Fra op til 20 opvågninger til en rolig aften/nat: Alle pengene værd!
Vi gik til Maria efter næsten 4 måneder hvor vores lille pige på nu 7 måneder oftest havde 10-20 opvågninger per nat, hvor hun skulle bounces i søvn igen i hendes lift.
Desuden skulle hun også bounces i søvn når hun blev lagt til at sove.
Vi havde været ved alt fra ergoterapeut, osteopat, zoneterapeut, børnelæge, ØNH-læge, søgt på nettet og spurgt Ai. Nogen af tingene hjalp lidt på noget, men i sidste ende havde vi samme problem.
Til sidst besluttede vi os for at opsøge en søvn coach, selvom vi var i tvivl og synes det var lidt dyrt. Vi var bange for bare at spilde en masse penge.
Det skulle vi have gjort fra starten af.
Allerede fra første nat, sov hun pludselig hele aftenen efter putningen, og uden at hun skulle bounces i lift, og vi havde pludselig aftenen for os selv og smagen af et liv igen.
Vi havde svært ved at tro på at det virkede så hurtigt, og turde ikke rigtig tro på at det kunne passe i længden.
Putningen var dog lang og hård, men det er en del af processen, og det er blevet meget bedre.
Nu bruger vi omkring 30 minutter på at putte hende ved 7 tiden, og har hele aftenen for os selv, uden at løbe op hver halve time for at bounce hende i søvn igen når hun er der på baby alarmen. Så vågner hun måske 3-4 gange i løbet af natten nu, 2-3 af dem hvor hun alligevel skal spise.
Som Maria sagde, kan der være noget tilbagefald, hvor man bare skal køre på, og det skete også i en periode hvor hun havde feber, men vi virker til at være på den anden side af det igen.
Maria anbefalede at starte med nattesøvnen, og derefter angribe lurene om dagen, hvor vi er nødt til at lade hende falde i søvn i bæresele. Det skal vi snart i gang med, og er spændte på at se om vi også kan få noget mere tid for os selv i løbet af dagen.
Alt i alt en rigtig god oplevelse med virkelig gode resultater. Maria er utrolig grundig, sender et omfattende spørgeskema inden, og er både ærlig og lyttende at snakke med.
Det var alle pengene værd, og man kan se hvor meget tid hun egentlig bruger på at sætte materialet sammen for en, så man får virkelig noget for pengene.
Vi valgte at gå med en 1,5 times konsultation og en søvnplan oveni, og det har dækket det meget godt. Vi kunne måske også have gået med den fulde pakke.
Søvn planen går virkelig i detaljer om alt, og er fuldt med gode forslag og skemaer man kan følge.