Luthersvinduespudsning Bewertungen

TrustScore 4 von 5

1. Fensterreinigungsdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Jeg er dedikerede til at levere enestående vinduespudsnings tjenester til mine kunder med fokus på kvalitet, pålidelighed og professionel service. Hos Luthers Vinduespudsning forstår jeg, at rene vinduer ikke kun handler om æstetik, men også om at skabe en lysere og mere indbydende atmosfære i hjemmet eller på arbejdspladsen. Mine Tjenester: Vinduespudsning: Jeg tilbyder grundig og effektiv vinduespudsning for både private boliger og kommercielle ejendomme. Uanset om det drejer sig om en enkeltstående opgave eller regelmæssig vedligeholdelse, leverer jeg skinnende rene resultater hver gang. Rengøring af Rammer og Sprosser: Jeg går ikke kun efter rene vinduer, men sørger også for at rengøre rammer og sprosser for et fuldendt udseende. Hvorfor vælge mig: Professionel Service: Erfarne og veluddannede vinduespudsere, der udfører deres arbejde med omhu og ekspertise. Pålidelighed: Jeg overholder vores aftaler og leverer altid til tiden, så du kan stole på mig til at håndtere dine vinduespudsning behov effektivt. Kundetilfredshed: Jeh stræber efter at opnå fuld tilfredshed hos mine kunder ved at levere enestående service og skabe langvarige relationer baseret på tillid og professionalisme. Kontakt mig: Har du brug for vinduespudsningstjenester til dit hjem eller din virksomhed? Kontakt mig i dag for en gratis vurdering og lad mig hjælpe med at gøre dine vinduer skinnende rene!

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

15 Bewertungen

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Svarer ikke

De lover at ringe tilbage, men gør det ikke. Første besøg var fint men det er umuligt at få en ny aftale her til Skodsborg . Deres mailadresse fra hjemmesiden virker ikke

15. Juni 2026

Meget imødekommende

Jeg havde brug for vinduspudsning inden fremvisning af min lejlighed, der var til salg. Vi fik lavet en hurtig aftale og alle vinduer blev vasket udvendigt og indvendigt, super flot resultat og en megt imødekommende vinduespudser. Havde kun brug for denne ene vinduespudsning da lejligheden blev solgt på første framvisning.

28. Juni 2024

Rigtig god vinduespudser

Godt arbejde og god service på alle måder.

Kommer til tiden og overholder alle aftaler.

Kan absolut anbefales

12. September 2024

Hej Birgit,

Mange tak for de fine ord, det er utroligt dejligt at hører.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Du behøver ikke lede efter andre vinduespudsere

Jeg kan klart anbefale Luthers vinduespudsning. God service og et virkelig fint resultat. Den bedste vinduespudser jeg har haft :-)

29. September 2024

Hej Karina,

Mange tak for de fine ord, det sætter jeg stor pris på.
Det gør mig glad når i er glade.

Anbefaler klart dette firma

Anbefaler klart dette firma. Virkeligt godt arbejde o kommer som aftalt. God service 😃

3. Oktober 2024

Hej Birgit,

Mange tak for de fine ord.

Venlighed og dygtighed

Når jeg skal vælge denne form for service er det vigtigt at jeg ved noget om det pågældende firma i forvejen, det gjorde jeg ikke her.
Jeg fandt Luthersvinduespudsning på en annonce tror jeg og forsigtigt tog jeg kontakt, og blev mødt med venlighed og en dygtighed man skal lede længe efter.
Kan kun anbefales 100%

11. Oktober 2024

Hej John,

Mange tak for de fine ord, det sætter jeg utroligt meget pris på. Jeg er glad for du er tilfreds. Og glæder mig til at komme forbi igen næste gang.

Dbh.

Super god service

Super god service, smilende og imødekommende, var fan af han havde medbragt godbidder til min lille firbenet ven, og pudsning i topklasse, kan klart anbefalde denne unge mand 🎉

30. April 2024

Antwort von Luthersvinduespudsning

Mange tak for de fine ord.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr