Absolut ingen betjening var, hvad jeg oplevede hos Lykke sko i formiddag, påske lørdag. En dag hvor butikken ellers var godt fyldt med kunder, men som sagt ingen service. To unge kvinder stod godt no... Mehr ansehen
Jeg forstår ikke de mange positive anmeldelser af denne webshop. Efter min mening er den nærmest ubrugelig til søgning efter fx støvler til barn: - man kan ikke søge på størrelser - ikke engang... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte to par sko via miinto.dk Ventede og ventede, men der skete ikke andet end der stod at ordren venter. Efter 6 dage bliver ordren annulleret uden forklaring. Skrev en mail til forretningen efter 4... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Lykke Sko er en familieejet og -drevet skobutik, der med sin centrale beliggenhed i Silkeborg er byens førende forretning med rigtigt fodtøj til både børnefamilier, modebevidste unge, og det voksne publikum. Forretningen ejes i dag af Trine og Jacob Lykke, der har 15 fuldtidsansatte og 5 deltidsansatte til at hjælpe sig med at give skoene ben at gå på. Forretningen blev grundlagt i 1976 af Jacobs tante og onkel, Ulla og Mogens Lykke, der drev den sammen frem til generationsskiftet i 2009. Lykke Sko har altid været drevet med hjertet, og med fokus på service, "value for money" og mode. Personalet i forretningen - hvoraf adskillige har været ansat i både 10, 20 og 30 år - er kendt for det gode humør og den fine service. Sortimentet er bredt, og tæller mere end 70 forskellige mærker på hylderne - ikke mindst ECCO, der har sin egen afdeling - en shop-i-shop - i butikken. Der er gennem årene foretaget adskillige udvidelser, både over og under jorden, idet butikken er udvidet ned ad Søndergade, og senest i 2008, hvor der blev gravet 120 m2 kælder ud i baggården, for at samle hele det store lager på én etage. I dag er Lykke Sko en af landets allerstørste skobutikker. Trine og Jacob Lykke er den tredje generation af familien Lykke, der står klar til at give silkeborggensere og tilrejsende en god service, idet Gretha og Henry Lykke - Mogens Lykkes forældre, og Jacob Lykkes bedsteforældre - i 1961 købte et trøskoværksted, der senere skulle blive til en lille skobutik.
Torvet 2, 8600, Silkeborg
- + 45 31 500 450
- info@lykkesko.dk
- lykkesko.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Virkelig ubehagelige oplevelse med en…
Virkelig ubehagelige oplevelse med en hvor man som mor intet havde at sige om hvad der er bedst for ens børn i fodtøj. Anbefaler ikke at nogen skal købe sko til børn her.
Fantastisk sødt & troværdig betjening
Fantastisk sødt & troværdig betjening. Jeg havde egentlig ikke brug for sko men jeg mødte verdens bedste sælger.. Lykke sko har vundet en fast kunde Du skal ha' æren høje søde blonde pige med accent :-)
Mega hurtigt levering
Mega hurtigt levering og gratis returnering.
Jeg er fan👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Betale merpris for TÆT gummistøvle
Er netop kommet kommet hjem efter en rigtig træls oplevelse! Vred og skuffet.
Købte et par gummistøvler til min dreng, som efter en måneds brug viste sig at være utætte. Fordi jeg havde købt dem på tilbud og fordi de nu ikke længere kunne købes til samme pris i butikken, kunne ekspedienten ikke bytte og give mig et par andre tætte i samme model (som I øvrigt er den eneste, der passer til min søns fod). Nej så skulle jeg selv betale forskellen på det, jeg havde givet og så den nuværende salgspris. Hvor er logikken i det?? Det er JER, der har solgt mig en defekt vare og jeres bedste "service" er, at jeg enten kan få pengene tilbage (og gå derfra uden gummistøvler) eller at JEG lægger en merpris for at få et par, der virker (hvilket det første par bude have gjort!). På ingen måde er det i orden. Jeg er utrolig skuffet over den behandling og at I sætter jer selv før kunden.
Absolut troværdig firma
Absolut troværdig firma.
Hurtig ekspedition. Konkurrence dygtige priser. Venlig kundeservice. Skønne hjemmesko i filt. Top klasse.
God kundeservice hos Lykke sko
God kundeservice bliver rigtig tydelig, når der opstår et problem.
Lykke sko kan derfor anbefales, da deres kundeservice er i top.
I januar i år købte jeg et par Viking goretexstøvler. Lækre støvler! Desværre viste de sig at være utætte her i efteråret.
Jeg sendte mail til Lykke sko med reklamation, og fik svar samme dag. Kunne vælge mellem at sende støvlerne ind eller aflevere i butikken. Støvlerne blev testet, jeg fik tilbudt pengene retur eller anden vare. Pengene stod på min konto to dage efter.
Hurtig og imødekommende service. Tak for det.
Overvældende service
Købte er par dejlige sko i butikken, dog var der en lille fejl i den ene som gjorde den ubehageligt at gå i.
Jeg gik ind butikken, der blev øjeblikkelig fundet et andet par som jeg prøvede og godkendte. Der var tilbudspris i de nye, og jeg fik, udover øjeblikkelig ombytning, 300kr i lommen😀
Vi ses igen😀
Bestilte to par sko onsdag aften
Bestilte to par sko onsdag aften - pakket og afsendt torsdag morgen og modtaget i GLS Pakkeshop fredag formiddag.
Skoene er perfekte og alt er godt! Fik oveni købet 10% rabat som ny kunde!
Fantastisk betjening og hurtig leverance!
Bestilte igår og har i dag modtaget de smukkeste støvler.
Rigtig fin betjening og vil bestemt anbefale andre at handle hos Lykkesko.
Sødt og meget hjælpsomt personale.
fantastisk
fantastisk
bestil---modtag 2 dage-----mangler ord---det bedste------ever--
Det kalder jeg service
Det kalder jeg service. Hurtig, god og frisk betjening. Levering med det samme. Jeg er ovenud tilfreds og kan varmt anbefale
Megagodt tilbud
Flot håndlavet sælskindsstøvle nedsat med 40 procent. Hurtig levering.
Endnu en annulleret ordre gennem Miinto
Jeg bestilte for en uge siden et par støvletter gennem Miinto - de var 100 kroner billigere end på jeres egen hjemmeside. Men jeg har nu i dag fået mail om at ordren er annulleret, idet støvlen ikke er på lager. Jeg synes det er en vildt dårlig service at annoncere om støvler, som alligevel ikke findes i den størrelse, der er bestilt. Alle andre netbutikker er i stand til at opdatere sin hjemmeside i forhold til lagerbeholdning. Det er åbenlyst i forhold til tidligere anmeldelser, at jeres samarbejde med Miinto giver jer et rigtigt dårligt ry.
Fuld ud tilfreds med servicen
Meget tilfreds med at handle hos Lykke sko, det eneste sted i dk vi kunne finde de købte støvler...
Kun én støvle!
Jeg finder en såkaldt Chelsea-boot på gadestativet, og går ind i forretningen med det forfængelige håb, at man har en støvle, der matcher den. Personalet leder - længe! Ingen resultat, men da jeg er i besiddelse af to ben og dermed to fødder giver jeg ekspedienten mit telefonnummer, således at man kan sms'e eller ringe mig op, når den anden halvdel af dette par støvler dukker op. Det sker aldrig! Man ulejliger sig heller ikke med at fortælle mig, at højre-parten af dette par støvler er forsvundet sporløst. En noget bizar oplevelse....
Det er altid dejligt at handle med lykke sko. God service
Utrolig god oplevelse
Det er bare altid en stor fornøjelse at handle med LykkeSko.. Helt igennem fantastiske medarbejdere, og rigtig gode produkter. Tusind tak
Mads Nøhr
Anbefales herfra.
Bestilte mine sko hos jer, og under et døgn senere var de klar til afhentning. :)
Solstrålende 🔆 betjenning! Fremragende oplevelse og god karma!!! 😎👍
Jeg har købt flere gange hos Lykkesko 🍀 Helt vild med deres måde som de håndterer og behandler deres kunder på! Så behageligt....dejligt at nogle mennesker forstår udtrykket " serviceminded" fordi de er helt sikkert det!!! Meget tilfreds og det var ikke sidste gang jeg vil handle hos dem !!! 😊
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.