Cuddletune Bewertungen 253

TrustScore 5 von 5

4.9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enorm god service de savrer med det samme, hver gang jeg henvender mig til kundeservice. Hjælpsomme og venlige. Har købt flere sange både til mine børnebørn og venners børn alle er superglade for d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte 2 bamser til mine små børnebørn og videoerne, som jeg fik tilsendt, taler for sig selv ❤️ Sangene er perfekte og pigerne elsker deres navne bliver nævnt og det gør sangen til deres egen... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er virkelig glade for købet af den lille bamse lille Ida stod helt stille og lyttede til bamsen der sang til hende og familien og os bedstefar og Farmor va også tårevædet Kæmpe tak for hjælpen med... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ringede og talte med Lars om specifikke ønsker og udtale af navn på en endnu lille ufødt pige♥️. Sangen blev leveret 48 timer efter samtalen og var ganske enkelt PERFEKT. Glæder mig til at give ga... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

4. Krippe
  5. Musikproduzent
  6. Musikverlag

Vom Unternehmen geschrieben

Putning på rekordtid - Få din helt egen personlige godnatsang, hvor dit navn blandt andet bliver nævnt. Dette er et helt unikt produkt som har en effektiv virkning når man gør det til en fast rutine hver aften. Børn elsker gentagelser, da det giver en følelse af tryghed. Lav barnets helt egen personlige godnatsang allerede i dag 💜☁️

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mit barnebarn lytter intenst til godnatsangen

Jeg har modtaget en rigtig fin godnatsang, og mit barnebarn lyttede intenst til sangen, så jeg er glad for mit køb.

27. August 2024

Kære Marianne,

Det er vi super glade for at høre. Tusind tak for at dele din oplevelse med alle herinde :-) !!

God og hyggelig

15. August 2024

Kære Ditte,

Tusinde tak for de søde ord og den fine anmeldelse 🙏🎶

Er der noget vi vil kunne gøre endnu bedre, vil vi sætte stor pris på lidt feedback enten herinde eller til vores mail info@lydminde.dk.

Tak endnu engang :-)) !

Super ide

Så god en ide med barnets navn i sangen
Og til genkendelig ting❤️❤️

13. August 2024

Kære Bettina,

Hvor er det bare dejligt at høre I har haft en god oplevelse med jeres personlige godnatsang 🥰

Tusind tak for at dele det herinde - Meget værdsat :-) !

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig sød og beroligende sang ,min…

Virkelig sød og beroligende sang ,min søn falder helt til ro :) Kæmpe Anbefaling herfra 👌

17. August 2024

Kære Jeanette,

Tak for den fantastisk fine anmeldelse 💜 Det er så dejligt at høre I er glade for sangen og at I vil dele den med alle herinde 🎶🙏

Vh Lars

Hurtig og nemt køb

Hurtig og nemt køb - sjovt, at “ putte” noget personligt ind🤗

29. Juli 2024

Hej Hanna,

Tusinde tak for din fine anmeldelse herinde. Dejligt at høre du havde en god oplevelse med bestilling og levering :-) Er der noget vi kunne gøre endnu bedre, så er vi meget nysgerrige på lidt feedback, enten herinde eller til vores mail: info@lydminde.dk

Tak igen, og god aften til dig 🙋‍♂️

At kan gøre mit barnebarn glad

At kan gøre mit barnebarn glad

30. Juli 2024

Hej Lone,

Tak for din fine anmeldelse herinde - vi er rigtigt glade for at høre dit barnebarn har reageret positivt på sin personlige godnatsang 💜

Tak for at dele herinde. God lørdag til jer :-))

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside
Hurtig tilbagemelding
Hurtig levering

31. Juli 2024

Hej Anna,

Tusinde tak for at dele din oplevelse herinde og for den fine anmeldelse - Det er værdsat ! 😄

Er der noget vi kan gøre endnu bedre vil vi sætte kæmpe pris på lidt feedback - enten her eller på vores mail info@lydminde.dk 🙏

På forhånd tusinde tak, og god lørdag herfra 🎶

Super god kundeservice!

Super god kundeservice! Jeg skrev til Lars fra kundeservice, da jeg lige havde nogle spørgsmål. Han svarede inden for kort tid og ydede bare rigtig god kundeservice. I har i hvert fald min anbefaling! 🤩

6. August 2024

Hej Charlotte,

Tusinde tak for din meget fine anmeldelse herinde. Alletiders vi fandt en god løsning på jeres godnatsang - tak for at dele det herinde 👏🎶

God weekend til jer :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan helt klart anbefale den…

Jeg kan helt klart anbefale den personlige godnatsang. Jeg blev meget rørt over sangen, da den passede perfekt og lige som vi kunne ønske os. Jeg er sikker på, at det bliver vores søns ynglings godnatsang 😊
Udover dette må jeg også bare slå et slag for den gode service, tak for en rigtig god oplevelse 😊

3. August 2024

Antwort von Cuddletune

Tusinde tak for at dele din oplevelse herinde Tanja - hvor er det bare skønt at høre sangen lever op til dine forventninger - og jeg håber din søn bliver lige så glad for den :-))

God lørdag til jer 🙋‍♂️

Kanonkongen

Jeg er simpelthen så glad for behandlingen jeg fik af holdet.
Jeg ringede med et særligt ønske og vupti snakkede jeg med Lars som indspiller sangene, resultatet er blevet så godt !!! Så tak Lars, og tak telefon dame !!!

30. Juli 2024

Hej Kristina,

Tusinde tak for at dele din oplevelse herinde. Dejligt at høre at høre I blev glade for sangen med Kanonkongen :-))

God weekend 🎶

Wow bare wow

Wow bare wow

9. Juli 2024

Hej Desiree,

Tusinde tak for din anmeldelse - Dejligt I er glade og tilfredse med jeres personlige godnatsang :-))

Det er super nemt

Det er super nemt. God kundeservice
Og godt produkt.

27. Juni 2024

Antwort von Cuddletune

Tusinde tak for den gode anmeldelse Michael - det er så fedt at høre I er glade og tilfredse med jeres oplevelse hos os :-) !

God aften til jer

Sød sang

Hurtig levering og en fin sang med et lille elg hoved, som henviser til tøjdyret i sangen. Så sødt.

27. Juni 2024

Hej Lisbeth,

Tusinde tak for den fine anmeldelse - Vi er rigtig glade for at høre både sang og video kunne bruges :-))

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sikke en fin oplevelse med Lars fra…

Sikke en fin oplevelse med Lars fra lydminde.dk 🌷Alt fra den gode service, leveringstid og sangen til min niece var et perfekt, og alt i alt en virkelig god og fantastisk oplevelse. Sangen blev godt modtaget, og de blev meget glad for den personlige sang 🙏🏻 Tak

16. Juni 2024

Antwort von Cuddletune

Tusinde tak for den meget fine anmeldelse Stine. Vi bliver så glade over at læse I har haft en god oplevelse med jeres nye personlige godnatsang :-) !

Rigtig god dag til jer.

Bedste køb nogensinde

Jeg bestilte Nattens Magi - Godnatsang, og min datter på 7år elsker den så meget, hun ser videoen når hun skal sove, og synger med på sangen. Hun kan dog kun se/høre den ved mig, da hun bliver rigtig ked af at høre den samme med hendes mor, da den minder hende om far. Det er mere end pengene værd, mange tak for en perfekt godnatsang.

18. Februar 2024

Antwort von Cuddletune

Ihh tusinde tak for den fine feedback Dennis. Rørende og skønt at høre sangen vækker følelser hos jer - tak for at dele dette !!

Lydminde

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr