MacVision Bewertungen 405

TrustScore 3.5 von 5

3.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik nyt batteri og skærm på min iPhone 5 for lidt over et år siden. Batteriet var blevet løst og raslede. Det blev repareret uden beregning mens jeg ventede. Samtidig blev højttaleren renset, så nu ka... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sendt fire enheder ind efter trafikuheld. To af dem var limet gået op og den tredje enhed blev sendt ind 4 gange uden den blev repareret... Dertil bruger den ene mobil væsentligt mere strøm end da... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

My friend spilled water on my macbook and it stopped working because something inside were damaged. The man fixed it within short time and it worked. He has like 10 years plus experience and he is sup... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

På mit arbejde benytter vi nu kun MacVision til alle iPhone og Mac reparationer. De er lynhurtige, har en rigtig god kundeservice og de kommer endda ud på arbejdspladsen og fikser telefoner/compu... Mehr ansehen

1. Telefonreparaturdienst
  2. Wirtschafts- und IT-Beratungsagentur
  3. Computerreparaturdienst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Kom forbi en af vores værksteder og få repareret din smartphone, tablet eller computer med det samme. Ellers bestil tid og så kommer vi til dig og udføre reparationen, hvor og hvornår det passer dig!

3.7

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service ved “reklamation”.

Fik skiftet højttaler i min iPhone, men desværre virkede Face-ID ikke, da jeg fik den tilbage! De (Claus) fik den fikset dagen efter, da “den naturligvis skulle virke”. Indebar bl.a. en ny skærm ub. Blev opfordret til at vende tilbage, hvis der var det mindste tegn på problemer.
Som forventet, men desværre ikke altid reglen ved reklamationer.

19. September 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget dårlig oplevelse.

Meget dårlig oplevelse.
- Forkert reperation ( Checket af anden reperatør )
- Ved klage over den fejlagtige reperation blev der svaret med flere
desiderede løgne l og istedet for forsøgt at sælge mig en ny brugt telefon.
- Ved efterfølgende skriftlig klager har Macvision ikke svaret.

28. November 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig God service og kvalitet.

Rigtig God pris, kvalitet og service i Holte.
Fik oprindeligt min tlf repareret et andet sted både udskiftet frontglas og baglinse på min Iphone og den var samlet forkert og gabte flere steder, det var dyrt og jeg var ærgelig og frustreret over den inkompetente service det andet sted.
Så tog jeg til Holte hvor de udskiftede glasset til en markant mærkbar bedre kvalitet samlede tlf rigtigt udkiftede linsen og tlf er som ny! Og til en ordentlig pris. Profesionelle folk arbejder i Holte og ikke blot en tilfældige personer som gør det hurtigt og “billigt” som mange andre steder.

9. November 2018

Rigtig god service!

Jeg har benyttet MacVision gennem flere år, og de er de eneste som jeg bruger til at fikse min telefon. De er altid hurtige og rigtig søde at have forbi. Jeg har efterhånden anbefalet dem til en del venner, som også har været rigtig tilfreds med dem. +++++

31. August 2018

Lynhurtig service

Lynhurtig service - altså GOD service! Det tog ikke mere end 15 min at udskifte min skærm.
Vil til enhver tid anbefale det her firma fremfor andre.

6. März 2018

Fantastisk service!

Det er 3 gang jeg bruger MacVision / mr. Mac og jeg kan varmt anbefale det! Har været så tilfreds hvergang! Servicen er i top og de udfører opgaven til top point.

Håber selvfølgelig ikke uheldet er ude igen igen, men det er helt sikker dem jeg kontakter hvis det skulle ske igen.

5. Januar 2018

Very satisfied customer

Their service personnel were very helpful and friendly. They fully explained what they felt the problem could be and were transparent throughout. Super fast turnaround on the repair (1 day) and reasonable cost. I've never written a trustpilot review before but MacVision deserves to be praised.

14. Dezember 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De er flinke nok

De er flinke nok, men vores oplevelse var fuldstændig forkludret.

29. Oktober 2017

Hej Marie,

Vi er glade for at du oplever os som flinke nok. Vi beklager at du har oplevet processen som rodet.

I vores historik kan vi se at enheden er modtaget til ombytning d.11/10, hvor vi forventer en behandlingstid på 5-10 hverdage. 7 hverdage senere oplyser vi dig at sagen er færdigbehandlet og at der bliver sendt en enhed til dig inden for få dage. Altså inden for den oplyste tidsfrist.

Vi hører meget gerne fra dig angående forbedringer til informationen undervejs eller andre ting vi kan gøre bedre.

Mvh. MacVision Mr. Mac

Super hurtig service

Super hurtig service. Lovede tider overholdes

Hej Bent.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ok service ! MEN

Kære MacVision
I havde fået 5 stjerner, hvis ikke det var fordi undertegnet kørte ned til jer for at aflevere mobil personligt .
Flink ung mand tog imod den
Men alligevel gik der 8 dage før en fra samme firma ringer og spørger om koden til Sim + mobil
Det er ikke særligt profesionelt

God og effektiv service

Jeg har længe gået og døjet med skærmen på min Iphone, som var blevet smadret til ukendelighed efter utallige tab på hårde overflader. Jeg gik faktisk og troede at den var ødelagt beyond repair, men på baggrund af venners anbefalinger, besluttede jeg mig alligevel for at sende bud efter en tekniker fra Macvision. Blot et par timer efter dukkede der en tekniker op, der hurtigt fik udskiftet min skærm med stor kompetence. Jeg er meget imponeret over serviceniveauet og den hurtige leveringstid, og vil på det kraftigste anbefale andre at benytte sig af Macvision hvis de oplever problemer med deres Apple-produkter.

Hej Sebastian.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik skiftet hele skærmen på min …

Fik skiftet hele skærmen på min Macbook. Super service - alt virkede professionelt og skærmen blev skiftet til den aftalte pris og leveret før den lovede tid.

Hej Tommy.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super service og ærlighed.

super service og ærlighed.

skulle havet skiftet skærm på iphone og da de er i gang oplyser de mig om at telefonen ikke er ny som jeg forventede. De var søde at tage billeder mm så jeg kunne dokumentere over for butikken hvor telefonen var købt.
synes prisen er ok for det de lavede så jeg kunne klage til der hvor telefon var købt.
Takker for god behandling

23. Oktober 2017

Hej Gitte.

Tak for din anmeldelse af virksomheden.
Vi er er glade for at, du er tilfreds med det hele.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Macvison lever altid op til mine …

Macvison lever altid op til mine forventninger! De har flere gange repareret min skærm på min iphone, og det bedste er hvor hurtigt de kan gøre det. Så undgår man at mangle sin mobil, i flere timer.
Fuldt ud tilfreds!

23. Oktober 2017

Hej Julie.

Tak for din anmeldelse af virksomheden.
Vi er er glade for at, du er tilfreds, og at vi lever op til dine forventinger. Det sætter vi stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og et fedt personale

21. Oktober 2017

Hej Frida.

Tak for din anmeldelse af virksomheden.
Vi er er glade for at, du er tilfreds. vi er glade for at du syndes at vi har et fedt personale. Det sætter vi stor pris på.

Peter / Macvision

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr