Fik nyt batteri og skærm på min iPhone 5 for lidt over et år siden. Batteriet var blevet løst og raslede. Det blev repareret uden beregning mens jeg ventede. Samtidig blev højttaleren renset, så nu ka... Mehr ansehen
Sendt fire enheder ind efter trafikuheld. To af dem var limet gået op og den tredje enhed blev sendt ind 4 gange uden den blev repareret... Dertil bruger den ene mobil væsentligt mere strøm end da... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
My friend spilled water on my macbook and it stopped working because something inside were damaged. The man fixed it within short time and it worked. He has like 10 years plus experience and he is sup... Mehr ansehen
På mit arbejde benytter vi nu kun MacVision til alle iPhone og Mac reparationer. De er lynhurtige, har en rigtig god kundeservice og de kommer endda ud på arbejdspladsen og fikser telefoner/compu... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Kom forbi en af vores værksteder og få repareret din smartphone, tablet eller computer med det samme. Ellers bestil tid og så kommer vi til dig og udføre reparationen, hvor og hvornår det passer dig!
Københavnsvej 74, 4000, Roskilde, Vereinigte Staaten
- 70 34 50 99
- support@macvision.dk
- macvision.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Uacceptabel ventetid og service!
Jeg købte et cover til min MacBook air, 13", og da jeg modtog varen var det beskadiget i kanten. Det var som om hjørnet var knækket af. Ud over det virkede koden ikke til velkomstrabatten.
Jeg mailede til macvision hvor jeg efterspurgte en ny kode, så rabatten kunne indlæses. Efter flere dage, sendte en fyr den samme kode som ikke virkede.
Jeg skrev endnu en mail, at koden fortsat ikke virkede samt en beskrivelse, billeder af deskadet cover og datoer for hvor lang tid der gik imellem hver mail, og dette ikke var acceptabelt. Det kunne sagtens vare op til 1 uge før tilbagemelding og ofte måtte jeg sende samme mail før svaret komme.
Efter gentagende mails frem og tilbage skriver webshopadministratoren at jeg kan få en nyt cover tilsendt. Er par dage efterfølgende skriver han, det transperante cover ikke er på lager, men jeg kan få halv pris på samme cover i en anden farve. Jeg skriver tilbage, jeg ikke forstår meningen ved at tilbyde mig et nyt cover til halv pris når jeg kunne modtage det transperante gratis... Burde jeg så ikke få tilbudt det farvet cover gratis? Derefter beder jeg om pengene refunderet, som han godkender.
Efter 2 uger sidder jeg tilbage og ikke var modtaget pengene. Jeg har 2 gange skrevet og spurgt hvorfor de ikke er blevet overført.
Dette er så uprofessionelt at lade kunderne hænge i så lang tid! Denne konflikt har nu varet over en måned! Skal i hvert fald ikke købe noget fra macvision igen.
Dårlig service og cover ridser.
Jeg skrev til kundeservice at deres cover havde ridset min mac, ingen feedback overhovedet! Uacceptabelt at man ikke bare lige svare med et eller andet.

Antwort von MacVision
Fik skiftet skærm, iphone virkede ikke mere!
Fik skiftet skærm på iphone 6, denne virkede herefter ikke. MacVision sagde de havde en forsikring og telefonen blev indleveret.
Efter 4 uger har jeg endnu ikke fået forsikringen udbetalt og forretningen siger der er intet de kan køre?
Meget dårligt service.
Super professionelt
Jeg fik lavet min Ipad air 2 fuldstændig efter bogen. God pris, god service, kyndig rådgivning samt 1. klasses reparation med den længste garanti forpligtelse jeg har kunnet finde hos nogen reparatør i DK. Det kan ikke gøres bedre.
Dårlig service
Skulle bruge en ny oplader til min MacBook, og fik uheldigvis tilsendt den forkerte type. Har efterfølgende sendt tre e-mails til kundeservice om problemet, men har ikke fået nogen reaktion. Helt ok, at der sker fejl i levering men ikke ok, at kundeservice ikke besvarer henvendelser, så nu ryger opladeren retur og jeg finder et andet sted at handle
Elendig kundeservice og overholder ikke leveringstiden angivet på hjemmesiden.
Elendig kunde service, brugte dagen i går på at få status på en ordre som jeg havde bestilt for 5 dage siden, ventetiden på telefonen er ulidelig selvom man er først i køen, og når den endelig bliver besvaret får man besked om, med larmende unger i baggrunden, at vedkommenden ikke har adgang til internettet. Senere på dagen lykkes det mig at få besked om at jeg vil modtage min ordre lørdag.
Idag fredag, modtagere jeg så en mail omkring levering inden onsdag næste uge. Pakken en bestilt søndag med levering inden for 2 – 4 dage, altså senest torsdag denne uge... Det lever de bestemt ikke op til.
Jeg endnu engang forsøgt at kontakte kundeservice, efter 30 min i kø vælger jeg at kontakte MacVision reparation via chat, de fortæller at der i dag fredag er lukket og min pakke derfor ikke bliver afsendt som lovet.

Perfektion
Jeg fik lavet min MacBook Pro uden problemer.
Cover til Mac pro
Den bedste service,en sælger ringede mig op for lige at gøre mig opmærksom om jeg havde set at der var lidt leveringstid på det cover det havde jeg ikke,men pga af hans gode service fandt vi ud af at jeg havde bestilt det forkerte,jeg havde bestilt Mac air,det skulle jo være Mac Pro.
Trylle-trylle og min datter havde det rigtige cover dagen efter.
5 vel fortjente stjerner.
Hurtig levering - blev dog snydt for velkomstrabat
God pris og hurtig levering. Jeg tilmeldte mig dog nyhedsbrevet, hvorved man blev lovet en ekstra rabat på 5% via en rabatkode. Rabatkoden virkede dog ikke, så jeg skrev i bemærkninger at de skulle huske at trække denne rabat. Det gjorde de aldrig... Et ærgeligt irritationsmoment.

Elendig service
Elendig service svare ikke på mails og følger ikke - Har retuneret en Power adapter og kan ikke få dem til at følge op - Dårlig stil !

Antwort von MacVision
Jeg har modtaget min vare en dag efter bestilling. Det kan sikkert anbefales
Tillid
Jeg har kun gode oplevelser med dette firma.. Nem og hurtig levering.. Stor Smiley...
service og hjælp
Det er altid godt at komme ind til jer.
der er super god service og I er altid hjælpsom med ens problem.
havd enten det er Iphone elle iphod.
tak for det.
Netbutik helt igennem fin ekspedition
Når I ikke får 5 stjerner, skyldes det, at der ikke var overensstemmelse mellem den leveringstid, jeg fik oplyst i butikken i Roskilde, og den, der faktisk var gældende for ordren - før jul!!!
Afhentning i butikken forløb dog fuldstændig gnidningsløst, og der var tale om meget fin opfølgning - både pr. mail og telefonisk.
Godt Nytår :-)
Altid hjælpsomme, hurtig og god service
Som altid mødt med godt humør, god service - som absolut ikke bliver dårligere af at den er hurtig og effektiv.
Hurtig levering og god service!
Meget hurtig levering og god service.
Det levede ikke op til forventningerne og de andre anmeldelser jeg har set
Købte en Sphero 2.0
At den først blev leveret efter jul fremgik ikke ved bestilling, men det kan jo ske.
Så fik jeg besked om at coveret ikke kunne leveres i den bestilte farve, så jeg accepterede at få den i en anden farve. Den blev så sendt. Det viste sig så at jeg havde fået coveret i farven usynlig - jeg kunne ihvertfald ikke finde noget noget i pakken.
Der kom så et et par dage senere - sjovt nok i den farve som jeg oprindelig bestilte??
Der var dog nogle ting som var rettidige f.eks. blev pengene trukket inden der var lavet en komplet forsendelse hvilket jo egentlig er før tid...

Antwort von MacVision
God service og hurtig levering!
Det var nemt og hurtigt at finde rundt på hjemmesiden og bestille det jeg skulle bruge.
Da jeg havde gennemført bestilling og betaling osv, gik der to dage, lige op til jul og bum, der var min pakke sørme dejlig lyn hurtigt! :)
Jeg er en meget tilfreds kunde, og vil til hver en tid bruge macvison.dk igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.