Unternehmen hat geantwortet
Har prøvet mange silver shampoos, men deres er simpelthen den bedste! den eneste jeg kan tåle og som rent faktisk giver et køligt skær uden misfarvninger, samt bliver håret bliver ikke porøst. Er virk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super lækre produkter og fantastisk kundeservice. Afhenter selv i salonen, hvor de sødeste piger altid tager glad imod og hvor man i øvrigt også kan få fine behandlinger til rimelige priser. Kan klart... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Er ikke sikker på hvad jeg mener om produktet, da jeg kun har brugt det en' gang indtil nu, så kan desværre ikke udtale mig yderlige. Det er ikke godt at sende en sådan forespørgsel ud så hurtigt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Luxobeauty.dk er en online webshop, som sælger et særligt og nøje udvalgt sortiment af hårprodukter, accessories, styling tools, skønhedsprodukter og produkter med fokus på bæredygtighed. Vores formål er at holde os opdateret på nye spændende produkter og brands. Vi ønsker at give vores kunder de lækreste produkter i høj kvalitet og selvfølgelig til en fornuftig pris. Vi går utroligt meget op i, at give vores kunder den bedst mulige vejledning på vores produkter. Derfor sætter vi stor fokus på, at der er nogle grundige produktbeskrivelser. Til nogle produkter vil der yderligere være tilknyttet både billeder og korte videoer, som illustrerer hvordan du bruger produktet bedst muligt, for at skabe det mest optimale resultat for dig. Bag Luxobeauty.dk er vi et team med mange års erfaring inden for frisørfaget, og ikke mindst en kærlighed til og stor interesse i alt hvad der hedder hår og beauty. Vi ønsker derfor at tilbyde jer en masse lækre og professionelle produkter, som vi selv elsker at gøre brug af i vores dagligdag, både som privatpersoner, men specielt også i vores daglige arbejde som frisører.
Jernbanegade 35, 6700, Esbjerg, Dänemark

Antwort von luxobeauty.dk
Super meget hjælp til at svare på spørgsmål og vende tilbage når produktet er kommet.

Altid en god oplevelse!
Servicen er i top og utroligt hurtig levering

Antwort von luxobeauty.dk
Godt sted at handle ,kom hurtigt og produktet svarede til forventningerne😃

Antwort von luxobeauty.dk
Dejlig hjemmeside med god, grundige beskrivelser. Helt vildt hurtigt levering. Bestilte mandag morgen og det var klar til at hente tirsdag allerede. Kan varmt anbefaledes herfra, hvis man bare går lidt op i gode produkter af gode materialer. Så er det her man skal handle!

Antwort von luxobeauty.dk
Super fin service. Meget meget hurtig levering. Lille hilsen med i pakken, man bliver helt glad og føler sig værdsat. Tak for jer:-) Ikke sidste gang jeg handler hos jer:-)

Antwort von luxobeauty.dk
Shampooen er rigtig god. Den fugter og plejer håret som det skal.. Min favorit shampoo. Men den hårlak jeg købte var ikke lige mig. Hårlakken er uden parfume hvilket er godt,men den stiver for meget. Så kan jeg bedre lide den anden hårlak jeg plejer at købe hos jer.
Mine varer kom også hurtigt😊

Antwort von luxobeauty.dk
Jeg har købt en silver shampoo og jeg er meget glad for den :-) jeg giver dem min bedste anbefaling :-)

Antwort von luxobeauty.dk
Har prøvet mange silver shampoos, men deres er simpelthen den bedste! den eneste jeg kan tåle og som rent faktisk giver et køligt skær uden misfarvninger, samt bliver håret bliver ikke porøst. Er virkelig imponeret!

Antwort von luxobeauty.dk
Nem bestilling og hurtig levering. Fik dog ingen ordrebekræftelse

Super service 🌹de Fortjener alle stjerner

Antwort von luxobeauty.dk
En god oplevelse og endda med god vejledning ved afhentning i butikken.

Antwort von luxobeauty.dk
Fantastisk nærværende smilende personale.... altid god til at informere om de helt fantastiske produkter de sælger...og de er rigtig gode til at finde den helt rigtige frisør der lige kan det du forventer

Antwort von luxobeauty.dk
Super lækre produkter og fantastisk kundeservice. Afhenter selv i salonen, hvor de sødeste piger altid tager glad imod og hvor man i øvrigt også kan få fine behandlinger til rimelige priser. Kan klart anbefales!

Antwort von luxobeauty.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.