Unternehmen hat geantwortet
Har vart bra och stabilt fram till nu...mina uttag hamnar i standardkobtrollen..kundtjänst har ingen info uan säger att man haft otur..men jag ligger i den stsndardkontrollen på två spelbolag nu..verk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lyllo Casino är en nytänkande online spelsajt med svensk spellicens som erbjuder Casino och Odds produkter. Här hittar du över 2200+ Slots & Casinospel. Megaways-spel med fler vinstvägar. Jackpots som faller ut varje dag. Casino med Swish & BankID. Supersnabba bankuttag. Pay & Play med direkt-bankinsättning! Snabb registrering. Snabba bankuttag. Swish & BankID.
3rd Floor, Spinola Park, Triq Mikiel Ang Borg, St. Julians, SPK1000, Malta, SPK1000, St. Julians, Malta
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Lider du av ett spelmissbruk? Glöm psykolog, antidepp och KBT - Lyllo Casino är det enda botemedlet du behöver! Du vinner nämligen INGENTING här. Har spelat på många casinon och även om man alltid går back så har man i alla fall fått illusionen av att gå med vinst. Men inte på Lyllo - här går man back hela tiden och det gör så ont i plånboken att man aldrig mer vill spela eller ens höra ordet "casino" igen.

Antwort von Lyllo Casino
Kan man ge noll stjärnor? Får inte ut vinsten. Gå inte på Lyllo Casino!

Antwort von Lyllo Casino
Otroligt dåligt bemötande av kundtjänst. Försökt att få ut pengar i 1 vecka men blir bara ombedd att fixa nya intyg, personbevis, kontoutdrag etc. Allt för att slippa betala ut vinster. ARN och spelinspektionen kontaktad.

Antwort von Lyllo Casino
Om du är en ny spelare, kan casinot initialt locka dig med en mindre vinst. Därefter upphör dock vinsterna, oavsett insatsens storlek, då casinot tenderar att behålla alla medel. Jag avråder bestämt från denna casino...

Antwort von Lyllo Casino
Jag körde en välkomnstbonus, omsatte 20 gånger och skulle ta ut 2400kr men fick vänta i över en månad för att dom skulle ljuga och säga att jag inte skickat in dokument som behövdes. Så istället för o skicka det jag vann skickade dom 200kr på swish ”återbetalning”

Antwort von Lyllo Casino
Sämsta casino någonsin. Omöjligt att få en enda vinst. Har spenderat så mycket pengar på denna sida utan någon vinst alls!!! Ett riktigt scam casino. Bonus på slots betalar aldrig över 20x insatsen om man ens har tur att få en. Kommer aldrig mera spela här igen!!!

Antwort von Lyllo Casino
sämsta sidan någonsin vann 1600 efter omsättningskrav från välkomstbonusen men sen låter de mig inte ta ut pengarna gör allt de ber om får inger ändå usch

Antwort von Lyllo Casino
sämsta sidan jag någånsin har spelat på, tog min bonus spela klart bonusen och har gjort min omsätting, men får inte mitt uttag har väntat i fyra veckor sckiat massa dokument och så vidare men funkar ändå inte, kundservice suger rejält hjälper inget, rekomenderar dig att inte köra på denna sidan.

Antwort von Lyllo Casino
Bluff casino vet inte varför svenskacasino tillåter dem!

Antwort von Lyllo Casino
Mina facking grabbar. la in 1147kr gick hem med 7200kr. WHALLE. VI ÄR RIKA. INSHALLA VI MATA FÅGLARNA, DOM VAR HUNGRIGA OCH JAG MATA,. GISSA VEM SOM VAR HUNGRIGAST: JAG WALLA

Antwort von Lyllo Casino
Lyllos RTP måste vara 0%.
Inga bonus spel o knappt några vinster. Nu spelat 5h utan bonus spel o pengarna försvinner snabbare än du hinner dricka upp din kaffe.
Detta är bara ännu en site som inte värnar om sina spelare utan bara vill plocka av dig alla pengar. Vinst chansen är noll!

Antwort von Lyllo Casino
De är tjuvar. Man kan inte ta ut vinsten.

Antwort von Lyllo Casino
This is a complete fraud gambling website. Your bonus can never be withdrawn, even if you win $1K usd. You can not play real-time gambling, only their pre-selected slots. Do not waste your money.

Antwort von Lyllo Casino
Mycket bra, fick 300% i bonus och efter att omsättningsvillkoren var klara betalade de ut vinsten inom 15 minuter!

Antwort von Lyllo Casino
Spela inte hos lyllo och snabbare , du blir bara lurad. Svenska Soelinspektionen säljer spel licenser även till oseriösa spel företag ! Spela felfritt på svenska spel och ATG casino istället !

Antwort von Lyllo Casino
Orimligt låga vinstchanser och dessutom stjäl de en krona av dig typ ett spin av tre.
Du planerar att spela 5kr per spinn ner till 100kr för att sedan plocka ut det om det verkar dött på vinstfronten. Håller du inte stenkoll på saldot så går planerna åt h---e pga att de vart och vartannat spinn drar 6kr av dig istället för 5kr. Dessutom kostar det dig en krona att öppna och stänga spel.
De lär tjäna en skaplig extrahacka allt som allt genom att bara stjäla av sina kunder utan förklaring.

Antwort von Lyllo Casino
Värsta Casinot på hela svenska marknaden. Vann 15,000 kr för 5 månader sedan. Fick inte ut pengarna pga av dokument som ska skickas in. Har skickat in alla dokument men utan svar på 1 månad nu. Detta är ett scam casino. Har även påbörjat en anmälan till ARN och spel inspektionen.

Antwort von Lyllo Casino
Busenkelt att sätta in pengar, tyvärr är det ungefär samma odds att lyckas ta ut pengar som att vinna jackpot. RIktiga bluffmakare!

Antwort von Lyllo Casino
Tappat min lön 5 månader i rad första dagen pågrund av detta. Testa inte hemma. 0/10

Otroligt dåligt spelbolag.
Jag ångrar att jag inte läste omdömen INNAN jag gick på deras bluff!
Precis som alla skriver är de helt ovilliga att betala ut vinster. Har väntat flera veckor på att få ut de 10000kr jag vann. De begär in otaliga mängder underlag men nekar ändå uttag. Ingen kundtjänst får man tag i utan endast mejlsvar med inklistrade automatiska svar utan egentligt innehåll. Den enda jag ”pratat” med är deras chattbot som inte förstår mycket.
Som övriga här skriver jag detta för att andra ska ha en chans att undvika att gå på deras bluff!!

Antwort von Lyllo Casino
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.