Maggie's Choice Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produkterne hos Maggie's Choice er naturprodukter uden tilsætningsstoffer og min hund elsker alt, hvad vi prøver. Kan som daglig godbid anbefale de tørrede brislinger. Godt for pelsen. Hurtig leve... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig lækre snacks, godbidder, legetøj og ikke mindst fantastisk service. Min hund er, foruden at have meget sart mave, også meget selektiv når det kommer til foder og godbidder. Men alt hvad v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Maggie giver personlig og effektiv service og har produkter af top kvalitet. Min Staffy har allergi over for meget foder, men hos Maggie's kan han få ren protein uden tilsætning, og tilmed er dette... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid hurtig levering, selvom jeg bare bestilte pala var det smukt pakket og med lækre bonusguffer. Har to papilloner på 15 og 17 som ikke kunne holde vægten, nu spiser de pala med stor appetite. De... Mehr ansehen

1. Futterhandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Hunde bliver også, hvad de spiser! Maggie går aldrig på kompromis med kvalitet og naturlighed, når hun poteplukker det bedste af det bedste til din firebenede ven.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super hurtig levering af dejlige…

super hurtig levering af dejlige godbidder - Tak

22. März 2023

Kære Janni
Tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse hos Maggie's Choice :-)

Ekstraordinær god service

Ekstraordinær god service, lækre produkter og en dejlig overskuelig webshop der leverer ud over det forventede, her får man både vejledning, gode produktbeskrivelser og ideer til brug af varen. De tager dig kærligt i hånden hele vejen og man mærker personligheden og en skøn historiefortælling på alle kanaler.

29. März 2023

Kære Camilla
1000 tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse hos Maggie's Choice :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig oplevelse at handle her

Dejlig oplevelse at handle her - indpakningen af ens ordre gør virkelig en forskel - den er så fin. Og produktet er perfekt!

9. April 2023

Kære Sofie

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og min hund er vild med…

Hurtig levering og min hund er vild med de skønne og naturlige godbidder.

27. März 2023

Kære Susan
Dejligt at høre at din bedste ven er vild med det, du har valgt :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig ekspedition og levering af…

Super hurtig ekspedition og levering af min ordre.
Og kvalitet svarede helt overens med beskrivelsen

24. März 2023

Kære Mona

Tusind tak

Tusind tak. Mine hunde elsker det, også de godbidder du sendte med.
Bare ærgerligt at det er så dyrt at sende til hjemadressen.

12. März 2023

Kære Rita
Du kan tro, vi også ville ønske, at vi kunne tilbyde endnu bedre priser på hjemmelevering. Desværre er det rigtig dyrt som lille virksomhed at købe fragt hos fragtfirmaerne. Men vi glæder os til, at det forhåbentlig bliver en mulighed med endnu bedre fragtpriser i en ikke for fjern fremtid :-)

Lækre produkter :)

Lækre produkter :)
Hurtig, smidig og pålidelig levering🐾

15. März 2023

Kære Lone

Fint og lækkert

Fint og lækkert. Glæder mig til, om hvalpen kan lide det.

9. März 2023

Kære Anne

En kæmpe anbefaling

Stort udvalg af 100% naturlige godbidder og snacks. Har ledt længe efter er sted med et godt udvalg af 100% naturlige produkter til hund. Jeg er stor fan hjemmesiden, konceptet og produkterne. Virkelig lækkert. Her vil vi handle godbidder og snacks i fremtiden. Og vores hund elsker det.

6. März 2023

Kære Nynne
Og dejligt at høre at din bedste ven elsker det :-)

100 Anbefalet

Hurtig levering. Flot hjemmeside og nemt at finde varer. Min hund er blevet forelsket med Maggie’s mad. 🐶🤩🤩 100 anbefalet 😍😍😍😍

1. März 2023

Kære Humberto
1000 tak for din flotte anmeldelse - vi er rigtig glade for, at du og din bedste ven har haft en god oplevelse, som I havde lyst til at dele med os og andre :-)
De varmeste potehilsner fra

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse!
Hurtig ekspedition, leveret direkte til døren, lækre varer og så var der endda lidt snacks og en hyggelig hilsen med til hundene.
Elsker det er så personlig og gennemtænkt.
Vi kommer til at shoppe meget hos Maggie

14. Februar 2023

Kære Tasja
Tak for din fine anmeldelse af Maggie's Choice.
Vi er rigtig glade for at høre om din positive oplevelse - og for at du vil dele den med os og andre :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sunde hundesnack til en allergihund

Vi mødte jer på Dragørs julemarked i dec 22. Livas næse sagde det hele: vi skal lige over og snuse lidt i boden hos Maggis mor. Snøf snøf snøf og mums nogle lækre godbidder. Liva er allergihund med stort og er meget begrænset i sit valg af lækre tyggeting. Efter en god snak med jer og lidt snusen på jeres webside, fandt vi nogle rigtigt gode sager, som Liva har guffet i sig med stort velbehag. At det så også blev bragt ud, fordi vi handlede lokalt er jo et ekstra plus. Jo jo, Liva har fundet vores fremtidige sted at handle hundesnacks. Dejligt med rene og sunde hundesnacks👌👍🐾🐾

1. Februar 2023

Kære Anette & Liva
1000 tak for jeres fine anmeldelse af Maggie's Choice.
Vi er rigtig glade for at høre, at I har haft en positiv oplevelse - og især for at høre, at Liva har fundet noget, hun både kan lide og tåle.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte den lækreste hundeseng hos…

Købte den lækreste hundeseng hos Maggie’s choice og min hund elsker den. Fantastisk kvalitet, hurtig levering og så god handel. Tusind tak 💫🙏

5. Februar 2023

Kære Louise
1000 tak for din fine anmeldelse - vi er rigtig glade for, at du vil dele din positive oplevelse med os og andre :-) Og især er vi glade for at høre, at din bedste ven er glad for sin nye seng.
Vi ønsker jer begge en rigtig dejlig dag.

super kundeservice

super kundeservice - fleksibel afhentning.
Og produkterne er virkelig lækre !!

1. Februar 2023

Kære Trine
1000 tak for din fine anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre om din positive oplevelse hos Maggie's Choice - og for at du vil dele din positive oplevelse med os og andre :-)
Vi ønsker dig og din bedste ven en rigtig dejlig dag.
De bedste potehilsner
Camilla

Lækre vare

Lækre vare, som min hund elsker. Som bonus er der lynhurtig levering. Kan klart anbefales.

17. Januar 2023

Kære Majken
1000 tak for din fine anmeldelse af Maggie's Choice.
Vi er rigtig glade for at høre, om din positive oplevelse - og især for at høre at din bedste ven er glad for det, du valgte :-)
De bedste potehilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre produkter og mega hurtig…

Lækre produkter og mega hurtig levering. Hundene er vilde med det 🤪

22. Januar 2023

Kære Gitte
1000 tak fordi du deler din positive oplevelse hos Maggie's Choice.
Vi ønsker dig og dine firbenede en rigtig god dag :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og top karakter til…

Hurtig levering og top karakter til produkterne.
Indpakning var også en fornøjelse at åbne op🤩

24. Januar 2023

Kære Lucia
1000 tak fordi du deler din positive oplevelse med Maggie's Choice.
Vi ønsker dig en rigtig god dag.
Maggie & Camilla

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr