Stabil og kvalitets vask af vinduer. Desuden hurtig svartid på henvendelser og kunne nemt tilpasse sig et tidsrum på dagen som ønsket i vores tilfælde. Kan klart anbefales.
Professionel og grundig udførelse, der bliver altså skrubbet godt på de ruder! Let at komme i kontakt med firma, kort svartid på mail. Uden problemer ændrede de frekvensen for pudsning efter mit ønske... Mehr ansehen
Stabil og altid veludført arbejde.. Smilende og hensynsfuldt personale. De laver sjov med børnene, og har oplevet at blive ringet op da barnevognen stod under ruden - han ville lige høre om et barn... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vinduespudsning til både private og erhverv. I 15 år har vi holdt nordjyders vinduer rene. Vi vil gerne være kendt for god service og kvalitet, som kunderne vil benytte i flere år. Arbejdet udføres i fast interval der aftales med hver enkelt kunde uden at der er nogen form for binding på aftalen.
Hedegaardsvej 33, 9440, Aabybro, Dänemark
- 20973702
- info@m-clean.dk
- m-clean.dk
Altid god service og fantastisk arbejde…
Altid god service og fantastisk arbejde !
Altid ordentlig arbejde.
Altid flotte vinduer efter jeres besøg…
Altid flotte vinduer efter jeres besøg 👌
Vh Tove Lykkemark Nielsen
Fredericiagade 13. B. St. 9000 Aalborg
Det er en fornøjelse at have…
Det er en fornøjelse at have vinduespudseren på besøg, - en flink og behagelig mand, der leverer et perfekt arbejde. Super.
Altid fint resultat og meget…
Altid fint resultat og meget serviceminded firma - kan varmt anbefales !
God service og kvalitet til rimelige…
God service og kvalitet til rimelige priser
Har kun positivt at sige.
Effektive, prisbevidste og kvaliteten af arbejdet er altid i top. Jeg fik M-Clean anbefalet af naboerne, og jeg har ikke fortrudt det et sekund. Det gør jo heller ikke noget, at de er billigere end de nærmeste konkurrenter i mit område.
God pris og høj kvalitet
Verdensklasse service.
Verdensklasse service.
De havde ved et uheld glemt at vires lejlighed. Da vi efterfølgende henvendte os til dem, kom de og pudsede vinduerne inden for få timer!
Virkelig dejligt
Helt perfekt🤩 vi bor på 3.
Helt perfekt🤩 vi bor på 3. sal, alt taget + altanen, kan kun anbefales👍🏼
Nem og god service!
M-Clean har lavet et rigtig flot arbejde med vinduespudsning ved min lejlighed. De er nemme at komme i kontakt med og nemme at lave aftaler med. Eksempelvis var jeg ikke hjemme så de kunne komme igennem til altanen, så jeg lagde en nøgle de selv kunne bruge. Intet problem. Rigtig god service!
Rene vinduer og super service gennem flere år. Altid i godt humør.
Pålidelig og professionel service
Pålidelig og professionel service, som kun efterlader et perfekt stykke arbejde
Fantastisk service og ordentlighed
Fantastisk service og ordentlighed. M-Clean er yderst pålidelig og har ordentlige faste folk, der sørger for at vores vinduer altid er yderst rene. Vi bor på 1. sal og M-Clean har brugt vaskeanlæg, som er perfekt til vinduer på 1. sal. Ordentlighed er virkelig noget Morten har bevist eksisterer 👍 Tak Morten og M-Clean Team.
En fornøjelse at nyde Aalborgs…
En fornøjelse at nyde Aalborgs næstbedste udsigt når M-Clean har været her med den lange stang med børste på 😊
GODT NYTÅR 🎉
- med afstand.......
Dejlige rare mennesker og topklasse…
Dejlige rare mennesker og topklasse service.
Fremragende vinduespudser
Fremragende vinduespudser. God service og flinke og venlige pudsere. Har kun brugt M-Clean til mine vinduer.
Super firma!
Rigtig fint firma. Overholder tider og jobbet udføres upåklageligt. Der er ikke en finger at sætte på noget. Rigtig god service! Kan klart anbefales.
Altid super udført arbejde af M-Clean…
Altid super udført arbejde af M-Clean Vinduespolering. Kan varmt anbefale firmaet.
Fantastisk service og ordentlighed
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.