Jeg har afgivet en ordre i lørdags 26.07.2025 og intet hørt siden men pengene er reserveret på min konto. Jeres AI chat på hjemmesiden er overhovedet ikke til nogen hjælp og jeg kan ikke finde andre k... Mehr ansehen
MAC svarede på min anmeldelse indenfor 48 timer, men har stadig ikke givet mig mine penge tilbage. Det afsløre og beviser, hvor dårlig deres kundeservice er! Som sagt MAC har jeg allerede henvend... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Erkender fejl men vil ikke løse problemet. Mac erkender de har sendt rabatkode til forkert mail efter deres tilbud på 35% ikke kunne benyttes. Til trods for dette oplyser kundeservice mig at de ikke k... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Lang leveringstid men..
Jeg bestilte min pakke d. 24/11, men jeg blev ret bekymret over leveringen, da der er så mange herinde som skrev at den ikke kom. Så de. 27/11 skrev jeg ind på mail til kundeservice, 1 dag efter fik jeg svar at de opretter et label og trækker pengene når den er blevet afsendt fra deres lager i Belgien. MEN kan først spores når den kommer til Danmark. D. 5/12 modtog jeg min pakke og alt var i! :-) Lang leveringstid men det var også op til black friday og jul så fuld forståelseforståelse. Så man skal være tålmodog.
Har bestilt nogle produkter som jeg ikke har modtaget!
Har bestilt nogle produkter, som jeg stadig ikke har modtaget. Man kan ikke komme igennem kundeservice. Virkelig ringe, og uetisk måde at fører forretning på. Sidste gang jeg handler på jeres hjemmeside og jeres produkter.
Burde være -1
Burde være -1. VIRKELIG dårlig kundeservice. Har forsøgt flere gange at ringe. Sat i kø i 20 min. Bestilte den 17/11 og intet svar endnu. Kan ikke sporer min pakke og de har trukket pengene.... Har skrevet flere emails..
Fuldstændig grotesk at man laver en…
Fuldstændig grotesk at man laver en ordre og efter 9 dage uden henvendelse selv skal tage kontakt til virksomheden for at få at vide at ens ordre har været spærret - indtil den dag man ringer! Hvad er det for en elendig kundeservice at yde til ens kunder - som tillige ikke engang kan få svar på hvordan ordren har været blokeret for i 8 dage.
Nu har man så både haft forlænget behandlings tid og grundet travlhed efter Black friday (min ordre er placeret inden Black friday) skal man så også forvente en forlænget leveringstid. Syntes virkelig det er for dårligt.
Ekstrem ringe kundeservice
Ekstrem ringe kundeservice, og kan slet ikke anbefale at shoppe derfra. Der står at man skal ringe inden for en time for at annullere en ordre, men det tager en hel dag at komme igennem til kundeservice og til den tid er det for sent at gøre noget ved ens ordre.
Ingen fleksibilitet udvises når man glemmer at skrive en rabatkode ind, så må i stedet vente på at min ordre bliver leveret for blot at returnere denne igen. Dette tvinger mig til at lægge en ny bestilling ind, så jeg kan få rabatkoden tilføjet. Rigtig træls online process og kundeservices responstid er under alt kritik!
Hjemmesiden har en del problemer
Hjemmesiden har en del problemer, men udover det, har jeg hverken haft problemer med kundeservice, eller andet.
Fiks jeres hjemmeside
Har egentlig kun haft gode oplevelser med onlineshoppen, har handlet derfra de sidste mange år. Men deres nye design på hjemmesiden har nærmest gjort det umuligt at bestille derfra. Kan ikke komme ind i indkøbskurven, og det hele kører dårligt.
Køb ikke fra online shoppen
Køb ikke fra online shoppen, støt din lokale matas eller magasin i stedet!!!
Jeg bestilte nogle produkter direkte fra deres side i stedet for at købe hos magasin eller matas som jeg plejer fordi der stod at man kunme få 15% velkomst rabat, da jeg så er ved at være færdig opdager jeg at man kan få en læbestift med ved køb over 350 kr.
Man kan dog kun vælge én rabatkode, så jeg valgte læbestiften i stedet for rabatkoden.
Da min pakke så kommer er der ingen læbestift så jeg tager kontakt og beder dem eftersende eller give mig de 15% rabat jeg eller kunne have fået, de afviser og siger jeg kan få en voucher på 25% til mit næste køb.
Der kommer IKKE til at være et næste køb.
Jeg føler mig snydt for 4 dage efter reklamere de gudhjælpemig stadig for en gratis læbestift!
Så hjælp dig selv og lad være med at shoppe herfra
Amazing customer service
I had a slight issue with 1 of their products which they were in no way obliged to help, but the customer service was incredible and they went above and beyond to help!
Uacceptabelt!
Bestilte en lip primer samt to læbestifter fra jeres hjemmeside, men modtog kun lip primeren. Ringer til kundeservice, der fortæller at de to læbestifter er udgået (det var såkaldte "Goodbye" læbestifter, de ikke længere skal have i sortimentet), og at jeg ville få pengene tilbage for disse om 5-7 arbejdsdage.
Jeg undrer mig dog virkelig meget over at jeg ikke har fået en mail om at produkterne ikke kunne leveres, eller at der ikke stod noget på følgeseddelen i pakken. Havde jeg ikke selv taget kontakt til jer, så var I sluppet afsted med det. 100% sikkert at ingen havde kontaktet mig, hvilket er fuldkommen uacceptabelt for et firma af jeres kaliber!
Ud fra lign. anmeldelser her på siden lader det ikke til at det er første gang I praktiserer en "går den, så går den"-mentalitet.
I kan se frem til et opkald om 8 arbejdsdage, hvis pengene stadig ikke er på min konto.
De udgåede produkter er i skrivende stund desuden stadig at finde på jeres hjemmeside, og kan tilføjes til kurven. Så endnu flere kunder kan havne i samme situation som mig. Det er under al kritik!
lipsticks
I do love the mac lipsticks, the ruby woo is my favorite color of lipsticks, which matches my face color very well. And the chili color of lipstick is my second love!!!
Super ringe kundeservice
Super ringe kundeservice. Afventer stadig at få mine penge retur efter fire måneder! Kundeservice kan åbenbart intet selvstændigt uden hovedkontoret, som er ligeså handlingslammet.
Dårlig forretningsmoral!
Utilfredsstillende kundeservice: Køber normalt mine MAC-produkter på Matas.dk eller Magasin.dk, men fik mail om, at hvis jeg bestilte over 400 kr ville jeg få en gratis bronzer med i købet. Derfor benytter jeg Maccosmetic.dk til mit køb.
Ved pakkens ankomst er den faste pudder jeg bestilte i fin stand, men den gratis bronzer er pulveriseret, så meget at pulveret er røget ud af beholderen. Jeg undrer mig over at bronzeren kan være fuldstændig smadret men min pudder er fin. Kontakter derfor kundeservice med forventning om at få erstattet den smadrede bronzer med en ny. Jeg kan ikke få en ny tilsendt og begrundelsen er, at det er et gratis produkt! Af kundeservice får jeg tilbudt 15% voucher til næste gang jeg handler på deres side, som plaster på såret.
Men jeg tror ikke jeg handler dér mere. Sidste gang jeg gjorde brug af et tilsvarende tilbud, og købte for over 400 kr, OG også skulle have haft en gratis bronzer med i pakken, så var der ikke nogen bronzer med. Kontaktede dengang kundeservice for at få dem til at eftersende den, men det kunne ikke lade sig gøre. De skulle kontakte hovedkontoret, jeg rykkede, men hørte aldrig noget og gav op.
Jeg vil anbefale interesserede at købe deres Mac-produkter andre steder end på hjemmesiden her, for kundeservicen er virkelig ringe!
Undren: Hvorfor var der ikke en gennemsigtig plastikbeskyttelse i bronzeren, som der er på alle andre pudderprodukter fra MAC? Var bronzeren allerede defekt ved afsendelse fra MAC?
Den dårligste kundeservice - ever
Jeg købte i forbindelse med Black friday nogle produkter. Jeg fik tilsendt de forkerte og kontaktede straks kundeservice, og fik oplyst hvordan jeg skulle forholde mig, da man nemlig ikke blot kan returnere de forkerte varer og få tilsendt de rigtige. Nej, man skal bestille det igen på deres hjemmeside, og eftersom mine produkter var købt med Black friday rabat, ville jeg have den rabat på de produkter jeg skulle kæbe en gang til 😱. Så skulle kundeservice have fat i hovedkontoret for at få en rabatkode, men her 1 1/2 måned senere har jeg stadig ikke fået hverken rabatkode eller de rigtige produkter - til trods for at jeg har rykket utallige gange. Så min anbefaling er - hold jer langt væk, for man skal lede meget længe for at finde en kundeservice der er så dårlig.

Antwort von Maccosmetics
Kunne ikke være mere glad!
Bestilte 3 refill øjenskygger, en fix plus og en strobecream.
Der stod så at når man bestilte for over 350 kr. Får man gratis fragt og et luksussample. Elsker samples så tænkte fedt.
Bestiller pakken efter klokken 16 en onsdag og får pakken tidligt om morgenen tirsdag. Kunne hele tiden følge med på track & trace så det gjorde det meget beroligende efter alle disse dårlige anmeldelser herinde.
Da jeg modtager pakken idag og får åbnet den ser jeg at mit såkaldte luksussample er en cleanse off Oil på 30 ML! Det kalder jeg et luksussample!
Kommer helt sikkert til at bestille mere fra jer!!
Blatantly anti male attitudes
MAC Counters are blatantly sexist - anti male.
On Friday 5 October 2018 between 16:30 and 17:00 I visited the MAC concession inside the John Lewis store in Nottingham city centre.
There were two members of staff working and both were busy. My daughter caught the eye of one of the young ladies, who said that although her colleague was dealing with an appointment and would be tied up for quite some time, if I were to wait 10-15 minutes she would be available to help me. So I patiently waited my turn, about 20 minutes in total.
As I took my seat in front of a mirror and explained what I was hoping for, the assistant broke off from my consultation to answer questions from a newly arrived female customer. Then she returned to me with an apologetic rhetorical request, “would you mind waiting a moment while I serve this customer?” as she disappeared again to deal with what I thought was the newly arrived customer. But as I looked round, she was actually serving yet another freshly arrived customer.
I picked up my belongings and left the MAC concession in absolute disgust at the total disrespect I had been shown.
I had waited patiently for 20 minutes for my consultation, but because I’m a man I was automatically downgraded as not worthy of MAC’s full customer service. Not only did your employee ignore me to talk to a newly arrived female customer with no apology, she then made her excuses to keep me waiting again while she chose to serve yet another walk-in female customer.
And this harks back to my first experience of MAC at your concession in Manchester’s House of Fraser store. There I was looking for what I was asking for in Nottingham – some foundation or concealer that would minimise some pigmentation variations on my forehead and a little skin blotchiness. In Manchester, the lady just sat me down and tried out a couple of compact powders on me before selling me a compact of Studio Fix No 41. As a guy unused to this environment, and not a little embarrassed (yes, in this day & age, still embarrassed!).
The reason I had gone into the Nottingham concession (my daughter lives in Nottingham, I live in Manchester) was because I felt the Studio Fix was actually too pale as I have a darker complexion and, based on my Manchester experience, I was expecting just to be tested on the same product but a couple of shades darker. HOWEVER, both the Nottingham employee and my daughter asked if I had had a colour profile made up. Obviously I hadn’t because I didn’t know what they were talking about.
Which brings me to my complaint: do you not have an equal access policy? Or is your service prioritised for women? Not being offered the full service in Manchester and then the complete absence of professional courtesy I experienced in Nottingham was out and out sexism. If not, it has to be the most downright abominable customer service I have ever experienced in a retail setting.

Svar på anmeldelse!
Som sagt MAC har jeg allerede henvendt mig til kundeservice pr. tlf. og via e-mail flere gange. Så det er overflødig og unødvendigt at give endnu et standardsvar, som jeg ikke kan bruge til noget. I burde bruge tid på at behandle kundernes henvendelser lige så hurtigt, som i besvare anmeldelser på Trustpilot!!!
Opdatering d. 28. august 2018
Stadig intet svar på mine e-mails, og jeg har heller ikke fået mine penge tilbage!

Antwort von Maccosmetics
Bookede makeup til mit bryllup hos Mac…
Bookede makeup til mit bryllup hos Mac Sønderborg et halvt år før dagen og får at vide, at jeg skal dukke op et par dage før, så vi kan aftale nærmere.
Jeg kommer flere gange og bekræfter min aftale, da de ikke virker til helt at have styr på det, og her lader det til at være i orden.
Fire dage inden bryllup dukker jeg op igen. Først kan de ikke finde min booking. Herefter en besked om at 'de kun er én på arbejde den dag, og hun er ny og har ikke prøvet det før, så de er ikke sikker på, at hun vil'. Dernæst nyheden om, at det ved de først endeligt fredag (brylluppet er lørdag). Til sidst en fræk kommentar om 'jeg ikke har en back-up plan'.
Jeg fandt heldigvis en erstatning i sidste øjeblik, men mage til useriøs og uprofessionel adfærd skal man lede længe efter. Sætter ALDRIG mine ben der igen.

I like Mac
I like Mac. Good quality and high end looking brand. I got one lipstick that wasn't the greatest, but everything else I got was good so far!
Forfærdelig service og lokkende tilbud med uacceptable hvilkår.
Mac produkter er fantastiske men desværre er deres kundeservice en helt anden!
I påsken gik jeg for første gang online for at bestille (da butikken der forhandler produkterne er lukket her hvor jeg bor).
Da jeg ville bestille en foundation og en mascara så jeg til min store glæde at de kørte en påske-kampagne hvor man fik 2 fullsize produkter med som gave hvis man bestilte for 499kr. Jeg valgte derfor at tilføje et produkt mere så jeg kunne nå de krævede 499kr.
En uge efter modtog jeg min pakke som indeholdte mine produkter og nogle små sampler (som var en velkomst gave da det var første gang jeg handlede) de 2 fullsize produkter var dog ikke i pakken.
Ud over de manglende produkter modtog jeg en mascara der var nærmest Tom for make up. Jeg er ikke ny til MAC produkter og mascaren var næsten tør på børsten hvilket ikke er normalt!!
Jeg ringede derfor idag til kundeservice. Første problem var at fyren jeg talte med ikke kunne finde min ordre i deres system. Han blev ved med at spørge til om jeg nu var sikker på det var fra deres hjemmeside jeg havde købt. Efter lang tid samtale frem og tilbage hvor jeg oplyste alle tænkelige oplysninger (adresse, ordrenr, kundenr, leveringsadresse osv) gav han op. Han lovede at vende til bare så snart han havde fundet mig i systemet. Mht til den tørre mascara skulle jeg tale med en anden afdeling så han stillede mig igennem. Her fik jeg fat i en kvinde der sagde jeg skulle snakke med en 3 men hun var meget travlt optaget. Hun ville istedet for hende til at ringe mig op.
4 timer senere havde jeg hverken hørt om de havde fundet mig i systemet ej heller fået opringningen fra produktspecialisten. Jeg valgte derfor at ringe op igen. Manden jeg talte med nu fandt mig hurtigt på min adresse.
Han rodede længere tid rundt i mine varernumre for efterfølgende at konkludere at jeg ikke havde modtaget gaven fordi kampagnen var så længe lager haves, og der tilsyneladende ikke var flere på lager da jeg bestilte. Jeg spurgte om han ikke kunne forstå min frustration -ikke nok med ikke at modtaget gaven men jeg havde tilmed tilkøbt ekstra vare for at opnå kampagnens hvilkår. Herefter fik jeg en lang nedværdigende lektion om at handle på nettet og at jeg burde vide at gaven ikke ville komme når jeg ikke kunne se den i min indkøbskurv.
I forhold til min tørre mascara har jeg endnu ikke hørt tilbage.
Synes ærlig talt at MAC’s service er uacceptabelt og slet ikke i tråd med den professionalisme mærket brander sig med!!
Opdatering: jeg fik mine penge tilbage for mascaren.

Antwort von Maccosmetics
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.