Wat een ontzettend slechte service. Retourneren betaal je de volle prijs voor en als je de retour aanmeld krijg je ruim een maand later een reactie. Nooit meer daar bestellen!
Wilde nog een mooie style volle outfit scoren voor aantal gelegenheden en was prachtig geslaagd. Betaalbaar en mooie afwerking van kleding en vooral snelle levering. Helaas 1 jurk gaat retour omda... Mehr ansehen
Mijn bestelling is netjes door Luxies verzonden maar door een fout van PostNL helaas pas 1,5 week later geleverd. De kleding valt op maat en ziet er leuk uit maar de kwaliteit is helaas niet sup... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Woensdag wat besteld, bevestiging gehad van betaling en sindsdien radio stilte, er wordt niet gereageerd op e-mails, er wordt niet gereageerd op facebook messenger? Er staat op de website binnen 2... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
snel geleverd
Kledingstukken zijn snel geleverd en van zeer goede kwaliteit. Ik ga zeker nog eens hier bestellen!😍

Antwort von Luxiez
Ik vond het blousje heel mooi op de…
Ik vond het blousje die ik besteld had heel mooi op de foto
Maar toen hij binnenkwam was hij niet zo mooi bij mijn lichaam en vond ik hem te breed bij mijn schouders. Wel vond ik dat het erg snel bezorgd was.

Antwort von Luxiez
Superleuk jurkje en supersnelle levering

Toch 4 sterren
Ik had een revieuw geplaatst over dat er iets mis was met mijn bestelling. Ik had het bedrijf 3 sterren gegeven. Ze hebben mij een mail gestuurd met een kortingscode om de fout goed te maken. Een goede service dus! Vandaar dat ze toch 4 sterren verdienen.

Erg slecht
Erg slecht!
Iets retour gestuurd zij beweren nu dat het kaartje mist en geuren bevat!
En dus kosten moet maken voor stomerij.
100% niet terecht.
En telefonisch niet bereikbaar en dus alles via de mail.
Heb nu een contactformulier gestuurd. Hopen op reactie.
*****
Reactie na reactie van jullie
Een artikel wat de 22e afgeleverd, de 24e is het terug gestuurd...
Een artikel dragen zonder geurtjes is nog viezer.
Gedoucht, schoon shirt er onder, passen, jurk te wijd, terug in de verpakking.
Het wordt nu welles nietes over dat label. Kan bij jullie er ook af gevallen zijn.
We hebben het pakje ook pas de 22e geopend, 23e niet thuis en de 24e al terug gestuurd.
Ik snap dat er dus veel mensen kleding even tijdelijke 'lenen' en terug sturen en daar is zij dus nu de dupe van op basis van aannames en verdenkingen.
Ook van jullie kant geen bewijs.
Ik heb een mail gestuurd en hoop daar een reactie op te krijgen.
Ik vind deze beschuldiging erg naar! Zo niet terecht ook!

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit. Alleen helaas iets te lang voor mij maar met hakken aan prima te doen! Leren broek

Super service
Eerst keer besteld bij Luxiez. Zeer tevreden met de snelle levering en het mooie product!

Top webshop
Super snelle levering, in de avond besteld volgende ochtend al in huis, en dat in deze Corona tijd! De items komen overeen met de website foto’s. Maten vallen ook goed. Kwaliteit is ook mooi in verhouding met de prijs. Klantenservice reageerde ook binnen paar dagen. Echt een aanrader dus!

Heel erg tevreden!
De broek was al snel binnen, na 2 dagen. Hij paste perfect en is niet te lang of te kort. Ook schijnt de broek niet door en hij zit lekker. Heel blij mee!

Hele goede service
Snelle levering en een hele goede service.

Antwort von Luxiez
Ik vind de jurk en schoenen heel erg…
Ik vind de jurk en schoenen heel erg mooi, ze passen allebei precies en het staat heel mooi. Perfect voor oud en nieuw!

SUPER SERVICE!!
Wat een super service! Maandag besteld en kon het de volgende dag al ophalen. Toen ik wilde ruilen kon dit ook al binnen 24 uur en dit alles tijdens de feestdagen! Daarnaast zit het allemaal super en is het van mooie kwaliteit! Echt top, top, top! Groetjes M. Komproe.

Topwinkel
De broek zit perfect, het materiaal is van een goede en mooie kwaliteit. Het bestellen was eenvoudig en de levering ging snel ondanks de feestdagen. Ik ga zeker meer bestellen bij jullie. Topwinkel!

Geweldig !
Hele leuke broek ontvangen ! Hij zit perfect 🤩

Antwort von Luxiez
Heel mooi jurkje precies zoals…
Heel mooi jurkje precies zoals omschrijving en super snel geleverd!

Antwort von Luxiez
Hele fijne levering en was zeer snel…
Hele fijne levering en was zeer snel binnen, ook het product is top

Vlot geshopt 🤗
Vlot geshopt 🤗! En daarna steeds netjes geïnformeerd geweest over de status van mn bestelling. Daarbovenop snelle levering naar BE!
Blij 🤩!

Service was prima
Service was goed. Snel bezorgd, mail contact ook. Producten vond ik minder, maar het is natuurlijk ook wel goedkoop.

Antwort von Luxiez
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.