Havde bestilt 2 kvarte pålægsfirkanter til 5 personer. De var virkelig lækre - både brødet og mængden af pålæg. Vi var alle begejstrede og der var rigeligt med mad. Prisen og kvalitet helt i top👍☺️
Das sagen Bewerter
Fik 4 fiskeanretninger afhentet kl 11:00 søndag iLøvbjerg Aabenraa. Der var rigeligt af alt. Anretningen på 2 store fade var dog lidt ulogisk, da det kunne være svært at se, hvilke ting, der hørte sam... Mehr ansehen
Vi fik pålægsfad med 6 slags pålæg fra Løvbjerg Fredericia. Det var skåret pålæg på pålægsmaskine, frisk & lækkert & der var nok af det. Tilbehør som agurk salat var hjemmelavet. Pålægsfadet var... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Mad til hygge, højtider og anledninger - gjort let for dig. Prøv fx vores populære tapas, smørrebrød, stjerneskud og festmenuer. Derudover har vi altid sæson-menuer til sommer, Mortens aften, jul og nytår. Vores 95 slagtere garanterer for kvaliteten.
Kontaktinformationen
Borgergade 12, 8700, Horsens, Dänemark
- info@lovbjerg.dk
- madudafhuset.lovbjerg.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Som altid en god og professionel…
Som altid en god og professionel betjening og maden er i top
Fik smørrebrød fra Fredericia i går…
Fik smørrebrød fra Fredericia i går torsdag, nem bestilling på hjemmesiden. Har fået derfra flere gange og været meget tilfreds. Plejer at være rigtig lækkert, men denne gang var der mayonnaise på dyrlægens natmad og de andre stykker var ikke som det plejede.
Men vil selvfølgelig købe derfra igen og håbe at det denne gang var en
engangsoplevelse.
Vi fik pålægsfad med 6 slags pålæg fra…
Vi fik pålægsfad med 6 slags pålæg fra Løvbjerg Fredericia.
Det var skåret pålæg på pålægsmaskine, frisk & lækkert & der var nok af det.
Tilbehør som agurk salat var hjemmelavet.
Pålægsfadet var flot pyntet og der var fint med tilbehør.
Vi var meget positivt overrasket & kan kun anbefale pålægsfadet til andre. Det køber vi helt sikkert igen.
Jeg bestilte 26 stykker smørrebrød de…
Jeg bestilte 26 dykker smørrebrød de var velsmagende og pænt😊anrettet tak løvbjerg Åbenrå mvh Carsten
12 stk smørrebrød
12 stk. smørrebrød var fine og smagte godt
Sliders
Vi havde bestilt sliders. De smagte pragtfuld. Men vi havde da regnet med at vi fik en hel burger bolle og ikke kun bunden med fyld.
Super lækkert smørrebrød og gæsterne…
Super lækkert smørrebrød og gæsterne nød det
Jeg havde bestilt 14 portioner…men fik reelt 14 stk.
Jeg havde bestilt 14 portioner tarteletter - fik i første omgang udleveret 14 stk. tarteletter - hvilket fik mig til at spørge til mængden af fyld - jeg blev ret kontant oplyst at der var fylde til 3 x 14 tarteletter.
Det var der absolut ikke - så jeg måtte i min prepper kasse og supplere med diverse konserves - så der kunne blive fyld til 38 tarteletter.
Det var en dyr fornøjelse - og jeg vælger nok ikke Løvbjerg i Fredericia næste gang jeg vil købe mad ud af huset.

Antwort von Løvbjerg - Mad ud af huset
4 fine tapasplatter
4 "vælg selv" tapasplatter med hver 6 retter.
Alt var klart til det aftalte tidspunkt.
Lækkert, frisk og fint anrettet, og der var rigeligt til de 4 personer.
Rigtig fin oplevelse. Vi bestiller gerne lignende anretning igen.
Meget lækker festmenu
Meget lækker festmenu
Nemt at tilberede i ovnen
Spændende og rigeligt.
Fersk kød var ikke forventet
Vi skulle holde fødselsdag med 30 gæster, og havde bestilt luksus grill menu. På billedet var maden tilberedt og intet sted står der, at man selv skal gøre noget ved maden, men til vores store overraskelse og chok, kommer vi ned til Løvbjerg Aabenraa og får udleveret fersk kød, kartofler og ubagt brød. Alt skulle tilberedes - og med under en time til gæsters ankomst gav det noget af en presballe, som jeg gerne havde været foruden.
Jeg har tjekket alt igennem - og intet sted står der, at maden ikke er tilberedt.

Antwort von Løvbjerg - Mad ud af huset
Super lækker mad
Super lækker mad, der var klar til afhentning ved den bestilte tid. Der var rigeligt af alt den lækre mad.
Maden var god
Maden var god, men ikke luksus ,i skulle checke hvordan luxus smørrebrød skal laves hos føtex.
Slagter og delikatesse
Havde bestilt 32 stk. smørrebrød til afh. lørdag kl 10 hvor det stod klar. Flere af vore gæster spurgte, hvor skaffer du så godt smørrebrød en lørdag til middag.👍
Virkelig lækkert mad og det var rigeligt
Virkelig lækkert mad og det var rigeligt
Jubilæumsplatten var rigtig god
Jubilæumsplatten var rigtig god, rigeligt, veltilberedt og pænt anrettet.
Fin kvalitet og absolut prisen værd.
Super lækker mad som altid
Super lækker mad som altid. Gæsterne var meget begejstrede
Fik løvbjergplatten som var så lækker…
Fik løvbjergplatten som var så lækker og rigeligt med mad kan varmt anbefales.
Rigtig fint smørrebrød til en god…
Rigtig fint smørrebrød til en god Torsdag pris. Vi køber gerne igen.
Super lækkert mad
Super lækkert mad. Det smager virkeligt godt og ser rigtigt lækkert ud. Har flere gange fået mad fra Løvbjerg i Aabenraa og det spiller bare altid🤗🤗🤗🤗
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.