Maggie's Choice Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produkterne hos Maggie's Choice er naturprodukter uden tilsætningsstoffer og min hund elsker alt, hvad vi prøver. Kan som daglig godbid anbefale de tørrede brislinger. Godt for pelsen. Hurtig leve... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig lækre snacks, godbidder, legetøj og ikke mindst fantastisk service. Min hund er, foruden at have meget sart mave, også meget selektiv når det kommer til foder og godbidder. Men alt hvad v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Maggie giver personlig og effektiv service og har produkter af top kvalitet. Min Staffy har allergi over for meget foder, men hos Maggie's kan han få ren protein uden tilsætning, og tilmed er dette... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid hurtig levering, selvom jeg bare bestilte pala var det smukt pakket og med lækre bonusguffer. Har to papilloner på 15 og 17 som ikke kunne holde vægten, nu spiser de pala med stor appetite. De... Mehr ansehen

1. Futterhandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Hunde bliver også, hvad de spiser! Maggie går aldrig på kompromis med kvalitet og naturlighed, når hun poteplukker det bedste af det bedste til din firebenede ven.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Altid super lækre snacks

Altid super lækre snacks, som vores hund elsker, og altid god, venlig og hurtig betjening. Er SÅ tilfredse

17. Juli 2024

Kære Maria
1000 tak for at dele din positive oplevelse med Maggie's Choice.
Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service, ekstrem lækker kvalitet, naturlige godbidder og foder.
Wiggo elsker alt derfra og der er altid gode råd og vejledning med på vejen.
Når man først har prøvet det, kan man ikke lade være med at bestille mere til sin bedste ven.

20. Juli 2024

Kære Christina
1000 tak for at dele din positive oplevelse med Maggie's Choice.
Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Dejlige produkter

Dejlige produkter, virker mere friske end andre steder og fantastisk personale, har fået så meget fin hjælp -
Tak 🤗

29. Juni 2024

Kære Pernille
1000 tak fordi du tog dig tid, til at dele din positive oplevelse hos Maggie's Choice.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og hurtig service med personlig…

God og hurtig service med personlig hilsen :)

29. Juni 2024

Kære Mia

Fantastisk service og gode sunde

Fantastisk service og gode sunde
Vare til din hund. ❤️

24. Mai 2024

Kære Kirsten

Min Coton de Tulear på godt 13 mdr

Min Coton de Tulear på godt 13 mdr. har altid været meget meget kræsen, men efter jeg blev anbefalet købe Pala og fuldfoder Pate pølse til hende, så sider hun vente på sin mad, og reagere jeg ikke lige på det så piver hun til hun har fået øjenkontakt med mig ❤️😂😂

Så kan kun anbefalde Maggi’e Choice til alle 🥰

29. Mai 2024

Kære Lone

Utmärkt super service

Utmärkt super service

11. Mai 2024

Kære Pontus
1000 tak fordi du tog dig tid til at dele din positive oplevelse hos Maggie's Choice med andre.
Rigtig god dag og vuf fra os

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og effektiv behandling.

Jeg får altid hurtig sagsbehandling og modtager hurtig og stabilt mine varer.

9. Mai 2024

Kære Beryl
1000 tak fordi du tog dig tid til at dele din positive oplevelse hos Maggie's Choice.
Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste kundeoplevelse og service, lækre produkter

Bedste kundeoplevelse og service. Freddy elsker alt fra Maggies og vi er glade for at han nu kun får rene og lækre godbider og pate. Kan kun anbefale det til alle.

20. April 2024

Kære Terese
Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min meget kræsne hundehvalp (11 mdr) er…

Min meget kræsne hundehvalp (11 mdr) er glad for de forskellige pateer- og det er dejligt at finde noget hun syntes om og jeg har prøvet rigtig meget som hun ikke spiser . Har aldrig før haft hund som er så kræsen i den grad som hende jeg har nu, troede det var noget man kunne løse ret nemt, men nej - derfor må det i sammensætter være helt specielt, for hun kan lide det.
Hilsen Eva

5. April 2024

Kære Eva
Vi er glade for at høre, at I har fundet noget der falder i smag :-)
Vi ønsker jer en rigtig god dag.

Bare så lækkert

Bare så lækkert - elsker alt ved dette brand ❤️

23. Februar 2024

Kære Terese
Vi er så glade for at høre, om din positive oplevelse med Maggie's Choice - 1000 tak for at dele :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg elsker kvaliteten på disse…

Jeg elsker kvaliteten på disse produkter, og det gør min hund også!

1. März 2024

Kære Rikke
1000 tak for at dele din positive oplevelse med Maggie's Choice.
Vi er glade for at høre, at både to- og firbenede er glade :-)

Lækre produkter

Lækre produkter, super god service og meget hurtig levering !

1. Februar 2024

Kære Trine
Vi er rigtig glade for at høre, om din positive oplevelse med Maggie's Choice.
1000 tak for at dele :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt hvad et hundehjerte begærer!

MAGGIE'S CHOICE har alt hvad et hundehjerte begærer - lækre sager i god kvalitet, som er nøje udvalgt. God rådgivning om tygge hårdhed og hurtig levering 🩵. En super oplevelse at handle med Camilla.

1. Februar 2024

Kære Trine
1000 tak for at fortælle om og dele din positive oplevelse med Maggie's Choice :-)

Super sted at handle

Super sted at handle . Vores hund elskede de godbidder jeg havde købt 👏🤩

15. Januar 2024

Kære Charlotte
1000 tak for at dele din positive oplevelse med Maggie's Choice :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og mad vores hund elsker!

Altid god, hurtig og ærlig feedback og levering fra Maggies Choice. Carla (vores hund) elsker når der kommer en ny kasse med mad og der skal un-boxes!

14. Januar 2024

Kære Niels
1000 tak for at dele din positive oplevelse med Maggie's Choice :-)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr