind tak 🙏🏽
Klem team maggies

Den mest fantastisk butik⭐️

Jeg bruger kyndigt deres Web-butik og henter den allerbedste inspiration hos dem på Instagram. De har en fantastisk service, hurtig levering og en god retur-service. Jeg elsker at handler hos Maggiesgemakker❤️

2. April 2024

Antwort von Maggiesgemakker

Sikke en skøn anmeldelse, vi er super glade for du blir inspireret på vores IG ☺️ tak for søde ord og blinkende stjerner 🙏🏽
Klem team maggies gemakker

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er så glad for at handle hos jer⭐️…

Jeg er så glad for at handle hos jer⭐️ hos Maggies er de SÅ inspirerende. Finder ALTID noget vildt fedt, som både er spændende ift. materialer, print og farver. Samtidig går de op i at tilbyde items som er langtidsholdbare i materialer og støtter slow-fashion konceptet. Har altid ønsker fra Maggies på ønskesedlen, både til fødselsdag og jul ;-) Tak for jer og enorm god kundeservice, både i butik og på webshoppen💞

10. Februar 2024

Antwort von Maggiesgemakker

For pokker - vi får røde kinder og et stort smil på læben 🥰 tusind tak for virkelig søde ord, og en masse blinkende stjerner 🙏🏽 Tror slet ikk du aner, hvor meget det betyder - TAK ♥️

Elsker det tøj❤️

Elsker det tøj❤️
Super fin service 🥰
Mega hurtig levering🏎️

1. Februar 2024

Antwort von Maggiesgemakker

Århh tak 🙏🏽 det gør os glade helt i hjertet ♥️
Lige alt det vi gerne vil stå for ☺️
Og de der stjerner, de er jo oss mega flotte 😉

Fantastisk service

Fantastisk service
Jeg har og til købt via jeres hjemmeside, men efter inspiration på IG. I er så skønne, og laver de fedeste tur outs med masser af lækker inspiration.
Derudover er i hurtige og yder en god service. Jeg bestilte igår morges, smed en mail til jer om jeg kun e være heldig at ville sende med det samme da jeg skulle på ferie idag fredag. Hurtigt svar: selvfølgelig gør vi det :-) Og idag har GLS afleveret pakken mens jeg var på arbejde. Bedre bliver der ikke ❤️✨

9. Februar 2024

Antwort von Maggiesgemakker

Hvor er du sød 🫶🏼 tusind tak for stjerne bling bling og meget fine ord 🙏🏽 håber du får en dejlig ferie ♥️

Kærlighed til gemakkerne

Jeg elsker alt ved denne lille kiosk gemt i de nordjyske bjerge; alt fra kundeservice til inspiration til altid positive svar til deres smukke butik. Det er altid en fornøjelse at handle i gemakkerne ♥️

5. Februar 2024

Antwort von Maggiesgemakker

Ai men Heidi for pokker 🥹 tusind tak for den 🙏🏽 de dejligste ord og de 5 stjerne blinker smukt 😍

Hyggeligste atmosfære

Hyggeligste atmosfære, altid et besøg værd. Har gjort mine bedste køb hos maggies.

2. Februar 2024

Antwort von Maggiesgemakker

Ai tusind tak for de søde ord og funklende stjerner 🥹🙏🏽

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk dygtige og evigt inspirerende

Største og varmeste anbefaling til Maggies gemakker❤️ - tak for evig inspiration og fantastisk service❤️
Jeg holder meget af at følge jeres smukke univers og jeres ganske fine måde at style på❤️ Jeg holder især meget af jeres måde at style det samme item på forskellige måder, det gør det relaterbart, brugbart og nemt at tilføje i egen garderobe🙌🏼

19. Januar 2024

Antwort von Maggiesgemakker

Tusind tak 🥹 for både stjerner og meget søde ord 🙏🏽❤️

Tak til Maggiegemakker

Tak for altid super venlig, dejlig, smilende og inspirerende service. Jeg køre gerne de ekstra kilometer fra Aalborg til Skørping for at blive inspireret til et anderledes og spændene look.

14. November 2023

Antwort von Maggiesgemakker

Sikke en herlig anmeldelse, tusind tak 🙏🏽 husk du altid kan få en coffee to-go med på turen hjem igen 😍

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr