Wat een ontzettend fijn bedrijf. De reactie was snel en er kon al gauw een afspraak gemaakt worden. Ondanks dat installatie van een video intercom in ons oudere jaren 30 woning om wat creativiteit vro... Mehr ansehen
Robert is een vakman, deskundig en denkt mee om een goede oplossing te vinden. Ben zeer tevreden over zijn dienstverlening. Hij staat direct klaar voor je als je een probleem hebt.
Wij hebben een intercom systeem door Molenkamp bijna een jaar geleden laten installeren. Alles ging soepel en vakkundig geïnteresseerd. Na bijna een jaar hadden we vragen in verband met het installe... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Molenkamp Beveiliging is een toonaangevend beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het bieden van hoogwaardige beveiligingsoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Met jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche, levert Molenkamp Beveiliging op maat gemaakte diensten, waaronder alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole, en 24/7 monitoring. Het bedrijf staat bekend om zijn klantgerichte benadering, waarbij betrouwbaarheid, efficiëntie en een persoonlijke service centraal staan. Molenkamp Beveiliging streeft ernaar om klanten een veilig en beschermd gevoel te geven, door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en ervaren beveiligingsprofessionals.
Maarschalklaan 59, 3417SE, Montfoort, Niederlande
- 0348794520
- info@molenkamp-beveiliging.nl
- m-ibi.nl
Robert is een deskundig vakman...
Robert is een deskundig vakman en van alle markten thuis. Hij heeft ons ICT-netwerk (bedraad en draadloos) aangelegd en onderhoud dit zowel op locatie als op afstand. Mochten zich "verrassingen" of problemen voordoen dan maakt hij altijd tijd vrij om je met voorrang te helpen.
Betrouwbaar en professioneel
Molenkamp ICT is een betrouwbaar bedrijf. Hij doet wat hij beloofd en probeert je op elke mogelijke manier te helpen. Met plezier gaan we al jaren voor al onze computer problemen naar Robert.
Goede en duidelijke communicatie en een…
Goede en duidelijke communicatie en een nette werkwijze
Topper
Kwam keurig optijd. Heeft echt als expertise ict. Heeft mijn camera’s opgehangen en geïnstalleerd. Geboord door de gevel, alles netjes afgewerkt.
Vriendelijke in contact en denkt graag mee.
Afspraak is afspraak
Offerte duurde iets, afspraken, uitvoering, nalevering en facturering alles heel netjes en correct afgehandeld.
Aanbevolen.

Antwort von Molenkamp Beveiliging
Hulp na installeren zelfs na een jaar.
Na bijna een jaar hadden we vragen in verband met het installeren van de software op de telefoons. Het antwoord kwam direct en uitgebreid uitgelegd hoe het moet en nogmaals de installatie stappen door gestuurd.
Perfect service en super aardig man.
Prima ervaring
Top service!
Robert heeft mij fantastich goed geholpen! Bij het vervangen van het analoge camera systeem naar IP camera's. Het trekken van de data kabels verliep zeer professioneel en soepel. Alle's netjes afgewerkt zoals het hoort! Zeker een aanrader & prettig om mee te werken.
Installatie bel- en deursysteem
Installatie laten doen voor een belsysteem voor ons appartementen complex. Robert heeft het keurig netjes geinstalleerd. Komt afspraken na en levert gewoon goed werk zoals afgesproken. Aanrader!
snelle reactie en oplossing
Er werd snel op de hulpvrag gereageerd en probleem werd ook adequaat opgelost
Prima, probleem opgelost
Bestaand bel- en intercomsysteem is op prettige en vakkundige manier gerepareerd. Aanrader.
Deurbelsysteem is snel en netjes…
Deurbelsysteem is snel en netjes geinstalleerd en de communicatie verliep heel soepel.

Altijd goede ervaringen met Robert
Altijd goede ervaringen met Robert. Nieuwe modem, Robert gevraagd deze te installeren, zodat ons netwerk stabiel blijft, Robert had snel tijd voor ons en heeft ons weer goed geholpen.

Antwort von Molenkamp Beveiliging
Snel na opname een offerte prijs…
Snel na opname een offerte prijs kwaliteit goed.
En de tijd genomen voor de installatie.

Antwort von Molenkamp Beveiliging
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.