Lige fra man kommer ind af døren er der rigtig god atmosfære. nem tidsbestilling. super dygtig tandlæge, behagelig og hurtig. stort ug.
Jeg har været patient i klikken i flere år, og været tilset af både Jens og Reda i årerne. Begge tandlæger er nærværende, grundige, hjælpsomme og giver en fantastisk rådgivning. Reda har hjulpet... Mehr ansehen
Har været kunde i mange mange år. Er glad og tilfreds, men har ikke haft store problemer. Vil overveje skift hvis større ting skal laves da de ligger i den dyre ende.
Lige fra man kommer ind af døren er der…venligt
Lige fra man kommer ind af døren er der rigtig god atmosfære.
nem tidsbestilling.
super dygtig tandlæge, behagelig og hurtig.
stort ug.
Virkelig god oplevelse
Jeg var hos Jens i dag for første gang og fik fjernet sting fra en visdomstandsoperation som Godt Smil-tandlægen i Virum ikke ønskede at fjerne rettidigt. Derudover fik jeg en second opinion af mit forløb med fjernelse af tanden og hele vejen igennem var Jens sympatisk og imødekommende. Det var en god oplevelse på alle måder. Jeg ser allerede frem til at gå fast hos Jens og hans team.
Fin behandling efter indsendelse af kritik.
Jeg har netop skrevet en ret så negativ anmeldelse af Lyngby-Tand Klinik, Boulevarden 2. Efter kommunikation med klinikken, og deres nu meget fine behandling af min klage, bliver jeg nødt til, at ændre min opfattelse og anmeldelse. Jeg håber, at der ikke er for mange der har nået, at læse min kritik, og ændrer straks antal stjerner.
Virkelig god oplevelse uden smerter
Har skiftet tandlæge og er nu hos Lyngby Tand, hvor jeg i dag fik ordnet/udskiftet en flydning. Virkelig en god oplevelse trods tandlægeskræk. Hurtigt, effektivt og meget professionelt. Ingen smerte og man føler sig virkelig i gode hænder. Kan absolut anbefales - især hvis man er meget lidt glad for at gå til tandlæge.
Først besøg hos Lyngby-tand
Først besøg hos Lyngby-tand.
Tandlæge Jens Siverts Rantorp gav meget venlig og tryg behandling. Kontrol, tandrensning og røntgen alt til Ug 👍
Receptionen også venlig og hjælpsom.
Ny tid igen om et år :)
Man modtages hjerteligt og trygt i…
Man modtages hjerteligt og trygt i klinikken, der i højeste grad emmer af ro og fortrolighed. Jeg blev behandlet af tandlæge Jens Siverts, som var dybt professionel og nænsom, tillidsvækkende i højeste grad og uden nogen former for bebrejdelser om de mange mange år, jeg har gået uden tandlægebesøg. Fra jeg trådte ind ad døren fik jeg ros for at have taget det store skridt som de var meget opmærksomme på, at det er, når man vælger at gå til tandlægen efter så mange år uden besøg. Den angst og nervøsitet, jeg havde ophobet henover denne lange årrække endte her, som slukkede de for det på en kontakt. Hvad jeg havde håbet og sat min lid til ved netop denne klinik gik i lykkelig opfyldelse. Fortrolighed, ro, tillid, forståelse, mildhed, nænsomhed og professionalisme. Jeg er lettet og dybt, dybt taknemmelig og vil i højeste grad anbefale alle dette fantastiske sted!
♥️♥️♥️🎁
Fik en akut tid idag - tak til jer - fik en fin og proff behandling - selv med akut- gebyret er i meget billigere end min tandlæge i København . Det giver bestemt stof til eftertanke ♥️♥️
Du får ikke en bedre tandlæge
Reda har hjulpet mig gennem et lidt længere tandforløb - og jeg er blevet så glad for mit smil.
Man bliver altid taget god i mod hos Lyngby-Tand. Varmeste anbefalinger - når først man er blevet patient der, så bliver man hængende :-)
Keep smiling og thumbs up for Lyngby Tand
Efter min gamle tandlæge gik på pension, har jeg været lidt uheldig og endte på min søgen efter en ny seriøs klinik, med at komme til Lyngby Tand og Jens for en større opgave med flere implantater. Jeg har fået en yderst tryg, professionel og venlig behandling og resultatet er blevet fantastisk! Her forbliver jeg patient og jeg vil varmt anbefale Jens og hans kollegaer til alle.
Den bedste og dygtigste tandlæge,som…
Den bedste og dygtigste tandlæge,som jeg nogensinde har haft.
Jeg startede i klinikken hos Jens for et par måneder siden og blev taget så flot imod som ny patient. Det var meget rørende.
Jens er fantastisk dygtig,rolig og meget empatisk. Klinkassistenterne Sara og Grace er også søde og meget imødekommende.
Jeg er fuld af beundring for hans dygtighed og rolige genyt hver gang,hvor jeg kommer i klinikken.
Jeg har varmt anbefalet ham til venner og familie efterfølgende.
Dygtig og behagelig tandlæge
Yderst kompetent, behagelig og ærlig tandlæge. Er gennem flere år kommet hos Jens og kan varmt anbefale Jens og de andre tandlæger på klinikken, hvor der er en god, tryg og behagelig atmosfære.
Jeg har været kunde gennem mere end 10…
Jeg har været kunde gennem mere end 10 år og oplever altid en professionel, tryg og god behandling. Kan varmt anbefales.
Jeg føler mig tryg og oplever god…
Jeg føler mig tryg og oplever god behandling hos Lyngby Tand. De kan varmt anbefales. Andreas Wolf, Smørum
Super dygtig tandlæge
Super sød personale.
God at at forklare inden de går i gang.
Nemt at finde.
God til tandlægeskræk.
God til at overholde den aftalte tid
God til at overholde den aftalte tid.
Udfører den nødvendige behandling på en kompetent og behagelig måde.
Fremragende tandpleje og service
Kan anbefales.
Kan anbefales.!
De altid flinke og man går altid ud med et smil.!
Tak for god behandling!
Føler mig altid i trygge hænder hos Jens, uanset hvad “opgaven” går ud på!
Det samme gælder for mine børn. Tidligere var de ret nervøse for at komme til tandlægen, men efter de er begyndt hos Lyngby Tand, er nervøsiteten væk.
Iøvrigt modtages man altid med et smil...
Har været kunde i mange mange år
Altid bedste behandling
Altid bedste behandling. I gode og trygge hænder.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.