MADAMthelabel Bewertungen 100

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De verzending ging enorm snel! Ik had het pakketje binnen 4 dagen binnen. Daarnaast zat er een leuk ‘bedankt’-kaartje bij. Ik had iets uitgezocht om als cadeau weg te geven en dit was al mooi ingepakt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne communicatie en mooie items! Met een persoonlijke tekst erbij. Ze willen ook altijd een foto maken van een bepaalde combinatie wanneer je online bestelt. Ik ben fan! Ik heb al veel van deze leuk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hier met vriendinnen een workshop lijntekening maken gedaan icm een zelfgemaakte armband. Super leuk georganiseerd! Met elkaar een mooie lijntekening gemaakt en dit werd gegraveerd op een bedel. Daarn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zoo enorm blij met de sieraden van madam the label!! Ik heb best een gevoelige huid waardoor ik niet alle sieraden kan verdragen, maar nu ik eenmaal dit merk heb ontdekt wil ik niet anders meer!... Mehr ansehen

1. Schmuckdesigner

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Sieraden van stainless steel. Een speciale bewerking voor goud. Verkleuring is nihil. Hét merk voor de perfecte sieraden en fashion accessoires. Unieke designs!

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Zilveren geboortebloem armband

We wilde een zilveren armband welke niet op de site stond.
Hierover een mail gestuurd.
Kregen heel snel een reactie waarna het product weer te vinden was op de site.

Zilveren armband met geboortebloem besteld en heel snel ontvangen. Het was een cadeautje hoe ik het heb ontvangen.
Het was mooi ingepakt!

De armband zag er ook heel goed uit!

28. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hi Judith,

Bedankt voor je mooie review en veel plezier van de armband.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kon mijn kortingscode niet…goede service

Ik kon mijn kortingscode niet verzilveren. Na contact met de klantenservice hebben ze het bedrag als nog terug gestort op mijn rekening. Mooi verpakt kreeg ik mijn bestelling thuis.

12. November 2024

Hi Natasja,

Bedankt voor je mooie review! Graag zien we je nog eens terug in onze webshop of winkel;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie sieraden snel in huis

Wat is dit een leuke winkel in Deventer! Maar de webshop is super handig als je geen tijd hebt om de stad in te gaan.
Het wordt snel verzonden en heel leuk verpakt met een persoonlijk kaartje erbij!

12. November 2024

Hi Lineke,

Bedankt voor je mooie review en dat je de tijd hebt genomen deze te plaatsen! We zien je graag weer in onze winkel of webshop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie producten, voldoen aan alle verwachtingen en een goede service!

5. November 2024

Hi Maartje,

Bedankt voor je mooie review! We hopen je nog eens terug te zien op onze webshop of in de winkel.
Liefs, Merlynn

Cadeautje

Snel reageren, snelle service. En een echt cadeautje als het in bezorgt wordt, mooie verpakking met een mooi sieraad!

23. Oktober 2024

Hi Miranda,

Liefs, Merlynn

Super fijn contact gehad

Super fijn contact gehad, in overleg samen een mooie set gemaakt die ik dagelijks draag! Heel erg blij mee :D

17. September 2024

Hi Myrthe,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven;) Fijn dat je tevreden bent! Heel veel plezier van je prachtige sieraden en we hopen je nog eens terug te zien online of in de onze winkel.

Snelle en fijne service

Geweldige service! Online een ketting besteld en in de winkel opgehaald. Alles verliep soepel en het personeel was erg vriendelijk. Aanrader!

7. September 2024

Hi Debby,

Bedankt voor je mooie review! Fijn te horen dat je tevreden bent. We hopen je nog eens terug te zien online of in de winkel;)

Super tevreden!! 🩷🩷🩷

Super tevreden met mn gegraveerde armband! 💕 ik was oorspronkelijk in een winkeltje binnengegaan in Tilburg waar ze dit verkochten, en wilde graag een gegraveerd armbandje. Ik was er slechts voor 1 dag maar de lieve meiden van die winkel gaven me alle info door van het merk ‘madam the label’, zo kon ik deze van thuis uit bestellen, een échte aanrader van kwaliteit! 🩷🩷🩷

26. Juli 2024

Hi Camille,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. En lief dat de dames van Tien Tilburg zo toch hebben kunnen helpen;)

We hopen je nog eens terug te zien!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en fantastische oorbellen!

Snelle levering en fantastische oorbellen! Eindelijk iemand die oorbellen ontwerpt met een kleiner ringetje voor in het oor ! Super blij mee !!

12. Juli 2024

Hi,

Bedankt voor je mooie review;) Ze zijn met liefde ontworpen. Heel veel plezier van je oorbellen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leuke site voor gepersonaliseerde sieraden

Fijne site waar je gemakkelijk iets kunt uitzoeken naar je smaak.
Het enige wat ik wel miste was de keuze uit zilver of goud. Bijv. het sieraad wat ik nu uitgezocht heb hadden ze helaas niet in zilver

7. Juli 2024

Hi Amanda,

Bedankt voor je review! Klopt dat de keus in zilver minder is. We kunnen helaas niet alles in goud en zilver produceren omdat zilver minder wordt verkocht dan goud en we anders met veel te veel voorraden blijven zitten;).

Heerlijke website

Allereerst een overzichtelijke site met heel veel leuke spullen!
Mijn bestelling werd erg snel geleverd. Heel leuk verpakt èn met een persoonlijk kaartje!

24. Juni 2024

Hi Susan,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven! Fijn te horen dat je tevreden bent. Ik zie je graag nog eens terug;) liefs Merlynn

Leuke winkel!

Leuke winkel! Zeer vriendelijk geholpen :)
Een mooi bedeltje met 3 geboortebloempjes gekocht.
Hebben ze ter plekke gegraveerd.
Heel blij mee!

7. Mai 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hi,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te plaatsen. Fijn te horen dat je er blij mee bent. We zie je graag nog eens terug.

Leuk armbandje goud/groen

Armbandje besteld. Snel geleverd. Precies zoals op de foto. Helemaal tevreden

23. April 2024

Hi Miriam,

Bedankt voor je mooie review!
Nog even een verzorgingstip: Het zijn edelstenen in combinatie met glaskralen. Glaskralen kunnen niet tegen "chemische" stoffen. Het is dus verstandig ze af te doen met handen wassen/douchen etc.

Heel veel plezier ervan.

With love,

Cadeautje

Heel goed, leuk verpakt in een roze stevig doosje, leuk cadeautje voor jezelf. Super leuk ook om cadeau te geven. Verzending ging ook snel. Kortom, aanrader!

13. März 2024

Hi Petra,

Bedankt voor je mooie review! Fijn te horen dat je tevreden bent. Mocht je in de toekomst een cadeautje willen bestellen zet het dan even in de opmerking. Dan pakken we hem met liefde ook voor je in.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijke en fijne winkel met superleuke creatieve eigenaresse

Snel geleverd, super mooie kwaliteit, goed verpakt. Bovendien ben ik ook al in de winkel in Deventer geweest wat een top ervaring was! Ik heb samen met mijn vriendin de Valentijns prijs gewonnen. Helemaal leuk natuurlijk!

16. Februar 2024

Hi Nathalie,

Bedankt voor je mooie review! Leuk jullie ontmoet te hebben en hopelijk nog weer eens tot ziens in onze winkel of online;)
Merlynn

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr